ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Σκανδαλώδης μεθόδευση από Παναθηναϊκό

Σκανδαλώδης μεθόδευση από Παναθηναϊκό

Η αναβολή του πρωταθλήματος ήταν κάτι που συνέφερε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος με σκανδαλώδη μεθόδευση επιδίωξε το να μην ξεκινήσει η λίγκα, ώστε να παρατείνει την διεξαγωγή του ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.
Ο Ολυμπιακός θεωρεί λανθασμένη την απόφαση αναβολής του πρωταθλήματος και είναι φανερό πως πρόκειται για σκανδαλώδη μεθόδευση από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επιδίωξε να μην ξεκινήσει στην ώρα της η λίγκα, καθώς ήταν κάτι που τον συνέφερε.
Οι πράσινοι είναι ανέτοιμοι και έχουν τραυματισμούς, οπότε ήθελαν να παρατείνουν την έναρξη της Basket League ΟΠΑΠ 2012-2013, ώστε να καθυστερήσει η αναμέτρησης τους κόντρα στον Πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης Ολυμπιακό. Φοβούνται και το δείχνουν! Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως ενώ ο προπονητής της ομάδας τους, Αργύρης Πεδουλάκης, δήλωνε υπέρ της έναρξης του πρωταθλήματος στην ώρα του, ξαφνικά στην σχετική ψηφοφορία των ομάδων το "τριφύλλι" έριξε λευκό!

Ο Ολυμπιακός ήταν υπέρ στο να ξεκινήσει το  πρωτάθλημα αυτή την εβδομάδα, αλλά σε αυτό το ενδεχόμενο μοναδική ομάδα που επίσης συμφώνησε ήταν η Καβάλα. Οι πράσινοι, λοιπόν, στην πράξη, απέδειξαν πως ήταν υπέρ της απεργίας. Κέρδισαν μία εβδομάδα, τουλάχιστον, παραπάνω, ώστε να προετοιμαστούν καλύτερα. Φοβούνται, τρέμουν, ανησυχούν και το δείχνουν!

Τεράστιες ευθύνες, όμως, για το γεγονός αυτό, για την αναβολή του πρωταθλήματος, έχει και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης. Άλλα λέει και άλλα κάνει. Στη συνάντηση των ομάδων, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας, μίλησε στον πρόεδρο του Πανιωνίου, Ηλία Λιανό, ρωτώντας τον το εξής: "Δεν είσαι ικανοποιημένος με τα χρήματα; Δηλαδή πόσα θες; Γιατί είσαι υπέρ της απεργίας;", με τον άνθρωπο του Πανιωνίου να αποφεύγει να απαντήσει.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, ζήτησε τις εγγυητικές επιστολές των τελευταίων τριών ετών των ομάδων από τον ΕΣΑΚΕ, ο οποίος δεσμεύτηκε πως θα τις δώσει, ενώ επεσήμανε πως η εφορία στα υψηλά συμβόλαια έχει φτάσει το 80%, κάτι το οποίο δεν... ευαισθητοποίησε άλλες ομάδες στο παρελθόν, καθώς έπληττε μόνο τους "αιώνιους". Επίσης, οι ερυθρόλευκοι εκφράζουν την απορία τους για το γεγονός πως ενώ η πολιτεία είπε πρόσφατα "θα σας βοηθήσουμε, θα προσπαθήσουμε να αυξήσουμε την οικονομική προσφορά", ο ΕΣΑΚΕ και οι περισσότερες ομάδες είχαν ήδη αποφασίσει υπέρ της απεργίας, επιλέγοντας να πιέσουν καταστάσεις και να μην βρουν λύσεις.

Και ας μην ξεχνάμε πως ναι μεν η μείωση στα τηλεοπτικά έσοδα φτάνει το 21%, αλλά αυτό θα συμβεί και στα χρήματα που θα πάρει ο Ολυμπιακός, καθώς και οι Πειραιώτες θα δεχτούν ανάλογη μείωση. Και επίσης, ας σκεφτούν όλες οι ομάδες που είναι υπέρ της απεργίας, τι θα συμβεί αν τελικά η ΕΡΤ αποσύρει την πρόταση της; Όσοι θέλουν τα (πάρα) πολλά, θα χάσουν και τα λίγα.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου