ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE 

3/10/2012

 

Τέλος ο Κατσουράνης! 

3/10/2012

Τέλος ο Κατσουράνης! 
Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Κώστας Κατσουράνης όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία της ομάδας κατά τη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης. Ενήμερος αλλά και σύμφωνος με αυτήν την κίνηση ο Ζεσουάλντο Φερέιρα.

Το τελευταίο διάστημα και ειδικά μετά το ματς με τη Μάριμπορ το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ για τον Έλληνα μέσο. Μάλιστα, φαίνεται πως διοίκηση και προπονητής είχαν ταυτόσημες απόψεις για το θέμα. Κύριοι λόγοι ήταν η μέτρια απόδοση του Κατσουράνη και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι η «χαζή» αποβολή του στο ματς με τον ΠΑΣ.

«Ο κύριος Κατσουράνης αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Διακόψαμε τη συνεργασία μας και τις επόμενες ώρες θα υπάρξει ανακοίνωση πιθανότατα από κοινού. Έχω παράπονα από 2-3 παίκτες ακόμη αλλά αυτό δεν είναι της ώρας. Υπάρχουν δύο Παναθηναϊκοί ως τώρα. Αυτός που είδαμε με τη Μάδεργουελ και στο δεύτερο ημίχρονο με τη Μάλαγα και αυτός που βλέπουμε στα τελευταία ματς. Δεν θέλω να έχετε άγχος για το αποτέλεσμα. Εγώ μίλησα και είπα πως είστε απλήρωτοι για να μοιραστώ μαζί σας το βάρος. Είστε καλοί παίκτες, παίξτε το ποδόσφαιρο σας και μέσα στον ορίζοντα που έχουμε θέσει θα γίνουμε και πάλι μεγάλη ομάδα», ήταν μερικά από όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος στην Παιανία.

Τώρα, το λόγο έχουν οι νομικοί και οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών οι οποίοι θα πρέπει να βρουν τρόπους για να είναι το διαζύγιο όσο το δυνατό πιο «βελούδινο».

Φεύγει η σαβούρα από τον Παναθηναϊκό…?

3/10/2012

Φεύγει η σαβούρα από τον Παναθηναϊκό…
Την άποψη του Γιάννη Μπέζου για την τηλεόραση φαίνεται ότι ασπάστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος στον Παναθηναϊκό. «Πάρα πολύ καλή. Μπορεί να μας δυσκολεύει οικονομικά αλλά θα ησυχάσουμε... Θα φύγει η σαβούρα. Έχει γίνει, ευτυχώς, ένα μεγάλο ξεσκαρτάρισμα» απάντησε ο δημοφιλής ηθοποιός σε ερώτηση για την κατάσταση στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι και κάπως έτσι μάλλον το είδε ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Κώστα Κατσουράνη.

Ο τίτλος του άρθρου θα μπορούσε να είναι και το «ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ», αφού, όντως, είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, που ο πρόεδρος δεν ακολουθεί την… πεπατημένη να διώξει τον προπονητή για την κακή πορεία της ομάδας, αλλά έναν ποδοσφαιριστή. Η κίνηση αυτή είναι ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους υπόλοιπους ότι μπορεί να έχουν την ίδια τύχη, αλλά και ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα περιβάλλεται με απόλυτη εμπιστοσύνη και θα μείνει για να συνεχίσει το έργο του.

Με το ρεπορτάζ δεν ασχολούμαι, αλλά αυτό που κατάλαβα είναι ότι σύμφωνα με τους Αλαφούζο-Φερέιρα, ο Κατσουράνης αποτελούσε μόνιμη πηγή προβλημάτων και χαλούσε τα αποδυτήρια. Από εδώ και στο εξής, λοιπόν, θα επανέλθει η ηρεμία και το οικογενειακό κλίμα, θα γίνουν όλοι μια γροθιά, θα αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας και θα μπορεί να αποδώσει καλύτερα στο γήπεδο. Να το δω και να μην το πιστέψω…

Η ουσία για μένα είναι ότι ο Παναθηναϊκός χάνει και τον τελευταίο ηγέτη εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Μπορεί για αυτούς, ο Κατσουράνης να είναι ο χειρότερος χαρακτήρας του κόσμου, αλλά έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή δεν τον «σκουπίζεις» έτσι! Στην τελική, αν δεν τον ήθελαν, μπορούσαν να τον διώξουν το καλοκαίρι. Το άλλο είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχασε ή καλύτερα έδιωξε τους δύο ΑΡΧΗΓΟΥΣ της εθνικής ομάδας. Μέσα σε δύο μήνες, «κούνησαν μαντήλι» πρώτα ο Καραγκούνης και μετά ο Κατσουράνης, γιατί δεν βρίσκονταν στα πλάνα του προπονητή. Αν αυτό δεν είναι παραλογισμός, τότε ποιο είναι;

Το αν ήταν σωστές αυτές οι επιλογές της διοίκησης του Παναθηναϊκού, θα το κρίνει ο χρόνος και η ιστορία. Τουλάχιστον, στην εθνική ομάδα, ο Φερνάντο Σάντος δεν θα πονοκεφαλιάσει ιδιαίτερα, αφού μετά τα παιχνίδια με Βοσνία-Ερζεγοβίνη (12/10) και Σλοβακία (16/10), οι επόμενες υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 είναι τον Μάρτιο του 2013. Η λογική λέει ότι τότε ο Πορτογάλος τεχνικός θα μπορεί να υπολογίζει και στους δύο ηγέτες της ομάδας, αφού και ο Κατσουράνης, θα βρει, όπως έκανε ο Καραγκούνης, νέα ποδοσφαιρική στέγη. Με τα προσόντα που διαθέτει, μόνο αν δεν θέλει ο ίδιος δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο…

Βρέθηκε η χρυσή τομή με «Κατσουρ» 

3/10/2012

Βρέθηκε η χρυσή τομή με «Κατσουρ» 
Μετά την είδηση της απομάκρυνσης του Κώστα Κατσουράνη από τον Παναθηναϊκό, όλοι περίμεναν τον τρόπο που θα αποζημιωθεί.

Αφού οι «πράσινοι», έχουν μεγάλο οικονομικό πρόβλημα και δεν είναι εύκολο να πληρώνουν ένα συμβόλαιο για έναν ποδοσφαιριστή που δεν χρησιμοποιείται.

Έτσι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στη συνάντηση του διεθνή μέσου με τους συνεργάτες του Φερέιρα στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, βρέθηκε η χρυσή τομή.

Το συμβόλαιό του, προέβλεπε να πάρει 400.000 ευρώ την φετινή χρονιά. Έτσι, πληροφορίες αναφέρουν πως συμφωνήθηκε ο Κατσουράνης να λάβει 200.000 ευρώ ως το τέλος του Γενάρη κι αν τυχόν δεν βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, να πάρει τα υπόλοιπα 200.000 στο τέλος της σεζόν.

Δηλώνει «παρών» ο Λάζαρ 

3/10/2012

Δηλώνει «παρών» ο Λάζαρ \
Την πίστη ότι θα καταφέρει να αγωνιστεί στο σαββατιάτικο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ εξέφρασε ο Κοστίν Λάζαρ, μιλώντας στη SportDay. Ο Ρουμάνος μέσος δεν έλαβε μέρος ούτε στη χθεσινή προπόνηση, αφού αισθανόταν ενοχλήσεις στον αυχένα, και σήμερα θα φανεί αν θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το παιχνίδι με τους Κρητικούς.

«Δεν προπονήθηκα δύο μέρες, αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, θα μπω στο πρόγραμμα αύριο (σ.σ.: σήμερα) και θα τεθώ στη διάθεση του προπονητή μου για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Θεωρώ ότι θα δώσω το "παρών" στο Ηράκλειο για να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου να κερδίσει και να διατηρηθεί πολύ ψηλά στη βαθμολογία», τόνισε ο διεθνής χαφ.

Εν τω μεταξύ, ο 43χρονος προπονητής ήταν στην ευχάριστη θέση να δει τον Πάμπλο Γκαρσία να προπονείται χωρίς πρόβλημα και φαίνεται ότι ξεπέρασε 100% τη θλάση στον τετρακέφαλο. Ωστόσο, δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Ματέους Βιβιάν, αφού ο Βραζιλιάνος δεν μπόρεσε να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του.

Πάντως, ο Δώνης έχει αποδείξει ότι δεν εμπιστεύεται για το βασικό σχήμα παίκτες που δεν έχουν βγάλει το πρόγραμμα μέσα στην εβδομάδα. Αν και σήμερα δεν μπει ο Βιβιάν στα... βαθιά, τότε οι επιλογές είναι δύο: είτε να ξεκινήσουν στην ενδεκάδα οι Κουμάλο και Ιντζίδης στα στόπερ είτε να ρισκάρει ο κόουτς με το 3-5-2 και τον Κουμάλο κεντρικό στόπερ, τον Σταφυλίδη αριστερά και τον Ιντζίδη δεξιά.

Επουλώνουν τις πληγές τους 

3/10/2012

Επουλώνουν τις πληγές τους
Στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, έχουν στραμμένο το ενδιαφέρον τους στον Λεβαδειακό. Οι Βοιωτοί προσπαθούν – κυριολεκτικά και μεταφορικά – να επουλώσουν τα τραύματα τους από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Ο Κόρμπος χρειάστηκε να κάνει ράμματα στο κεφάλι και ο Ζησόπουλος έσπασε ένα δόντι του, ενώ την ίδια οι «πράσινοι» θέλουν να αφήσουν στην άκρη την ήττα στην έδρα του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Οι παίκτες του Παράσχου δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στο επιθετικό κρεσέντο των προηγούμενων αγωνιστικών και από σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις.

«Κρίνεται» του Σουμπίνιο 

3/10/2012

«Κρίνεται» του Σουμπίνιο 
Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του ιατρικού επιτελείου του Ατρομήτου όσον αφορά την κατάσταση του Σουμπίνιο.

Και στη χθεσινή προπόνηση των «κυανόλευκων» ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός ακολούθησε σε πιο έντονο ρυθμό σε σχέση με εκείνη της Δευτέρας, όμως δεν δείχνει ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι με τη Βέροια.

Αν ο 26χρονος παίκτης δεν είναι 100% έτοιμος, τότε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν προτίθεται να ρισκάρει με τη συμμετοχή του στον αγώνα με τη «βασίλισσα του Βορρά».

Από εκεί και πέρα, ο Σερβοέλληνας τεχνικός αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα των Περιστεριωτών και ο Σουμπίνιο ήταν ένας από τους παίκτες που θα πάρουν «ανάσες».

Σε κάθε περίπτωση ο Βραζιλιάνος θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά με τους συμπαίκτες του. Αντίθετα, δεν υπάρχει ανησυχία για τους Επστάιν και Δημούτσο, οι οποίοι εγκατέλειψαν τη χθεσινή προπόνηση με ενοχλήσεις στη μέση.

Η αποχώρησή του έγινε για προληπτικούς λόγους, όπως τόνισε το ιατρικό επιτελείο.

Πρόβλημα από τα παλιά με Μάχο 

3/10/2012

Πρόβλημα από τα παλιά με Μάχο 
Στην επιφάνεια επανέρχεται η υπόθεση του Γιούργκεν Μάχο, καθώς δικηγόρος από το γραφείο που τη χειρίζεται ζήτησε ανάκληση διεκδικώντας το ποσό των 366.000 ευρώ, γεγονός που ανησυχεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Πανιωνίου.

Αυτά τα χρήματα τα είχε επιδικάσει η ΕΠΟ στον Αυστριακό τερματοφύλακα ο οποίος είχε κερδίσει σχετική προσφυγή κατά των Νεοσμυρνιωτών και στη συνέχεια υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Συγκεκριμένα, ο Πανιώνιος πρότεινε να καταβάλει σε δόσεις το ποσό των 160.000 και να κλείσει εκεί η υπόθεση.

Η συμφωνία αυτή, όμως, είχε επιτευχθεί με τον προηγούμενο εκπρόσωπο του Μάχο, ενώ αντίθετα, ο νέος κρατά αδιάλλακτη στάση.

Ένα «ερωτηματικό» για Χατζηνικολάου 

3/10/2012

Ένα «ερωτηματικό» για Χατζηνικολάου 
Την κατάσταση του Μάρκου Μαραγκουδάκη περιμένει να διαπιστώσει ο Γιάννης Χατζηνικολάου στη σημερινή προπόνηση του Πλατανιά, στον οποίο θα προπονηθούν πρωί και απόγευμα.

Ο 30χρονος επιθετικός αποτελεί και το μοναδικό ερωτηματικό για το ματς, κάτι που θα φανεί εντός της ημέρας στους Κρητικούς.

Το θετικό για τον Έλληνα προπονητή είναι πώς θα έχει περισσότερες επιλογές τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Ναζλίδης και Ποτουρίδης μπήκαν τη Δευτέρα σε κανονικό ρυθμό και εκτός απροόπτου θα είναι στη διάθεσή του.

Μετά βέβαια τις εμφανίσεις των Ντόε και Μαρτσάκη η επιλογή δεν θα είναι εύκολη.

Φερέιρα: «Αυτοί που με αποδοκίμαζαν πριν χειροκροτούσαν» 

3/10/2012

Φερέιρα: «Αυτοί που με αποδοκίμαζαν πριν χειροκροτούσαν» 
Δηλώσεις του Ζεσουάλδο Φερέιρα φιλοξενεί η «O Jogo». Σε αυτές ο Πορτογάλος προπονητής μιλά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, τονίζοντας πως υπό αυτές τις συνθήκες ακόμη και η απλή συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αποτελεί θαύμα. Παράλληλα, επανέλαβε πως χρειάζεται μια νίκη για να αλλάξει η κατάσταση.

«Πιστεύω ότι έχω ακόμη τη στήριξη της διοίκησης. Τα προβλήματα αντανακλώνται στην καθημερινότητα. Η κατάσταση του Παναθηναϊκού ήταν περίπλοκη από την αρχή και το γεγονός ότι συμμετέχουμε στην Ευρώπη είναι ήδη ένα θαύμα. Τα προβλήματα είναι πολλά. Άγχος, κούραση και έλλειψη εμπιστοσύνης. Πιστεύω ότι μόνο με σκληρή δουλειά μπορούμε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση. Είναι σημαντικό για την ομάδα να έρθει μια νίκη που θα φέρει και πάλι το χαμόγελο», αναφέρει αρχικά ο Φερέιρα, ο οποίος στη συνέχεια επιχειρεί να απαντήσει στο γιατί οι «πράσινοι» πετυχαίνουν γκολ με το «σταγονόμετρο»:

«Τα γκολ δεν μπαίνουν.. H ομάδα παλεύει με δυσκολίες, γιατί τα αποτελέσματα δεν εμφανίζονται», απαντά, με τον συντάκτη να προσθέτει στη συνέχεια του άρθρου πως ο Παναθηναϊκός κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου έχασε –χωρίς αντάλλαγμα μάλιστα- δύο παίκτες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε αυτόν τον τομέα, τους Νίνη και Καραγκούνη.

Τέλος, ο Φερέιρα αναφέρθηκε και στη… γιούχα μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης: «Αυτοί που με αποδοκιμάζουν τώρα είναι οι ίδιοι που πριν από εβδομάδες με χειροκροτούσαν. Είναι φυσιολογικό....»

«Δεν έχει υπάρξει επαφή με ΑΕΚ» 

3/10/2012

«Δεν έχει υπάρξει επαφή με ΑΕΚ»
Για το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με την ΑΕΚ μίλησε -μεταξύ άλλων- στον NovaΣΠΟΡ FM ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή με την «Ένωση», έδειξε όμως συνειδητοποιημένος σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί.

Διαβάστε ακόμη τι είπε για το ρόστερ του «δικεφάλου», το ρίσκο του να καθίσει στον πάγκο της ομάδας αλλά και τις υπόλοιπες προτάσεις του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την αποχώρησή του από την Ξάνθη:
«Η επόμενη ημέρα είναι η σημαντική και για μένα και για την Ξάνθη. Δεν μπορούσε να συνεχιστεί η συνεργασία μας. Τώρα και οι δύο πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον μας. Σέβομαι την Ξάνθη και δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να εξηγήσω περισσότερα. Έχει δυνατότητες κι ελπίζω πως με τον νέο προπονητή θα βρει το δρόμο της και θα φτάσει εκεί που πίστευα και εγώ πως μπορεί να φτάσει. Έδωσα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Άλλαξε στυλ και προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Θεώρησα πως το καλύτερο για όλους ήταν να σταματήσει η συνεργασία μας».

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει την ΑΕΚ:
«Δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή με την ΑΕΚ. Κι εγώ διαβάζω διάφορα, αλλά δεν υπάρχει κάτι. Όσο για τις υπόλοιπες ομάδες, μόνο με την Ομόνοια είχαμε μιλήσει. Δεν ξέρω γιατί δεν ήθελαν Δέλλας και Αναστασιάδης να συνεργαστούν με την ΑΕΚ. Σίγουρα έχει αρκετά προβλήματα αλλά δεν παύει να είναι ένα μεγάλο μέγεθος. Αν δεν υπάρξει επαφή δεν μπορώ να μιλάω για ενδεχόμενο συνεργασίας. Όμως η ΑΕΚ, όπως ο Παναθηναϊκός ή ο Ολυμπιακός είναι τεράστια μεγέθη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με την κατάσταση που υπάρχει γενικότερα δεν θεωρώ πως υπολείπεται κατά πολύ άλλων ομάδων. Όμως δεν μπορείς να ζεις με όνειρα. Ίσως κάποιοι φόρτωσαν με περισσότερες ευθύνες κι απαιτήσεις παιδιά που δεν μπορούν να σηκώσουν αυτό το βάρος. Ρίσκο είναι οτιδήποτε κάνεις στη ζωή σου. Ο επαγγελματίας προπονητής προσπαθεί πάντα για το καλύτερο. Υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες που μπορούν να καθορίσουν το αν θα είσαι επιτυχημένος ή όχι».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον νεαρό παίκτη τη φετινή σεζόν:
«Όχι δεν έχει εμφανιστεί κάποιος τέτοια εικόνα που να λες πώς είναι το μεγάλο ταλέντο. Κάποια παιδιά έχουν ξεχωρίσει από πέρυσι όπως ο Κολοβός. Κάποια άλλα έχουν μπει στα βαθιά και δεν ξέρω αν είναι έτοιμα να αντεπεξέλθουν. Ίσως τους κάνουμε περισσότερο κακό παρά καλό. Ταλαντούχα παιδιά υπάρχουν πάντως».

Για την οικονομική κατάσταση στο ποδόσφαιρο:
«Όποια δουλειά κι αν κάνεις δεν θέλεις να είσαι άνεργος. Μέσα από αυτές τις καταστάσεις όμως μπορείς να κάνεις άλλα πράγματα. Η κατάσταση δεν είναι καλή, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στην κοινωνία. Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Δεν υπάρχουν χορηγοί, οπότε πάμε σε μικρότερα μπάτζετ με χαμηλότερες απαιτήσεις. Μακροπρόθεσμα θα επωφεληθεί το ποδόσφαιρο, όμως αυτήν τη στιγμή δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις».

Για το ενδεχόμενο να εργαστεί στην Κύπρο:
«Στην Κύπρο είχα καλή περίοδο και ως παίκτης και ως προπονητής. Αυτήν τη στιγμή εκεί τα πράγματα είναι καλύτερα. Κάποιες ομάδες θα μπορούσαν άνετα να είναι στην πεντάδα του ελληνικού πρωταθλήματος και να διεκδικούν έξοδο στο Champion League. Δεν ξέρω όμως πως θα εξελιχθούν κι εκεί τα πράγματα αφού εμφανίζονται κάποια οικονομικά προβλήματα. Ακόμη κι έτσι, πάντως, φαίνεται να είναι πιο καλά στην Κύπρο από ό,τι στην Ελλάδα».

Παραιτήσεων συνέχεια στην ΑΕΚ 

3/10/2012

Παραιτήσεων συνέχεια στην ΑΕΚ
Η ΑΕΚ ψάχνει εναγωνίως προπονητή, αλλά σε λίγο καιρό θα πρέπει να… ψαχτεί και για νέα μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η κατάσταση φαίνεται ότι έχει ξεφύγει, αφού μετά τους Θωμά Μαύρο και Στέλιο Σεραφείδη, παρελθόν αποτελούν ο εκπρόσωπος της Ερασιτεχνικής, Βασίλης Τόγελος και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ηλίας Μπόβαλης.

Ο τελευταίος ενοχλήθηκε από σημερινό (03/10) πρωτοσέλιδο αθλητικής εφημερίδας, που τον παρουσίαζε ως έναν από τους υπεύθυνους για την σημερινή κατάσταση της ομάδας.

Η δήλωση παραίτησης, που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, αναφέρει τα εξής:

«Σημερινά πρωτοσέλιδα με θίγουν σαν άνθρωπο και αμφισβητούν την εντιμότητά μου και την 8μηνη προσπάθεια που κάνω στα Σπάτα. Για οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους, παραιτούμαι σήμερα από τη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή και από μέλος τους διοικητικού συμβουλίου. Δεν θα μιλήσω για τίποτα, η ΑΕΚ τώρα χρειάζεται ενότητα και τίποτε άλλο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους υπαλλήλους της ΠΑΕ για όλο αυτό το διάστημα της συνεργασίας μας και προσωπικά τον Ανδρέα Δημητρέλο, για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα (και υπάρχει ακόμα μέχρι σήμερα η ΑΕΚ).

Ηλίας Μπόβαλης»

Πρόβλημα με Φούντα 

3/10/2012

Πρόβλημα με Φούντα
Με απώλειες ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, καθώς ο Ταξιάρχης Φούντας δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα και αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο.

Όλα τα κακά της μοίρας της φαίνεται πως έχουν χτυπήσει την ΑΕΚ, αφού μετά τις απανωτές παραιτήσεις από το ΔΣ της ΠΑΕ και τις αρνητικές απαντήσεις από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Βαγγέλη Βλάχου, ήρθαν και τα αγωνιστικά προβλήματα.

Μετά τον Νίκο Κατσικοκέρη που έχει τεθεί εκτός με την κάκωση στο μετατάρσιο που τον ταλαιπωρεί και για την οποία συνεχίζει τη φυσιοθεραπεία, ο Φούντας ήταν ο επόμενος που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει μέχρι τέλους την προπόνηση του «Δικεφάλου».

Πάντως, αυτό δεν επηρεάζει τα πλάνα ενόψει Κέρκυρας για το σαββατιάτικο παιχνίδι, αφού ο νεαρός μέσος είναι τιμωρημένος για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά υπό την εποπτεία του Νίκου Κωτσοβού και του Γιώργου Πήδουλα, ανάμεσά τους και ο Γιώργος Κατίδης που ξεπέρασε το πρόβλημα στους προσαγωγούς.

Άρωμα… ΠΑΟΚ στα βραβεία 

3/10/2012

Άρωμα… ΠΑΟΚ στα βραβεία
Σε παίκτες του ΠΑΟΚ κατέληξαν τα βραβεία της 5ης αγωνιστικής της Super League. Πολυτιμότερος με ποσοστό 89,91%, αναδείχθηκε ο Ιρλανδός μεσοεπιθετικός, Λιάμ Λόρενς, που άφησε πίσω τους Λόρενς Ντόε του Πλατανιά και Νταβίντ Φουστέρ του Ολυμπιακού.

Καλύτερο γκολ της αγωνιστικής με το συντριπτικό ποσοστό 94,68% ψηφίστηκε του Στέφανου Αθανασιάδη. Ακολούθησαν τα τέρματα των Ανέστη Αγρίτη της Κέρκυρας και του Γκλέισον της SKODA Ξάνθης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP

Λίαμ Λόρενς (ΠΑΟΚ) 89,91%
Λόρενς Ντόε (Πλατανιάς) 6,07%
Νταβίντ Φουστέρ (Ολυμπιακός) 4,02%

• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal

Στέφανος Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ) 94,68%
Ανέστης Αγρίτης (Κέρκυρα) 4,26%
Πίντο Γκλέισον (Skoda Ξάνθη) 1,06%

Χωρίς Μπουμσόνγκ και Πετρόπουλο 

3/10/2012

Χωρίς Μπουμσόνγκ και Πετρόπουλο 
Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός, στο αυριανό κρίσιμο παιχνίδι με την Τότεναμ, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Στη… σκιά της απομάκρυνσης του Κώστα Κατσουράνη, οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να μην υπολογίζει τον τραυματία Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, αλλά και τον τιμωρημένο Νίκο Σπυρόπουλο (τη θέση του αναμένεται να πάρει ο νεαρός Χουχούμης), ενώ έχει κόψει και τον Αντώνη Πετρόπουλο από την αποστολή.

Αντιθέτως, οι Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι και Βελάσκες, που ήταν αμφίβολοι, προπονήθηκαν και τέθηκαν στη διάθεση του Πορτογάλου. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός είναι οι Σο, Καπίνο, Ταμπάκης, Δώνης, Μαρινάκης και Κουσίδης.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκε ο Μπουμσόνγκ, ενώ ο Σο υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Γιαννούλης: «Αξίζουμε έναν τίτλο» 

3/10/2012

Γιαννούλης: «Αξίζουμε έναν τίτλο»
Την άποψη ότι ο Ατρόμητος αξίζει να κατακτήσει, γιατί όχι και φέτος, έναν τίτλο, εξέφρασε ο Κώστας Γιαννούλης σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα της Super League. «Είμαστε μια ομάδα με υγεία» τόνισε ο αριστερός μπακ της ομάδας του Περιστερίου, που έθεσε ως βασικό στόχο την είσοδο στην πεντάδα της βαθμολογίας.

Παράλληλα, μίλησε για τη φετινή εμπειρία του Europa League με τη Νιουκάστλ, το επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Βέροια, τους προσωπικούς του στόχους, αλλά και τους Γιώργο Δώνη και Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Ο Ατρόμητος έχει δύο συνεχόμενες παρουσίες στον τελικό του κυπέλλου με ΑΕΚ και Ολυμπιακό, χωρίς όμως να κατακτήσει το τρόπαιο. Μήπως φέτος, είναι η χρονιά του;

«Πιστεύω ότι είναι μεγάλη τιμή να βρίσκεται δύο συνεχόμενες χρονιές στον τελικό και οπωσδήποτε υπάρχει μια πικρία που η ομάδα δεν πήρε το κύπελλο. Ευελπιστώ όμως να το πετύχουμε πάλι φέτος και γιατί όχι αυτή τη φορά να είμαστε εμείς οι τυχεροί και να το σηκώσουμε, γιατί η ομάδα αξίζει ένα τίτλο με την προσπάθεια που κάνει σε δύσκολους καιρούς για το ποδόσφαιρο και την ελληνική κοινωνία».

Κάθε χρόνο η ομάδα κάνει και ένα βήμα πιο ψηλά. Που μπορεί να φτάσει φέτος; Το Champions League είναι ο φετινός σας στόχος;

«Νομίζω ότι δεν πρέπει να κοιτάμε το Champions League, αλλά στόχος μας είναι να πάμε πιο ψηλά και να μπούμε στην πεντάδα. Κάθε ματς πρέπει να το κοιτάμε ξεχωριστά».

Το γεγονός ότι χρονιά με τη χρονιά οι απαιτήσεις της ομάδας ολοένα και αυξάνονται, σας γεμίζει με άγχος;
«Δεν μας αγχώνει, το αντίθετο μας δίνει κίνητρο για να φθάσουμε πιο ψηλά ως ομάδα και να δείξει τι αξίζει ως σύνολο αλλά κι εμείς ως παίκτες ατομικά ανεβάζοντας το επίπεδό μας».

Τη σεζόν 2010-2011 πήρες μεταγραφή στην Κολωνία. Δεν κατάφερες όμως να αγωνιστείς σε επίσημο παιχνίδι. Θεωρείς ότι ήταν θετική ή αρνητική εμπειρία και γιατί;

«Ήταν μια θετική εμπειρία πέρα από κάθε αμφιβολία αν και ήμουν άτυχος λόγω ενός τραυματισμού που δεν μου επέτρεψε να παίξω. Πήρα όμως αρκετά πράγματα και απέκτησα γνώσεις που με βοήθησαν σημαντικά για να βελτιωθώ σαν ποδοσφαιριστής».

Αν σου δινόταν η ευκαιρία να αγωνιστείς και πάλι στο εξωτερικό, θα το έκανες;

«Δεν το συζητώ, 100% θα πήγαινα ξανά. Είναι μια πρόκληση που πάντα θα υπάρχει μια σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού μου άσχετα αν είμαι και νιώθω πολύ καλά στον Ατρόμητο».

Επόμενος αγώνας με την Βέροια εκτός έδρας. Ποιο είναι το «σημείο κλειδί» που πιστεύεις ότι θα παίξει ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα;

«Έχουμε δείξει ότι αν σκοράρουμε πρώτοι τότε δύσκολα χάνουμε. Αυτό θα είναι το κλειδί της αναμέτρησης. Η Βέροια είναι πάντως πολύ καλή ομάδα και έχει άριστη ψυχολογία μετά τη νίκη στη Κομοτηνή επί του Πανθρακικού».

Ποιο θεωρείς ότι είναι το μυστικό της επιτυχίας σας;

«Η ομαδικότητα και το πολύ καλό κλίμα μέσα στα αποδυτήρια. Είμαστε σε μια ομάδα με υγεία από τη διοίκηση μέχρι και τον πιο απλό υπάλληλο».

Ποια θεωρείς ότι είναι η κορυφαία στιγμή της καριέρας σου;

«Ο τελικός του 2012 με τον Ολυμπιακό που πήγαμε φέτος. Εγώ τον έχασα επειδή ήμουν τραυματίας αλλά νομίζω ότι είναι η κορυφαία μου στιγμή».

Στις 15 Νοεμβρίου 2011 έκανες το ντεμπούτο σου στην Εθνική. Ανυπομονείς για την επόμενη συμμετοχή σου;

«Είναι ένα όνειρο για μένα και θέλω να ξανακληθώ μέσα από τον Ατρόμητο γιατί κάθε παίκτης θέλει να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο».

Στην ποδοσφαιρική σας καριέρα είχατε την χαρά να συνεργαστείτε με τον κ. Δώνη που αυτήν την στιγμή βρίσκεται στον ΠΑΟΚ αλλά και με τον κ Μπάγεβιτς. Η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις αλλά και οι καλές εμφανίσεις με την φανέλα του Ηρακλή και του Ατρόμητου σας έφεραν στην Εθνική Ελλάδος. Η συμμετοχή σας λοιπόν στην Εθνική οφείλεται στην σκληρή δουλειά στην προπόνηση ή το οφείλετε στους έμπειρους και ταλαντούχους προπονητές που μόλις προανέφερα?

«Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο η δουλειά γιατί αυτά που έχω πετύχει οφείλονται στο γεγονός ότι δουλεύω από μικρό παιδί όμως σε μεγάλο βαθμό συνέβαλαν και οι προπονητές μου σε μεγάλο βαθμό όπως ο Δώνης, φέτος ο Μπάγεβιτς και γενικά όλοι οι τεχνικοί που συνεργάστηκα και από τους οποίους προσπαθούσα να ρουφήξω όλα τα θετικά στοιχεία τους».

Ποιες οι αναμνήσεις σου από τους δύο αγώνες με αντίπαλο τη Νιούκαστλ για το Europa League. Θεωρείς ότι ο Ατρόμητος μπορούσε να κάνει την υπέρβαση;

«Και καλές και κακές. Καλές γιατί ζήσαμε μια εμπειρία παίζοντας στο Europa League και κακές γιατί δικαιούμαστε κάτι καλύτερο, κοιτάξαμε τη Νιούκαστλ στα μάτια και όλοι μας είδαμε τι έγινε στο δεύτερο παιχνίδι. Μας έμεινε η πικρία ότι μπορούσαμε να προκριθούμε».

Με τι ασχολείσαι στον ελεύθερο χρόνο σου;

«Βγαίνω έξω με φίλους για καφέ ή για ν δούμε μια καλή ταινία στον κινηματογράφο».

Ανησυχία με Καζναφέρη 

3/10/2012

Ανησυχία με Καζναφέρη
Χωρίς τον Κώστα Καζναφέρη πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση του Άρη, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά Χανίων. Ο νεαρός μπακ, παρά την αντίθετη πρόβλεψη, δεν μπόρεσε να μπει στο πρόγραμμα της ομάδας, αφού δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και αν δεν γυμναστεί ούτε αύριο, τότε θα μπει ερωτηματικό σε ό,τι αφορά την συμμετοχή του.

Αυτός, που δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής είναι ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος, ο οποίος για μια ακόμη μέρα έκανε ατομικό πρόγραμμα. Το τρίτο πρόβλημα που προέκυψε αφορά τον Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη μέση, ωστόσο, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται λόγω τιμωρίας.

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου.

«Έτοιμος να ξαναμπώ, αν…» 

3/10/2012

«Έτοιμος να ξαναμπώ, αν…» 
Λάβρος κατά όσων τον ώθησαν-όπως υποστήριξε- στην παραίτηση, τους μετόχους κι όσους κατηγορεί για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΑΕΚ ήταν ο Θωμάς Μαύρος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Παραδέχτηκε πως τον… νίκησαν, αλλά δήλωσε έτοιμος να επιστρέψει στην ΠΑΕ εφόσον δεν προχωρήσει το deal με Βιντιάδη-Χάρις.

Δριμύ κατηγορώ κατά Δημητρέλου τον οποίο αποκάλεσε… Τζορτζ Μπεστ των Σπάτων, αλλά και βολές κατά Αδαμίδη και Τσιάρτα. Σιγουριά για άμεση αναρρίχηση της ομάδας στη βαθμολογία.

Αναλυτικά, ο Θωμάς Μαύρος μίλησε για:

-τη στάση του κόσμου: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ΑΕΚτζήδες στην προσπάθεια σωτηρίας της ΑΕΚ να μην πέσει η ομάδα στη Δ' Εθνική. Ο σκοπός επετεύχθη. Χωρίς τη συμμετοχή τους δεν θα υπήρχε ΑΕΚ αυτή τη στιγμή. Βρήκαμε χρήματα από τα διαρκείας και τις πωλήσεις των παικτών».

-το πώς έφτασε στην παραίτηση: «Ο κ. Δημητρέλος και οι συν αυτώ αποφάσισαν χωρίς να χρειάζεται η παρουσία μου να συγκαλέσουν ΔΣ και να αποφασίσουν την απομάκρυνση του Βλάχου και των συνεργατών του. Είναι απαράδεκτο. Ούτε καν να το συζητήσω δεν θέλω, τι ήταν αυτό σαν ενέργεια. Μόνο εκείνοι μπορούν να το κρίνουν με το λίγο ποδοσφαιρικό μυαλό που έχουν. Σεβασμός… μηδέν. Ποδοσφαιρικές γνώσεις… κάτω από το μηδέν. Έβλεπα στη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο τους συνεργάτες του Δημητρέλου να λένε 'να κάνουμε ηλεκτροσόκ στην ομάδα'. Και μετά το τέλος του αγώνα αποφάσισαν να διώξουν τον Βλάχο.

Με πήρε δημοσιογράφος και μου είπε πως βγήκε ανακοίνωση για την απόλυση του Βλάχου. Μετά με πήρε ο κ. Δημητρέλος. Μου είπε 'κάναμε έκτακτο ΔΣ και πήραμε την απόφαση να φύγει ο Βλάχος, οι συνεργάτες του και ο Κωστής'. Του λέω 'Πας καλά; Ποιος είσαι; Τι νομίζεις πως είσαι;' Πάντα μου είχε το πιστόλι στον κρόταφο. Μια με τους επενδυτές, μια με το άρθρο 44. Μου λέει 'Μπορεί οι επενδυτές να μην επενδύσουν λόγω της κακής θέσης της ομάδας'. Του λέω 'ούτε ξέρεις τι λες'. Του είπα 'Άσ' το, να περάσει μια μέρα και το συζητάμε'. Έτσι κλείσαμε το τηλέφωνο.

Μετά με πήρε δημοσιογράφος και μου είπε πως υπάρχει επίσημη ανακοίνωση. Και αμέσως παραιτούμαι εγώ. Αρχικά δεν ήθελα να φορτωθώ τυχόν ευθύνη για την αποχώρηση των επενδυτών, έστω κι αν δεν ήταν αλήθεια. Γι' αυτό έκανα την πάπια κι έλεγα 'Παιδιά, να μην τσακωθούμε μεταξύ μας. Θέλουμε λεφτά'. Όμως το Σάββατο είπα ως εδώ. Υπέφερα, αλλά υπήρχε κάτι ανώτερο από μένα, η ΑΕΚ. Γι' αυτό έμεινε τότε. Όμως κάποια στιγμή η υπομονή τελείωσε».

-το σχέδιο που καταγγέλλει εναντίον του: «Αυτό που έκαναν στον Βλάχο δεν ήταν για τον Βλάχο. Για τον Μαύρο είναι, όλα για τον Μαύρο είναι. Τους πονάει ο Μαύρος γιατί θέλει να καθαρίσει την μπουγάδα. Θέλει διαφάνεια. Ποιοι είστε; Αν είστε καθαροί, μη φοβάστε κανέναν. Με νύχια και με δόντια δεν με άφησαν να κάνω ΔΣ. Ήταν το μεγάλο λάθος μου. Τι θέλει ο κόσμος; Τρέλες; Δικαιοσύνη ζητάει. Πέρασαν 200 εκατ. από την ΠΑΕ, πού πήγαν; Δεν θα μπορούσε να υπάρξει ΔΣ με μένα, αφού θα έκανε αυτά τα πράγματα. Αν δεν ξεκαθαρίσει η ΑΕΚ εκ των έσω…

Δεν μπορούμε να λέμε ότι φταίει η διαιτησία, ο Ολυμπιακός, ο βρικόλακας, ο χιμπατζής από την Ουγκάντα. Μετά από όλα είναι αυτά. Πρώτα πρέπει να καθαρίσει η ΑΕΚ από μέσα. Ο κόσμος μού ανέθεσε αυτή την αποστολή και τη δέχτηκα. Αυτοί δεν θέλουν να βγει τίποτα στην επιφάνεια. Αν αποδειχτεί ότι είναι σωστοί, να το πω γιατί μου αρέσει η αλήθεια και το δίκιο. Δεν θέλουν. Η συμπεριφορά τους είναι περίεργη. Το σχέδιο που έχουν εναντίον μου δεν μπορώ να το πω εγώ, αλλά το βλέπω. Διακρίνω την αντιπάθειά τους, ότι δεν με θέλουν. Μιλάω για τους ανθρώπους του ΔΣ... Το θέμα είναι ότι δεν θέλουν υγιή την ΑΕΚ. Θέλουν σκοτάδια».

-τα λάθη του: «Έπρεπε να γίνω πρόεδρος μόνο με δικό μου ΔΣ. Έτρεχα στα Σπάτα και περίμενα να μάθω τι γίνεται από τον Δημητρέλο. Εγώ κοιμόμουν τον ύπνο του δικαίου. Τα έβαλαν με τους συνεργάτες μου γιατί δεν ήθελαν να κάνω ΔΣ. Δεν ήθελαν να ισχυροποιηθεί ο Θωμάς. Αυτοί που είναι μέσα στην ΠΑΕ με νίκησαν. Το παραδέχομαι... Δεν έχουν, όμως, κερδίσει ακόμη. Σημασία έχει να μη το βάζεις ποτέ κάτω και να έχεις την αλήθεια μέσα σου, γιατί η αλήθεια είναι πάντα ο νικητής. «Όποτε την έχω πατήσει στη ζωή μου, ήταν από ευσπλαχνία. Στη συνέλευση της 1ης Αυγούστου μπήκα, αν και δεν ήθελα να μπω αφού δεν θα είχα δικό μου ΔΣ. Και να τι έγινε. Ο κόσμος κατανοεί και είναι δίκαιος. Γι΄' αυτόν μπήκα την 1η Αυγούστου. Τύποις ήμουν πρόεδρος».

-τις ευθύνες του Δημητρέλου: «Αυτή η ιστορία του Σαββάτου είναι πεντακάθαρη. Ο κ. Δημητρέλος δεν μπορεί να βρει δικαιολογία. Ήταν για μένα όλη η υπόθεση. Παραιτήθηκα και είπα ‘ανάλαβέ τα όλα κ. Δημητρέλο, γίνε και πρόεδρος, και προπονητής, μπες μέσα και βάλε κανένα γκολ’. Αν καθόμουν θα ήταν η μεγαλύτερη προσβολή για μένα. Θεώρησα καλό να φύγω. Ως εδώ. Τέλος! Τραβήξτε μόνοι σας το κουπί. Αν και δεν ξέρετε να κάνετε κουπί. Η φουκαριάρα η ΑΕΚ θα τα πληρώσει πάλι. Ο Δημητρέλος είναι για την πάρτη του. Ήταν ο Τζορτζ Μπεστ των Σπάτων και οι υπόλοιποι έκαναν τα ball boys. Παίζει ένα δικό του παιχνίδι.

Για μένα είναι ένας άνθρωπος που κυνηγά τη δόξα, θέλει να έχει μια δουλειά και να υπάρχει στην ΑΕΚ. Όταν έτρεχε για τα οικονομικά τον πήρα και του είπα 'Μπράβο Ανδρέα'. Δεν είμαι κομπλεξικός. Αλλά όταν δεν είναι σωστός… Ο Δημητρέλος κινεί τα νήματα στα οικονομικά. Δεν το δίνει αλλού, εκτός αν τον ρωτήσεις. Κι εγώ πήγαινα απλώς και τον ρώταγα. Είναι δικό του κομμάτι και το σέβομαι. Έχει μια γνώση και μια εμπειρία».

Ερωτηθείς αν ο Ανδρέας Δημητρέλος πληρώνεται από την ΠΑΕ, απάντησε: «Δεν γνωρίζω αν είναι έμμισθος ο Δημητρέλος».

* Παρέμβαση του Κώστα Νεστορίδη: «Πρότεινα λύσεις στον κ. Δημητρέλο μέσω της ιδιαιτέρας του για τη θέση του προπονητή. Γιατί να ψάχνει για προπονητή; Να πάρει δυο παιδιά δικά μας, να κάτσω δίπλα τους, να τους συμβουλεύω και να προσπαθήσουμε να σώσουμε την ομάδα. Ούτε άκουσα απάντηση, ούτε με πήρε, ούτε θέλω να με ξαναπάρει».

-το πώς μπορεί να βγει η ΑΕΚ από το αδιέξοδο: «Αυτή η ασυδοσία, αυτός ο μη σεβασμός στην ΑΕΚ, στους θεσμούς, σε πρόσωπα ΤΕΛΟΣ! Ο σεβασμός θα δώσει την ώθηση στην ΑΕΚ να γίνει μεγάλη. Αν όλοι δεν βλέπουν την ΑΕΚ πάνω από τους εαυτούς τους και κοιτάζουν τι μόστρα θα πουλήσουν και πώς θα πάνε στα μπουζούκια το βράδυ... Εδώ χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα. Αν δεν υπάρχει αγάπη, ομόνοια, σεβασμός στην οικογένεια, πώς θα βγει ο πατέρας να βγάλει ψωμί.

Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα που ο κόσμος με πιστεύει και με αγαπά. Εγώ ήθελα ειρήνη, αλλά πρέπει να γίνει πόλεμος. Για να φτάσουμε στην κατάσταση που πρέπει, πρέπει να γίνει σύγκρουση. Θλίβομαι που το λέω, αλλά έτσι είναι. Πρέπει όλοι μας να ενωθούμε. Στην ομπρέλα του μοναστηριού όλοι υπηρέτες είμαστε, με πρώτο εμένα. Εμείς οι αληθινοί, που ζούμε για την ΑΕΚ και είμαστε πραγματικοί φίλοι της. Εμείς μόνο μπορούμε. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αν συνεχιστεί η ΑΕΚ θα πάει σε μεγάλη ταπείνωση».

-τις ευθύνες των μετόχων: «Μην ξεχάσω τους μετόχους μας, που έριξαν το σκάφος στη θάλασσα γεμάτο τρύπες κι εκείνοι την έκαναν με βενζινάκατο. Άφησαν τόσα χρέη... Μπουρλοτιέρης ο Αδαμίδης. Έφυγε κι αυτός με βενζινάκατο κι άφησε πίσω τον Μαύρο να τρέχει. Δεν με νοιάζει που έφυγαν Τζεμπούρ και Μανωλάς και πού πήγαν. Τους χάσαμε και λεφτά δεν πήραμε. Τι θα έκαναν κι αυτοί; Αφού δεν έπαιρναν τα λεφτά που είχαν συμφωνήσει. Πιστεύω πως η ΑΕΚ δεν θα χαθεί. Θα παλέψει και θα σωθεί. Πρέπει να φύγουν αυτοί οι άνθρωποι. Είναι δική τους η ευθύνη, δική τους η επιχείρηση. Αυτοί πρέπει να δώσουν λόγο. Ο κόσμος ζητά διαφάνεια. Πέρασαν 200 εκατ. από την ομάδα. Πού τα πήγατε όλα αυτά; Βγάλτε τα και δείξτε τα; Γιατί δεν το κάνετε;

Η κατάσταση είναι για δυνατούς. Δεν ξέρω αν οι μέτοχοι είναι κυβέρνηση στην ΑΕΚ, αλλά επηρεάζουν. Γιατί δεν με αφήνουν να μπω στο ΔΣ; Εγώ αν ήμουν στη θέση τους, θα έφευγα. Γιατί δεν φεύγουν; Τι τους κρατάει; Παίρνουν λεφτά; Γιατί δεν λένε 'γεια μας'; Μονά-ζυγά το έπαιξαν και μέχρι στιγμής το κέρδισαν το στοίχημα. Δεν θα υπήρχε ΑΕΚ τον Ιούλιο αν δεν υπήρχαν πωλήσεις και διαρκείας. Αν πουλούσαν παίκτη και δεν ήμουν εγώ στην προεδρία, θα έκαιγαν τα Σπάτα. Ο Μαύρος ήταν η ομπρέλα που πήραν αυτά τα 2,8-2,9 εκατ. από τους παίκτες που πωλήθηκαν, συν τα διαρκείας».

«Στον κ. Νοτιά και τον κ. Παππά είχα πάει στην αρχή, στα πρώτα μου βήματα στην προεδρία. Τους είπα αν θέλουν να τους βοηθήσω βγαίνοντας μπροστά και να με βοηθήσουν εκείνοι οικονομικά. Μου είπαν και οι δύο πως έχουν βάλει πολύ περισσότερα χρήματα από ό,τι είχαν σχεδιάσει με τον Ντέμη, και πως δεν προτίθενται να βάλουν ούτε ένα ευρώ επιπλέον. Μου είπαν πάρε την ομάδα, κάνε κουμάντο, αλλά δεν θα βάλουμε λεφτά. Τους είπα ' Ο Ντέμης δεν σας έδωσε ένα γλειφιτζούρι και σας πήρε τα λεφτά. Είστε μεγάλοι άνθρωποι. Δεν σας ξεγέλασε. Ενσυνείδητα τα βάλατε. Μίλησα και με τον Πόλυ Χατζηϊωάννου».

-τις ευθύνες του Ντέμη Νικολαΐδη: «Όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης για ό,τι έγινε από το 2004 μέχρι το 2012. Πώς μπορεί να μη φταίει ο Ντέμης; Άλλαξε το μυαλό του. Από 1,75μ. έγινε τρία μέτρα, ψήλωσε κι έγινε αποφασίζω και διατάζω. Δεν είχε κακό σκοπό όταν μπήκε. Μετά χάλασε».

-τις επαφές με Βιντιάδη-Χάρις: «Μακάρι να γίνει η συμφωνία με τους ενδιαφερόμενους. Αν δεν ήταν η ομάδα στην Α' Εθνική, δεν θα γινόταν τίποτα. Παραιτήθηκα από πρόεδρος της ΑΕΚ. Η προσπάθεια συνεχίζεται, βλέποντας και κάνοντας. Αν μπει ο Βιντιάδης, τελειώσαμε όλοι. Μακάρι να μπει ο άνθρωπος. Δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό του κ. Βιντιάδη. Μπορεί να μου κάνει πρόταση. «Τον κ. Βιντιάδη τον συνάντησα για λίγα λεπτά. Εκ πρώτης άποψης φάνηκε σοβαρός κι ευγενής άνθρωπος. Δεν συζητήσαμε τίποτα για την ταμπακιέρα, αλλά έδειξε μια καλή εικόνα. Αυτό λέει πολλά και τίποτα. Εγώ στον Βιντιάδη όσες φορές μίλησα τού είπα πότε θα έχουμε απάντηση. Μου είπε μέχρι τέλος του Σεπτεμβρίου».

-τις επιλογές Τσιάρτα: «Ο Τσιάρτας έλεγε 'Νέα παιδιά μόνο'. Του έλεγα 'Τι νέα παιδιά μόνο, ρε; Έχεις παίξει μπάλα;' Τα νέα παιδιά θέλουν κάποιον δίπλα τους να τους λένε τρέξε, σούταρε, πάσαρε. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τον άνθρωπο Τσιάρτα. Μιλάω μόνο για το ποδόσφαιρο και την ΑΕΚ. Το λάθος του Τσιάρτα το χρεώνομαι εγώ. Ήθελα 4-5 έμπειρους παίκτες. Ο Τσιάρτας είχε την άποψη να πάμε μόνο με νέα παιδιά. Ο Βλάχος συμφωνούσε μαζί μου.

Είχε πρόβλημα ο Μάντζιος με τον Τσιάρτα. Τον Γιάγκο τον είδαμε ξαφνικά, ούτε καταλάβαμε πώς τον πήρε. Ο Βλάχος είπε 'μου κάνει' γιατί δεν είχε κι άλλους. Τον Κορδέρο είπε 'τρία χρόνια τον παρακολουθώ. Του είπα 'μίλα με τον Βαγγέλη και αποφασίστε'. Ο Βαγγέλης του είπε 'Οκ' και πήραμε τον Κορδέρο. Υπό την πίεση του χρόνου και των προβλημάτων έγιναν λάθη. Το δέχομαι. Μου αρέσει το δίκιο, όχι το άδικο και το ψέμα».

-τις επαφές με Μόρα και Μάντζιο: «Ένα λάθος έκανα. Στον Μόρα και στον Μάντζιο. Μου έλεγε αν δώσουμε αυτά τα χρήματα στους δύο αυτούς παίκτες, θα πέσουμε. Έλεγα στον Δημητρέλο 'Αυτά τα παιδιά θα μας βοηθήσουν πολύ'».

-το αν προτίθεται να επιστρέψει στην ΠΑΕ: «Αν δεν προχωρήσει το θέμα με Βιντιάδη-Χάρις, είμαι έτοιμος να μπω στο ΔΣ. Θα μπούμε, αλλά με μεγάλο αντίπαλο, τον Κινγκ-Κονγκ, το οικονομικό (σ.σ. χειροκροτήματα από το κοινό). Το ζητούμενο είναι πώς θα σωθεί η ομάδα. Να είναι στην Α' Εθνική και να δούμε την ομάδα και το θέμα του γηπέδου. Ο πόλεμος θα γίνει μέχρι εσχάτων, είτε είμαι μέσα είτε έξω από την ΠΑΕ. Είμαι ένας από τους οπαδούς. Ό,τι χρειαστεί θα το κάνω για μία νέα ΑΕΚ καινούρια, με όραμα, χωρίς προσωπικά συμφέροντα, που δεν θα ζει στο σκοτάδι σαν τους τυφλοπόντικες, που θα έχει δικό της γήπεδο… Όλοι μας θα νιώσουμε μεγάλη περηφάνια τότε.

Όμως το οικονομικό είναι ακρογωνιαίος λίθος. Όταν λέω 'πόλεμος', δεν λέω να τσακωθούμε. Εννοώ να γίνει ιδεολογικός πόλεμος. Μακριά οι εμφύλιοι και οι αλληλοσπαραγμοί. Εννοώ να παλέψουν άλλοι άνθρωποι με άλλες ιδέες. Το πιο λογικό είναι να πάρει ο κόσμος τις μετοχές κι αν το αποδεχτεί να γίνει ο κόσμος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Να πάω εγώ να φτιάξω ένα ΔΣ. Αν όμως δεν υπάρχουν λεφτά, θα πάμε κατευθείαν στα βράχια της Δ' Εθνικής. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου, αλλά να υπάρχει ένα ρεαλιστικό σχέδιο με λεφτά».

-την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ: «Η βαθμολογία στο αγωνιστικό κομμάτι, χωρίς να είμαστε φυσικά ευχαριστημένοι, είναι πλασματική. Εμείς σε κάθε λάθος δεχόμαστε γκολ. Δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, αλλά δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε την τρομακτική ατυχία που έχουμε σε κάθε παιχνίδι. Στην Κρήτη με δύο πέναλτι χάσαμε. Στη Νέα Σμύρνη τα ίδια. Με τον Αστέρα τα ίδια. Στην Ξάνθη επίσης. Αυτό δεν μπορούσαμε να το υπολογίσουμε. Είναι η αρχή του πρωταθλήματος. Όλες οι εκτιμήσεις είναι από αυτούς που δεν ξέρουν μπάλα. Ο Φέργκιουσον είχε πολλά άσχημα αποτελέσματα στην αρχή, αλλά τον στήριξαν και είδαν τα αποτελέσματα. Ο Βαγγέλης έκανε λάθη, αλλά είναι ΑΕΚτζής».

«Δεν πρέπει να βαραίνουμε τα παιδιά, που έχουν επωμιστεί τεράστιες ευθύνες. Έχουν ένα τεράστιο βάρος της φανέλας πάνω τους. Αυτά που λένε για υποβιβασμούς είναι για να τα λένε και να τα ακούνε μεταξύ τους. Αυτή η ομάδα έχει ατυχία και αλλιώς θα είχε 6-7 βαθμούς τώρα και θα λέγαμε ζήτω ο Βλάχος. Δυστυχώς δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να τα βάλουμε με τον Θεό. Η ομάδα αυτή με ηρεμία μπορεί να τα καταφέρει, όχι όμως με πανικό. Είναι μικρά παιδιά κι επηρεάζονται. Αν έχουν έναν προπονητή δίπλα τους και τους βοηθά, θα ανεβαίνουν συνεχώς κι αν η τύχη μας βοηθήσει, θα πηγαίνουμε όλο και ψηλότερα. Πολλά από αυτά τα παιδιά θα γίνουν καλοί παίκτες, Κλωναρίδης ή και κάτι παραπάνω».

-τα όσα είπε ο Δημητριάδης για τον Χατζηχρήστο (σ.σ. τον αποκάλεσε διάβολο μεταμορφωμένο): «Δεν έχω άποψη για τα όσα είπε ο Δημητριάδης για τον Χατζηχρήστο. Είχα μια συνάντηση μαζί του. Έδειξε να είναι θετικά διακείμενος απέναντί μου, έδειξε μια στήριξη και μέχρι εκεί. Το τι είπε ο κ. Δημητριάδης είναι δικό του θέμα. Ο Χατζηχρήστος είναι στην καρδιά της ΑΕΚ, τα νέα παιδιά δίνουν παλμό, αλλά σε όλα υπάρχει μια κόκκινη γραμμή. Αυτό δεν ισχύει για τον Χατζηχρήστο μόνο, αλλά για όλους μας. Δεν έχω δει να συμβουλεύει τον Δημητρέλο, όπως λένε, ούτε και με ενδιαφέρει».

-τις απολαβές του Βλάχου και τις φήμες πως «εκτοξεύτηκαν» με παρέμβασή του: «Δεν ασχολήθηκα καθόλου στα συμβόλαια με τον Βλάχο. Πρόεδρος τότε ήταν ο Δημητρέλος, εγώ απλώς έφερα τον Βλάχο. Στα συμβόλαια δεν έχω λόγο εγώ να μπω. Μπορεί ο άλλος να θέλει 100.000 ευρώ. Εγώ μίλαγα μόνο για μένα. Δεν έχει σημασία τι μου χρεώνουν. Μου χρεώσανε μέχρι και το πουκάμισο που φόρεσα ή τα γυαλιά ηλίου. Αστειότητες. Εγώ απλώς είπα 'Πάρτε τον Βλάχο'».

-τη διάδοχη κατάσταση στο θέμα προπονητή: «Δεν έχω αυτή τη στιγμή ένα όνομα. Διαφώνησα για την απομάκρυνση του Βλάχου ενάντια σε όλους σας (σ.σ. ΜΜΕ) ή έστω στους περισσότερους. Εγώ θα τον κράταγα και θα τον έφτιαχνα τον Βαγγέλη. Για μένα ο Αναστασιάδης ήταν μια καλή περίπτωση, αν ποτέ ερχόταν. Είμαι πάντα υπέρ της ΑΕΚ. Αν ήταν για το καλύτερο της ΑΕΚ να ερχόταν ο Μπάγεβιτς, θα το έκανα».

-τα όσα είπε ο Γιάννης Κοντοές στη διοίκηση: «Είναι ένα παιδί που τα δίνει όλα, η ψυχή που βγάζει μου αρέσει πολύ, τρελαίνομαι. Και λέω στα άλλα παιδιά να πάρουν κάτι από εκείνον. Εξέφρασε την αγωνία του».

-το αν θα είναι στο γήπεδο το Σάββατο: «Ο κόσμος ξέρει πως κάθε φορά λυγίζω στην αγάπη του. Είμαι ένας από αυτούς. Δεν ξέρω αν θα είμαι στο γήπεδο το Σάββατο. Θέλω να πάω πέντε μέρες διακοπές με τη γυναίκα μου να ηρεμήσω».

-το θέμα του γηπέδου: «Κουβέντα για το γηπεδικό δεν έγινε ποτέ όσο ήμουν στην ομάδα. Ο κ. Βούρος έλεγε ότι υπήρχαν κάποιοι ξένοι που ενδιαφέρονταν, αλλά τι έγινε δεν ξέρω».

«Θα γίνει ένα σπουδαίο ματς» 

3/10/2012

«Θα γίνει ένα σπουδαίο ματς»
Σίγουρος πως θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας στο «Γεντί Κουλέ», εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Νίκος Μαχλάς.

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας του Ηρακλείου μίλησε και για τη σχέση που υπάρχει μεταξύ των δύο σωματείων.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Νίκος Μαχλάς στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για τον αγώνα ΟΦΗ-ΠΑΟΚ:

«Η σχέση μας με τον ΠΑΟΚ σε οπαδικό και διοικητικό επίπεδο είναι εξαιρετική. Είναι η ομορφιά του αθλητισμού αυτή. Πρέπει να βλέπουμε το ποδόσφαιρο σαν ευχαρίστηση, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα. Το πιο σημαντικό είναι να είσαι κόσμιος».

Για τις σχέσεις των δύο ομάδων:

«Όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Θέλουμε να κερδίσουμε ενόψει Πλατανιά και για να είμαστε ήρεμοι στη διακοπή και πιστεύω ότι δεν θα χάσουμε. Από τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζω τους Γκαρσία, Λαζάρ, Λόρενς, Αθανασιάδη, Σαλπιγγίδη και Έτο. Πάντα γίνονται σπουδαία παιχνίδια μας. Για τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ τι να πω, είναι αδερφός μου».

Για τη θητεία στον Ηρακλή ως ποδοσφαιριστής:

«Έπαιξα στον Ηρακλή και είναι ένα μεγάλο σωματείο. Είναι άδικο αυτό που περνάει, αλλά δεν θα ήθελα να επεκταθώ περαιτέρω. Στον ΟΦΗ, δεδομένης της κρίσης, κάνουμε μία καλή προσπάθεια να προοδεύσει η ομάδα, αλλά και να βγάλουμε νέα παιδιά».

Οδηγίες προς… Αστεριανούς! 

3/10/2012

Οδηγίες προς… Αστεριανούς!
Μετά από αρκετά παιχνίδια στην Αττική, τα τελευταία χρόνια, ο Αστέρας Τρίπολης, θα έχει την στήριξη του κόσμου του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Μάλιστα, η αρκαδική ΠΑΕ, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της σελίδας της στο facebook με την οποία ενημέρωσε πως μπορεί ο κόσμος που μένει στην Αθήνα, να προμηθευτεί εισιτήρια για να πάει στο γήπεδο. Αυτό θα γίνει από το ξενοδοχείο όπου θα διαμένει και η αποστολή.

Τέλος, θα υπάρξει λεωφορείο που θα αναχωρήσει από την Τρίπολη με προορισμό το «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ανακοίνωση: «Όσοι φίλαθλοι από την Αθήνα επιθυμούν να στηρίξουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας μας στον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους στο ξενοδοχείο της ομάδας (Divani Palace Acropolis 19-25 Parthenonos) την Κυριακή από τις 12:30 έως 17:30 στο lobby του ξενοδοχείου από τον υπεύθυνο Ασφάλειας της ΠΑΕ κύριο Πουρνάρα Αρτέμη».

«Τότε δεν υπήρχε twitter» 

3/10/2012

«Τότε δεν υπήρχε twitter» 
Για… πλάκες που συνηθίζονται ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, από την δική του εποχή όταν δεν υπήρχε twitter, έκανε λόγο ο Κώστας Μαλιούφας με αφορμή το ατυχές tweet του Στέφανου Αθανασιάδη που προκάλεσε αναστάτωση παραμονή του ντέρμπι με τον Άρη.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου» με θητεία στις ακαδημίες της ομάδας, αναφέρθηκε στο περιστατικό, προσπαθώντας να εξηγήσει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον χαρακτήρα του διεθνούς επιθετικού.

Μιλώντας σχετικά στο «Αθλητικό Metropolis», ανέφερε τα εξής: «Ο Κλάους είναι βαθιά θρησκευόμενος, με εξαιρετικό χαρακτήρα, όπως όλα αυτά τα παιδιά και ο χαρακτήρας τους έμεινε αναλλοίωτος από τη δημοσιότητα. Ακόμη κι ο Κάτσε άλλαξε χαρακτήρα κι έγινε πολύ καλό παιδί. Κι η δική μας η φουρνιά, όπως ο Τουρσουνίδης κι ο Λαγωνίδης μεγαλώσαμε στη Θύρα 4 με τον Νικόλα και τον Μάκη τον μανάβη. Μιλάμε για την καλώς εννοούμενη Θύρα 4, άνθρωποι που μετά έγιναν οικογενειάρχες.

Ο Κλάους ζήτησε συγγνώμη και μετάνιωσε γι’ αυτό που έγραψε. Στα ντέρμπι κολλούσαμε ο ένας στον άλλον στην πλάκα, απλά τότε δεν υπήρχε twitter. Kι ακόμα έχουμε καλές σχέσεις. Είναι λάθος αυτό που έγραψε, αλλά δεν χρειάζεται να δώσουμε τόση σημασία. Με τους παίκτες του Ολυμπιακού που κάνουν χειρότερα, γιατί δεν μιλάει κανείς;».

Και Ατρόμητος και με… κόσμο 

3/10/2012

Και Ατρόμητος και με… κόσμο 
Με την συμπαράσταση του κόσμου του, θα ταξιδέψει στην Βέροια, ο Ατρόμητος για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Την Τετάρτη έγινε σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα και αποφασίστηκε να δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους.

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη Βέροια η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφάλειας του αγώνα του Σαββάτου για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσωπήθηκε από τον Υπεύθυνο Ασφάλειας Γιώργο Πέτρου.

Η ΠΑΕ Βέροια έκανε αποδεκτό το επίσημο αίτημα που κατέθεσε η ομάδα μας για την χορήγηση εισιτηρίων και θα διαθέσει τη Θύρα 5 αποκλειστικά για τους φιλάθλους του Ατρόμητου. Η τιμή εισιτηρίου είναι 15 ευρώ.

Τα εισιτήρια θα πωλούνται αποκλειστικά από εκδοτήριο του γηπέδου Βέροιας πριν από την έναρξη του αγώνα».

Τέλος ο Οφρυδόπουλος από Κέρκυρα 

3/10/2012

Τέλος ο Οφρυδόπουλος από Κέρκυρα
Η ομάδα της Κέρκυρας γνωστοποίησε την λύση της συνεργασίας της με τον αθλητικό διευθυντή Σωκράτη Οφρυδόπουλο για οικογενειακούς λόγους, ευχαριστώντας τον για τις υπηρεσίες του.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα γνωστοποιεί τη λύση της συνεργασίας της με τον αθλητικό διευθυντή, Σωκράτη Οφρυδόπουλο. Καθώς οικογενειακοί λόγοι, δεν κατέστησαν εφικτή την παραμονή του στο νησί. Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ευχαριστεί θερμά τον κ. Οφρυδόπουλο για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα, στο διάστημα της παρουσίας του και του εύχεται ειλικρινά κάθε επιτυχία στη συνέχιση της καριέρας του».

Γι’ αυτό έφυγε ο Κατσουράνης 

3/10/2012

Γι’ αυτό έφυγε ο Κατσουράνης
Εισήγηση του Φερέιρα και απόφαση του Αλαφούζου ήταν η απομάκρυνση του Κώστα Κατσουράνη από τον Παναθηναϊκό όπως διαρρέεται από ανθρώπους της πράσινης ΠΑΕ.

Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, ο Πορτογάλος τεχνικός είχε εισηγηθεί στον πρόεδρο του τριφυλλιού την απομάκρυνση του διεθνούς άσου εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Φερέιρα, μάλιστα, φέρεται να είχε υποστηρίξεις στις συζητήσεις του με τον Γιάννη Αλαφούζο ότι ο Κατσουράνης με τη συμπεριφορά του δημιουργούσε πρόβλημα σε αυτόν, στα αποδυτήρια και στους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό.

Την εισήγηση αυτή του Ζεσουάλδο Φερέιρα ο Γιάννης Αλαφούζος την είχε στα… χέρια του εδώ και πολλές ημέρες, ωστόσο αποφάσισε να την… ενεργοποιήσει σήμερα, θέλοντας να στείλει και ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες.

Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες ημέρες οι σχέσεις του Φερέιρα και του Κατσουράνη δεν ήταν καθόλου καλές. Μάλιστα, παρά τις προσπάθειες που είχαν γίνει δεν είχε σημειωθεί κάποια βελτίωση.

Πάντως, το ερώτημα πολλών είναι τι ακριβώς προκάλεσε το ράγισμα στο γυαλί ανάμεσα στις σχέσεις των δύο ανδρών. Όταν μάλιστα, είχε προηγηθεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας δήλωση του Κατσουράνη για την πορεία της ομάδας… «Θα τρίβετε τα μάτια σας», είχε πει ο διεθνής άσος.

Την άλλη Κυριακή το μνημόσυνο στα Τέμπη 

3/10/2012

Την άλλη Κυριακή το μνημόσυνο στα Τέμπη 
Αύριο είναι η επέτειος από το δυστύχημα στα Τέμπη, όταν στις 4 Οκτωβρίου του 1999, έξι νεαροί φίλοι του ΠΑΟΚ έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο.

Το ετήσιο μνημόσυνο πραγματοποιείται την πρώτη Κυριακή του μήνα όμως φέτος θα γίνει την δεύτερη, στις 14 Οκτωβρίου.

Αιτία το γεγονός ότι η πρώτη ομάδα έχει υποχρεώσεις στην Κρήτη εξ ου και η μετάθεση, ώστε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα να δώσει το «παρών» στο μνημόσυνο

Μοναδικό πρόβλημα ο Μαραγκουδάκης 

3/10/2012

Μοναδικό πρόβλημα ο Μαραγκουδάκης
Για άλλη μία μέρα συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα ο επιθετικός του Πλατανιά, Μάρκος Μαραγκουδάκης.

Ο 30χρονος φορ ακόμα δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που αισθανόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα στη γάμπα. Έτσι, δύσκολα ο προπονητής της ομάδας των Χανίων, Γιάννης Χατζηνικολάου, θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για τον αγώνα απέναντι στον Άρη.

Κατά τα άλλα ο Έλληνας τεχνικός θα υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γιάννη Ποτουρίδη και Θωμά Ναζλίδη, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και προπονήθηκαν κανονικά στην προπόνηση της Τρίτης (3/10). Έτσι θα δώσουν το «παρών» κόντρα στο παιχνίδι κόντρα στους «κίτρινους».

Οι λύσεις του Δώνη

3/10/2012

 
Οι λύσεις του Δώνη 
Ενδεκάδα που κερδίζει (και για ένα μεγάλο διάστημα εντυπωσιάζει) δεν αλλάζει.

Όμως ο Γιώργος Δώνης είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει σε δύο αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Άρη, καθώς οι Κατσικάς και Λόρενς αποβλήθηκαν και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο επικείμενο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, το Σάββατο (6/10, 19:30).

Από το σημερινό πρόγραμμα στη Ν. Μεσήμβρια προκύπτει ότι ένας θα είναι ο Ιντζίδης (στο κέντρο της άμυνας) και ο άλλος ο Σαλπιγγίδης (παρτενέρ του Αθανασιάδη στην επίθεση).

Παράλληλα δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τον Λάζαρ, ο οποίος συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση. Το μεγαλύτερο μέρος της ακολούθησε και ο Γκαρσία, που μετρά αντίστροφα πια για να επιστρέψει στην δράση. Θεραπεία έκαναν οι τραυματίες Βιβιάν και Σακελλαρίου.

Φθηνότερα διαρκείας στην Βέροια 

3/10/2012

Φθηνότερα διαρκείας στην Βέροια 
Η ΠΑΕ Βέροια ανακοίνωσε τις νέες χαμηλότερες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας προσπαθώντας να προσαρμοστεί στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν.

Μείωση 40 και 70 ευρώ σε φτηνές και ακριβές κάρτες αντίστοιχα, με την διάθεσή τους να πραγματοποιείται πριν από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (6/10, 17:15).

Η ανακοίνωση της Βέροιας:

«Η Π.Α.Ε Βέροια ανακοινώνει τις νέες τιμές των εισιτηρίων διαρκείας:

Θύρα 1: 80 ευρώ, από 120 ευρώ

Θύρα 2: 180 ευρώ, από 250 ευρώ

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου πριν από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο».

Μοναδικός απών ο Γκλέισον 

3/10/2012

Μοναδικός απών ο Γκλέισον 
Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, προϋποθέτει την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία για τη SKODA Ξάνθη. Έτσι, ο Νίκος Κωστένογλου προγραμμάτισε διπλή προπόνηση για την Τετάρτη.

Στην πρωινή, οι ακρίτες ακολούθησαν ασκήσεις προθέρμανσης και, στη συνέχεια, υπήρχαν οι οδηγίες του Έλληνα τεχνικού στην τακτική. Στην απογευματινή, μετά τη νευρομυική συναρμογή, δόθηκε έμφαση στις ασκήσεις κατοχή μπάλας και στα τελειώματα φάσεων. Μοναδικός απών από το πρόγραμμα ήταν ο μόνιμος τραυματίας Σάντος Γκλέισον, ο οποίος, μαζί με τον τιμωρημένο, λόγω αποβολής, Νικολά Μαρίν, θα απουσιάσουν από το κυριακάτικο παιχνίδι.

Πάντως, ο Κωστένογλου είδε με ευχαρίστηση τον Δημήτρη Κομεσίδη να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο προπονητής της ομάδας, μάλιστα, είχε την Τετάρτη τα γενέθλιά του και δέχτηκε τις ευχές της διοίκησης, αλλά και των ποδοσφαιριστών. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ είχαν φέρει και μια τούρτα γενεθλίων.

Πάντιτς: «Πρέπει να το σκεφτώ για ΑΕΚ» 

3/10/2012

Πάντιτς: «Πρέπει να το σκεφτώ για ΑΕΚ»
Επιφυλακτικός -αλλά όχι και αρνητικός- στο ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ παρουσιάστηκε ο Μίλινκο Πάντιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως δεν έχει έρθει σε απευθείας επαφή με την «Ένωση», ωστόσο παραδέχθηκε πως Ισπανός μάνατζερ του έχει μεταφέρει ενδιαφέρον από ελληνική ομάδα.

Παρόλο που ανέφερε λοιπόν ότι παρακολουθεί το ελληνικό πρωτάθλημα και ξέρει τη δύσκολη κατάσταση του συλλόγου, τόνισε πως θα πρέπει να το σκεφτεί με το μυαλό -και όχι με την καρδιά- για το αν θα ήθελε να κάτσει στον πάγκο του.

«Δε με έχει πάρει τηλέφωνο κανένας απευθείας απ' την ΑΕΚ. Με πήρε όμως ένας Ισπανός μάνατζερ και μου είπε ότι υπάρχει μια ομάδα στην Ελλάδα που με θέλει», ανέφερε στο novasports ο Πάντιτς κι έπειτα απάντησε σε ερωτήσεις.

- Εσείς, ενδιαφέρεστε να αναλάβετε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ;

«Πρέπει να το σκεφτώ πολύ. Να δω πως είναι η κατάσταση. Δε μπορείς να πάρεις τόσο γρήγορα μια απόφαση. Γνωρίζω πολύ καλά τι γίνεται, ότι η ομάδα δεν έχει αρχίσει πολύ καλά φέτος, ότι έχει πολλά προβλήματα, ότι έχει 4 ήττες και 1 ισοπαλία. Βλέπω πολύ ελληνικό ποδόσφαιρο. όχι μόνο την ΑΕΚ, βλέπω τα πάντα. Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός είναι… χαμηλά φέτος. Τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Έχουν αλλάξει τα πράγματα απ' όταν ήμουν εκεί».

- Άρα είστε θετικός στην επιστροφή σας στην Ελλάδα;

«Δε μπορείς να πάρεις σε μια μέρα αυτή την απόφαση. Πρέπει πρώτα να μιλήσω με την οικογένειά μου, με τον μάνατζερ. Εγώ πάντα λέω ότι ενδιαφέρομαι, αν με θέλει κάποια ομάδα από την Ελλάδα. Πρέπει όμως να ρωτήσω σε τι κατάσταση είναι, γιατί βλέπω ότι έχει αλλάξει πολύ.

Παλιά η ΑΕΚ ήταν μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται. Πως είναι η οικονομική κατάσταση, οι παίκτες. Πρέπει να δω τι γίνεται.Η ΑΕΚ είχε ενδιαφερθεί για μένα όταν ήμουν ποδοσφαιριστής στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ήταν ο Στεπάνοβιτς προπονητής τότε. Με ήθελε πολύ, αλλά τελικά πήγα στη Γαλλία».


- Εσείς δεσμεύεστε με συμβόλαιο ή είστε ελεύθερος;

«Είμαι ελεύθερος, δεν έχω συμβόλαιο με κανέναν. Έχω κάποιες προτάσεις, επειδή πέρυσι με τη β’ ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης είχαμε πολύ καλή σεζόν. Είχαμε την καλύτερη πορεία από το 2002. Τερματίσαμε στην 5η θέση, αλλά δε συμφωνήσαμε να ανανεωθεί το συμβόλαιο».

- Άρα μένει να περιμένουμε αν θα γίνει επίσημη πρόταση της ΑΕΚ προς το πρόσωπό σας…

«Αυτή τη φορά, αν επιστρέψω, πρέπει να το αποφασίσω με το μυαλό. Όχι με την καρδιά. Γιατί όταν επέστρεψα τη δεύτερη φορά για τον Πανιώνιο, πήρα την απόφαση με την καρδιά μου και δε θέλω να κάνω το ίδιο λάθος, αφού υπήρχαν πολλά οικονομικά προβλήματα».

Στην πειθαρχική ο Δώνης 

3/10/2012

Στην πειθαρχική ο Δώνης 
Παρών στην πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας θα είναι ο Γιώργος Δώνης κατά την εκδίκαση της υπόθεσής του για το επεισόδιο με τον Τάσο Κάκο.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αποφάσισε να απολογηθεί αυτοπροσώπως κι όχι μέσω νομικού εκπροσώπου.

Σκοπός του δεν είναι να αρνηθεί τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος από τον Κερκυραίο διαιτητή, ο οποίος κατέγραψε φραστική επίθεση μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα, αλλά να δείξει την μεταμέλειά του.

Όχι λοιπόν για να αποφύγει την τιμωρία, που θεωρείται δεδομένη, αλλά προκειμένου αυτή να είναι η μικρότερη δυνατή, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να στερηθεί για μεγάλο διάστημα η ομάδα την τεχνική του καθοδήγηση στις επίσημες υποχρεώσεις που ακολουθούν.

«Τρίβει τα χέρια του» ο Μπάγεβιτς 

3/10/2012

«Τρίβει τα χέρια του» ο Μπάγεβιτς 
Κανονικά στις προπονήσεις του Ατρόμητου ενσωματώθηκαν οι Σουμπίνιο και Επστάιν που ένιωθαν μικροενοχλήσεις τις προηγούμενες ημέρες και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με την επιστροφή του από τη Σερβία τους είδε να βγάζουν όλο το πρόγραμμα. Απών ήταν ο Σκόνδρας για προσωπικούς λόγους, μικροπρόβλημα για τον Δημούτσο.

Η προπόνηση της Τρίτης έγινε χωρίς την παρουσία του «Ντούσκο», ωστόσο ο Σερβοέλληνας τεχνικός επέστρεψε και έδωσε το «παρών» στο αθλητικό κέντρο της ομάδας την Τετάρτη. Με ευχαρίστηση είδε τους απόντες των προηγούμενων ημερών, Σουμπίνιο και Επστάιν να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση και να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους.

Ο Δημούτσος ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στο ισχιακό και γι’ αυτό το λόγο έκανε μόνο τα ? της προπόνησης προκειμένου να προφυλαχθεί, χωρίς να υπάρχει περαιτέρω ανησυχία.

Ο Σκόνδρας από την μεριά του απουσίαζε, καθώς είχε πάρει σχετική άδεια από τον Ατρόμητο, λόγω προσωπικού προβλήματος και αναμένεται κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης.

Άδειασμα της Μαρούπα από την… ΕΕΑ! 

3/10/2012

Άδειασμα της Μαρούπα από την… ΕΕΑ!
«Ουδέποτε υπήρξε πολιτική παρέμβαση στο έργο μας», τονίζει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη, «αδειάζοντας» με αυτό τον τρόπο το μέλος της, Ειρήνη Μαρούπα, η οποία είχε καταγγείλει τη Δευτέρα ότι «στα μέλη της ΕΕΑ είχε μεταφερθεί η άποψη του υφυπουργού Αθλητισμού να δοθούν στις ομάδες της Σούπερ Λίγκας πιστοποιητικά υπό αίρεση»!

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε την Τετάρτη η ΕΕΑ, αναφέρονται τα εξής:

«Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα και αναφορές στο γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, υπό την παρούσα σύνθεση, δηλώνει κατηγορηματικά ότι, κατά τη διάρκεια της θητείας της, ουδέποτε υπήρξε πολιτική παρέμβαση στο έργο της».

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Δευτέρα στην εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ, το μέλος της ΕΕΑ, Ειρήνη Μαρούπα, είχε υποστηρίξει πως στα μέλη της Επιτροπής μεταφέρθηκε η άποψη του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, να δοθούν στις ομάδες της Σούπερ Λίγκας πιστοποιητικά συμμετοχής στο πρωτάθλημα με απόφαση διαλυτικής αίρεσης. Επεσήμανε, δε, ότι την περίοδο της εξέτασης των φακέλων των ΠΑΕ από την ΕΕΑ οι εφημερίδες έγραφαν ότι η θέση του υφυπουργού είναι να δοθούν πιστοποιητικά στις ομάδες.

*H Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη συνεδρίασή της Τετάρτης, έλαβε τις εξής αποφάσεις:
-Χορήγησε πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα στο ΤΑΠ Εθνικός Σιδηροκάστρου.
-Χορήγησε πιστοποιητικό, παράλληλα δε έδωσε προθεσμία ενός μηνός από την έναρξη του πρωταθλήματος, για την προσκόμιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας, στις ΚΑΕ: α) Απόλλων Πάτρας (φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα) και, β) Καβάλα (φορολογική ενημερότητα).

Το ιστορικό του «διαζυγίου» και τα «πράσινα» κέρδη 

3/10/2012

Το ιστορικό του «διαζυγίου» και τα «πράσινα» κέρδη
Ο Κώστας Κατσουράνης το πρωί της Τετάρτης ενημερώθηκε να πάει στα γραφεία της ΠΑΕ.

Εκεί, τον περίμεναν οι Χρήστος Παναγόπουλος και Κώστας Ελευθεράκης που του «επιτέθηκαν» λέγοντας του για «καπετανάτα» στα αποδυτήρια, για κακή επιρροή των «πιτσιρικάδων» και πως θέλει να «φάει» τον Φερέιρα, με τον Πατρινό να αντικρούει μιλώντας για «παραμύθια».

Η… απόλυση του διεθνή μέσου όμως, αποφέρει μεγάλο κέρδος στα ταμεία του «τριφυλλιού», παρά το γεγονός πως ακόμη δεν έχει βρεθεί η «χρυσή τομή».

Ο αντιπρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ φέρεται να είπε στον Κώστα Κατσουράνη πως έχει πολλά παράπονα από την εν γένει συμπεριφορά του τους τελευταίους μήνες και μεταξύ άλλων τον κατηγόρησε ότι ο ίδιος μαζί με κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές δημιουργούσε κλίμα ενάντια στον Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλοντας να τον... φάει όπως λέμε στην ποδοσφαιρική γλώσσα.

Επίσης ειπώθηκε πως η αποβολή του στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν εσκεμμένη και είναι ενοχλητικό να δείχνει άλλο πρόσωπο στην εθνική και άλλο στον Παναθηναϊκό.

Ο «Κατσούρ» όπως είναι φυσικό δεν αποδέχθηκε τις κατηγορίες και σημείωσε ότι ο ίδιος έχει παραμείνει όπως ήταν και παλιότερα και δεν έχει αλλάξει το παραμικρό στην συμπεριφορά του, υποστηρίζοντας πως όλα αυτά είναι «φαντασίες». Και τόνισε πως δέχθηκε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα τον οικονομικό διακανονισμό!

Κι αφού έφτασε στο οικονομικό, τότε ο Χρήστος Παναγόπουλος είπε στον διεθνή μέσο να μιλήσουν για το οικονομικό κομμάτι με τον ποδοσφαιριστή να τον παραπέμπει στον εκπρόσωπο του, Γιάννη Εμανουηλίδη.

Γλιτώνει πολλά λεφτά ο Παναθηναϊκός από την απομάκρυνση

Το τάιμινγκ της κίνησης από πλευράς Παναθηναϊκού «κρύβει» και κάτι καλό για τα ταμεία του συλλόγου. Αφού ο Κατσουράνης στο συμβόλαιο με τις μειωμένες αποδοχές που υπέγραψε, έβαλε όρο πως τον τελευταίο χρόνο θα λάβει 400.000 ευρώ (αντί για 750.000) και θα πάρει μπόνους συμμετοχών περίπου 600.000 ευρώ (αντί για 800.000), κόβοντας ταυτόχρονα και το πριμ 10.000€ για κάθε νίκη.

Και με την κίνηση Αλαφούζου (έπειτα από προτροπή Φερέιρα) οι «πράσινοι» γλιτώνουν όλο το μπόνους των 600.000. Αφού για να το λάβει αυτό ο Κατσουράνης, έπρεπε τις τελευταίες δύο χρονιές του στην ομάδα να συμπληρώσει 50% συμμετοχές των παιχνιδιών. Και για να γίνει αυτό, έπρεπε να παίξει ακόμη 4 ματς! Αφού την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 32 από τα 42 παιχνίδια. Και φέτος τα μάτς, ακόμη κι αν ο Παναθηναϊκός δεν παίξει στα play off, το λιγότερο θα είναι 41 με τον Κατσουράνη να έχει παίξει ήδη 6. Δηλαδή μέχρι στιγμής, ο διεθνής χαφ έχει αγωνιστεί στα 38 από τα -εν δυνάμει- 83…

Από εκεί και πέρα η πρόταση του Παναθηναϊκού για τα δεδουλευμένα, ήταν η εξής. Να δώσουν στον Κατσουράνη τα μισά λεφτά του φετινού συμβολαίου του (200.000€) κι αν δεν βρει ομάδα τον Ιανουάριο, να του δώσει και τα υπόλοιπα (200.00€) με τον Πατρινό να τους παραπέμπει στον μάνατζέρ του. Οπού εκεί, το σίριαλ μπορεί να έχει πολλά επεισόδια…

Παραίτηση... υπηρεσιακού στην ΑΕΚ 

3/10/2012

Παραίτηση... υπηρεσιακού στην ΑΕΚ
Το χάος συνεχίζεται στην ΑΕΚ. Όχι απλώς η αναζήτηση προπονητή μέχρι τώρα δεν έχει αποδώσει καρπούς, αλλά και ο άνθρωπος που είχε αναλάβει καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή αποτελεί παρελθόν! Ο λόγος για τον Νίκο Κωτσοβό, ο οποίος αιφνιδιαστικά υπέβαλε την παραίτησή του.

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Βαγγέλη Βλάχου είχε αναλάβει προσωρινά τα ηνία της ομάδας, είχε την ευθύνη των δύο τελευταίων προπονήσεων της «Ένωσης» (Τρίτη και Τετάρτη) και επρόκειτο να καθίσει στον πάγκο στο σαββατιάτικο ματς με την Κέρκυρα, εφόσον δεν είχε βρεθεί μόνιμη λύση για τον πάγκο μέχρι τότε. Μάλιστα είχε συμφωνήσει με τον Ανδρέα Δημητρέλο το μεσημέρι της Τετάρτης, αλλά λίγες ώρες μετά ενημέρωσε τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ πως αποχωρεί. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 47χρονος προπονητής δέχτηκε πιέσεις να παραιτηθεί από τον Βαγγέλη Βλάχο και είναι δυσαρεστημένος με τη στάση του πρώην συνεργάτη του.

Κατόπιν απόφασης του Ανδρέα Δημητρέλου, καθήκοντα πρώτου προπονητή μέχρι νεωτέρας αναλαμβάνει ο Μανώλης Παπαδόπουλος. Ο παλαίμαχος αμυντικός δούλευε παλαιότερα στην ομάδα Νέων της ΑΕΚ, ενώ ήταν στο προπονητικό τιμ του Βαγγέλη Βλάχου.

'Μέσα' Μιχαήλ, Αλεξίου 

3/10/2012

'Μέσα' Μιχαήλ, Αλεξίου 
Ο ΠΑΣ σημείωσε την πρώτη του νίκη στη φετινή Σούπερ Λίγκα κόντρα στον Λεβαδειακό και κατάφερε να πάρει βαθμολογική «ανάσα». Έτσι, στον «Αγιαξ της Ηπείρου» άρχισαν να ασχολούνται από την Τετάρτη με την αναμέτρηση της έκτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον Πανιώνιο στους «Ζωσιμάδες».

Έτσι, ο Γιάννης Χριστόπουλος συμπεριέλαβε προπόνηση αποφόρτισης την Τετάρτη και διαπίστωσε την ευχάριστη επιστροφή των Αλέξη Μιχαήλ και Μάριου Οικονόμου.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 16:00 την Πέμπτη στους «Ζωσιμάδες».

Νωρίτερα, στις 12:30, ο τεχνικός της ομάδας θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. 

Ξανά ατομικό Ζε Βίτορ, Τόμας 

3/10/2012

Ξανά ατομικό Ζε Βίτορ, Τόμας 
Δεν ξεκίνησε ιδανικά την προετοιμασία της η Βέροια για την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Νίκος Καρύδας είδε στο πρωινό πρόγραμμα τους Ζε Βίτορ και Τόμας να ακολουθούν ξανά ατομικό, αφού δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν, οπότε δεν υπολογίζονται για το ματς με τους Περιστεριώτες.

Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκε ο Ηλίας Ιωάννου και υπολογίζεται.

Προς αποχώρηση ο Όμο 

4/10/2012

Προς αποχώρηση ο Όμο 
Ο Σουλεϊμάν Όμο δεν έχει φορέσει φέτος τη φανέλα του Πανιώνιο σε επίσημο παιχνίδι και όπως φαίνεται δεν πρόκειται να συμβεί και στη συνέχεια της…

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του παίκτη κάτι που έχει φανεί από τις επιλογές του στις αποστολές για τα παιχνίδια της ομάδας αλλά και έγινε ξεκάθαρο μετά από την χθεσινή προπόνηση.

«Ο Όμο δεν υπολογίζεται από την στιγμή που επέστρεψε ο Στάθης Ρόκας ο οποίος πιστεύω ότι μπορεί να δώσει περισσότερες λύσεις», ήταν τα λόγια του τεχνικού της ομάδας σε παίκτες της.

Έτσι η αποχώρηση του Όμο φαίνεται απλώς θέμα χρόνου…

Έρχεται επενδυτής για τον Παναθηναϊκό…?

4/10/2012

 
Το ενδιαφέρον νέου επενδυτή για τον Παναθηναϊκό αποκαλύπτει σήμερα η Sportday και η στήλη της «Τρελός του Χωριού».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα πρόκειται για Άραβα, ο οποίος είναι πρόθυμος να έρθει σύντομα στη χώρα και να διαθέσει ένα μεγάλο ποσό για να κάνει δικό του το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της πράσινης ΠΑΕ, και με πρόθεση να δαπανήσει χρήματα για την αγωνιστική άνοδο της ομάδας.

Όπως ξεκαθαρίζει το δημοσίευμα ο νέος επενδυτής δεν έχει καμία σχέση με τον Βλάση Τσάκα…


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου