ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Και «Κάρα» και «Κατσούρ»

Και «Κάρα» και «Κατσούρ» 

5/10/2012

Και «Κάρα» και «Κατσούρ» 
Στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για τους κρίσιμους με Βοσνία και Σλοβακία επιστρέφει ο Γιώργος Καραγκούνης, όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay.

Με τη μεταγραφή στη Φούλαμ ο διεθνής χαφ είναι πιθανό να πιθανό να γίνει ο πρώτος παίκτης σε συμμετοχές στη «γαλανόλευκη», αφού αυτή τη στιγμή είναι ισόβαθμοί με 120 συμμετοχές.

Ο 35χρονος μέσος θα φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο, έχοντας πάρει τη σπουδαία μεταγραφή στη Φούλαμ. Μάλιστα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποθεωθεί από τους φίλους της Εθνικής, οι οποίοι δεν είχαν την ευκαιρία να τον κάνουν μετά τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Μετά το «διαζύγιο» του Κώστα Κατσουράνη με τον Παναθηναϊκό αρκετοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν αν ο διεθνής χαφ θα είναι στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τα προσεχή παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

Ο λόγος είναι η φιλοσοφία του Φερνάντο Σάντος, ο οποίος θέλει οι παίκτες που καλούνται να έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Άσχετα με το αν ο 33χρονος παίκτης δεν έχει παίξει από τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μάριμπορ στις 21 Σεπτεμβρίου, ο ομοσπονδιακός προπονητής δεν θέλει να ρισκάρει και θα αποφύγει τους «πειραματισμούς».

Σήμερα ο Σάντος θα ανακοινώσει τους «εκλεκτούς» για τον αγώνα με την Βοσνία και την Σλοβακία, στο πλαίσιο της 3ης και 4ης αγωνιστικής αντίστοιχα της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου