ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Ζαρντίμ: "Mας αδικει το αποτέλεσμα"(video)

Ζαρντίμ: "Mας αδικει το αποτέλεσμα"(video)

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ υποστήριξε πως το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την παρουσία του Ολυμπιακού στο "Emirates", τονίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι πήραν ένα μάθημα ότι η αποτελεσματικότητα δίνει βαθμούς. Τι είπε ο Πορτογάλος για Μέγκιερι, Ντιακιτέ και Σιόβα.
Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Λεονάρντο Ζαρντίμ:
Μπορείτε να μας πείτε τι κρατάτε από το παιχνίδι; Κατά τη γνώμη μας ήταν η καλύτερη εμφάνιση του Ολυμπιακού φέτος, αλλά χωρίς αντίκρισμα.

"Η αλήθεια είναι ότι κατά τη γνώμη μου το αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την παρουσία του Ολυμπιακού στο παιχνίδι. Ήμασταν πολύ καλοί. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στην Άρσεναλ. Δημιουργήσαμε τρεις φάσεις για γκολ. Πήραμε ένα μάθημα ότι η αποτελεσματικότητα δίνει βαθμούς. Στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε την καλή συμπεριφορά, κρατηθήκαμε στο ύψος μας με εξαίρεση τα τελευταία δέκα λεπτά που κατάφεραν και το τρίτο τους γκολ".

Θα θέλαμε να ζητήσουμε το σχόλιό σας για το εξής. Έχουμε την άποψη ότι αδικήθηκε η πολύ καλή προσπάθειά σας στο διάβασμα του αντιπάλου από την απόδοση του Μέγιερι. Θα θέλαμε το σχόλιό σας για το θέμα των τερματοφυλάκων.

"Ο Μέγκιερι είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, εξαίρετος. Ήταν βασικός στην περσινή ομάδα. Όμως η ομάδα έχει δύο εξίσου καλούς τερματοφύλακες. Και οι δύο αξίζουν τις ευκαιρίες τους. Ο Ρόι είναι ένας παίκτης που αξίζει να παίζει, το ίδιο και ο Μέγιερι ο οποίος σήμερα έκανε δύο-τρεις καλές επεμβάσεις. Για τα γκολ πάντα μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο από αυτό που έκανες".

Για τον Σιόβα θα θέλαμε να μας πείτε. Μπορεί να ανταποκριθεί ως αμυντικό χαφ; Και επίσης για τον Ντιακιτέ αν τον υπολογίζετε πλέον ως δεξί μπακ ή αμυντικό χαφ.

"Ο Ντιακιτέ όταν ήρθε τον υπολογίζαμε για το κέντρο, όμως είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει και στην άκρη. Στην Εθνική του Μάλι παίζει στην άκρη. Όσο για τον Σιόβα, είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τον έχουμε δοκιμάσει σε δύο θέσεις και θα παίζει όπου έχουμε ανάγκη".

Το σχόλιο σας για το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος του Ολυμπιακού στον όμιλο με δεδομένο ότι δεν έχει βαθμό;

"Ο πρωταρχικός μας στόχος να περάσουμε στην επόμενη φάση του Champions League απομακρύνεται. Όμως υπάρχουν άλλα τέσσερα ματς και θα πρέπει να τα κυνηγήσουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε θα πρέπει να επικεντρωθούμε στον δεύτερο στόχο που δεν είναι άλλος από το Europa League".

Σε μία φάση ένας παίκτης σας "φλέρταρε" με την κόκκινη κάρτα, σταματώντας τον Γουόλκοτ. Ποια είναι η άποψή σας;

"Δεν έχω άποψη για την απόφαση του διαιτητή. Αυτός είναι που καλείται να αποφασίσει και πιστεύω ότι οι διαιτητές το κάνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου