ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Ιμπαγάσα: «Δυο νίκες αν θέλουμε να συνεχίσουμε»

Ιμπαγάσα: «Δυο νίκες αν θέλουμε να συνεχίσουμε» 

4/10/2012

Ιμπαγάσα: «Δυο νίκες αν θέλουμε να συνεχίσουμε» 
Ο Ολυμπιακός παίζει με την πλάτη στον τοίχο μετά και την δεύτερη ήττα του στο Τσάμπιονς Λιγκ, όμως ο Άριελ Ιμπαγάσα αρνείται να τα παρατήσει.

Ο Αργεντινός άσος των «ερυθρολεύκων» αφού εξέφρασε την στεναχώρια του για την ήττα (3-1) από την Άρσεναλ, τονίζει ότι ακόμη δεν έχει χαθεί η πρόκριση, τουλάχιστον όχι πριν τα δύο καθοριστικά ματς με τη Μονπελιέ.

«Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν πολύ καλοί. Μετά το πρώτο ημίχρονο πήγαμε στα αποδυτήρια με την ισοπαλία και νομίζω ότι η ομάδα ανταποκρίθηκε καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν επίσης καλά μέχρι το δεύτερο γκολ το οποίο ειλικρινά αν δεν είχε έρθει τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Η ομάδα έπρεπε να ψάξει την ισοπαλία την οποία δεν κατάφερε και στο τέλος ηττηθήκαμε με 3-1, αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαστε στενοχωρημένοι από το αποτέλεσμα, αν και θεωρώ ότι η εικόνα μας ήταν καλή.

Έχουμε τώρα ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στη Μονπελιέ και αν θέλουμε να συνεχίσουμε στη διοργάνωση, πρέπει να νικήσουμε κι εκεί όπως και στην έδρα μας. Θα είναι δύο δύσκολα ματς, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε υψηλό επίπεδο στο παιχνίδι μας και θα δώσουμε χαρά στον κόσμο μας», δήλωσε ο «Κάνιο».


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου