ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ο πρόεδρος του Πανακρωτηριακού μιλα για τον...Πιου

Ο πρόεδρος του Πανακρωτηριακού μιλα για τον...Πιου

4/10/2012

Ο πρόεδρος του Πανακρωτηριακού, Κυριάκος Καλλέργης αναφέρθηκε στον ντόρο που έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες γύρω από την απόκτηση του "Πίου", αλλά και το σκεπτικός της απόκτησης του.
Ο Πανακρωτηριακός ζει μεγάλες πιένες εσχάτως. Η απόκτηση του Πίου ή κατά κόσμον Ζοέλ Ιζούνα Ανγίνο προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση.
Ο σύλλογος εδρεύει στο Ακρωτήρι Χανίων μία με περιοχή με πλούσια ιστορία, σημαντικά μνημεία και φυσική ομορφιά.
Μεταξύ άλλων, στο χωριό Σταυρός που ανήκει στον Δήμο Ακρωτηρίου γυρίστηκε η θρυλική ταινία "Ζορμπάς ο Έλληνας".
Έπειτα από 48χρόνια το Ακρωτήρι βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για εντελώς διαφορετικό λόγο.
Το καμάρι της περιοχής, ο Πανακρωτηριακός έκανε κίνηση ματ με την απόκτηση του "Πίου" διάσημου πλέον από την διαφήμιση εταιρία κινητής τηλεφωνίας.
Ο πρόεδρος του Πανακρωτηριακού, Κυριάκος Καλλέργης ένας πραγματικός ρέκτης του ποδοσφαίρου εξήγησε πως ο σύλλογος των Χανίων πραγματοποίησε αυτή την κίνηση.
"Ο Ζοέλ (σ.σ. Πίου) μένει στις Στέρνες. Η γυναίκα του είναι από τα Χανιά και γνωρίζει την σύζυγο ενός ανθρώπου της ομάδας μας. Έτσι έγινε η πρώτη επαφή.
Εξέφρασε την επιθυμία να έρθει στον σύλλογο να δει την ομάδα και τον τρόπο που λειτουργούμε, να δοκιμάσει τις δυνάμεις του. Δεν είχαμε καμία αντίρρηση από την στιγμή που έχει εμπειρία ως ποδοσφαιριστής και κάπως έτσι βρέθηκε στον Πανακρωτηριακό".

 Ο "ισχυρός άνδρας" του κρητικού συλλόγου αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή.
"Είναι ένα πολύ καλό παιδί. Δείχνει πολύ χαρούμενος που ήρθε στην ομάδα και του δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστεί. Είναι πάντα χαμογελαστός και ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη.
Όλοι στην ομάδα τον αγκάλιασαν και τον καλωσόρισαν. Έχει διάθεση και θέληση να κάνει το καλύτερο. Μπήκε άμεσα στο κλίμα. Είμαι βέβαιος πως θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί βάσει πάντα των δυνατοτήτων του".
Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Πανακρωτηριακός έστρεψε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της μεγάλης αναγνωρισιμότητας του "Πίου".
"Ναι, είναι μία θετική εξέλιξη για την ομάδα αν και ακόμη δεν μας έχει γίνει κάποια κρούση για διαφήμιση. Μακάρι να συμβεί και αυτό.
Έπαιζα χρόνια στον σύλλογο και σε μία δύσκολη στιγμή αποφάσισα να πάρω την πρωτοβουλία να αναλάβω την προεδρία. Πριν από δύο χρόνια ο Πανακρωτηριακός μετείχε στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα αλλά δεν πήγαμε καλά. Πλέον αγωνιζόμαστε στην Α΄ΕΠΣ Χανίων" εξηγεί ο κ. Καλλέργης στο Sport24.gr
 Ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας αναφέρθηκε και στη φιλοσοφία του Πανακρωτηριακού. "Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα καθώς δεν υπάρχει καμία βοήθεια. Προσπαθούμε μόνοι μας έχοντας στελεχώσει την ομάδα με νέα παιδιά.
Έχουμε ρίξει το βάρος στις ακαδημίες όπου προσδοκούμε να πάμε καλά. Διαθέτουμε αρκετά νέα ταλέντα. Αυτή άλλωστε είναι και η φιλοσοφία μας".


ΗΡΘΕΕΕΕΕ Ο ΠΙΟΥ . ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΙΣΤΟΛΙ από iakxoserraios
www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου