ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Ίβκοβιτς: "Γεμάτος συναισθήματα για την Ελλάδα"

Ίβκοβιτς: "Γεμάτος συναισθήματα για την Ελλάδα"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είναι φίλος της Ελλάδας και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, υπογραμμίζοντας πως στη χώρα μας έχει ζήσει πολλές συγκινητικές στιγμές.
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε για τα χρόνια που βίωσε στη χώρα μας, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (5/10) για την εκδήλωση "Οι Σέρβοι στον Ελληνικό Αθλητισμό", που θα γίνει απόψε (19:00) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Ο Σέρβος, πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε στα χρόνια που πέρασε στην Ελλάδα, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του "Ντούντα":

"Είμαστε γεμάτοι συναισθήματα για την Ελλάδα. Πολύ ικανοποιημένοι για την τιμή αυτή. Ευχαριστώ τον κ. Σίμουνιτς για την προσπάθεια και τον κ. Λαζάρεβιτς. Όλους τους χορηγούς και τους δημάρχους που συνέβαλαν για την επίτευξη αυτού του στόχου. Πέρασα περισσότερο προπονητικό χρόνο στην Ελλάδα παρά στη χώρα μου. Είχα την ευκαιρία αρχικά να αναλάβω τον Άρη.

Η τελευταία ομάδα που υπήρξα προπονητής ήταν η δεύτερη φορά που την ανέλαβα και είχε τη δικιά μου νοοτροπία ως προπονητής και είναι ο Ολυμπιακός. Θα ήθελα να πω για εμάς που έχουμε πολλά χρόνια στην Ελλάδα ότι έχουμε πολλές όμορφες στιγμές εδώ. Θυμάμαι όταν ήρθε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και συγκεκριμένα τη νύχτα που υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό. Θυμάμαι πολλές συγκινητικές στιγμές. Όχι μόνο σχετικά με τον αθλητισμό, αλλά και με τις ανθρώπινες σχέσεις".

Όσο για την ελληνική κοινωνία, υπογράμμισε: "Είναι δύσκολα σε μία τέτοια χρονική στιγμή να μιλάμε για πικρία. Περισσότερη πικρία παρά οι ευχάριστες στιγμές και στον αθλητισμό και στη ζωή. Τη στιγμή της νίκης αισθάνεσαι κάποιο κενό γιατί αναπολείς τις στιγμές που σε έφεραν στην επιτυχία. Γιατί είναι κάτι που το πέτυχες συνολικά. Όλοι μαζί. Όσον αφορά τη νοοτροπία που υπαρχει θέλω να πω ότι πρέπει να διαχωρίσουμε τους φίλους του αθλητισμού από τους φιλάθλους. Πολλοί βάζουν τα χρώματα της ομάδας τους πάνω και από τη ζωή τους. Αυτά τα δύο πρέπει να τα διαχωρίσουμε.

Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στον ελληνικό πολιτισμό. Είναι γνωστά αυτά. Αυτό που κράτησα στην ψυχή μου είναι η ελληνική λαϊκή μουσική. Ξεκινώντας από τον Διονυσίου, τον Καζαντζίδη, τον Μητροπάνο, μέχρι σήμερα τον Ρέμο. Είδα αρκετές φορές την συμπεριφορά των Ελλήνων στα μπουζούκια και είδα ότι στο τέλος όλοι είναι ευχαριστημένοι και τραγουδούν μαζί σαν μία χορωδία.

Κάνω τον συλλογισμό αυτό γιατί στο γήπεδο αυτό δεν γίνεται. Όταν πάνε να υποστηρίξουν την ομάδα υπάρχει διαφορά στη συμπεριφορά και εκεί υπάρχει ένα κενό. Όταν βλέπουνε μία τραγουδίστρια (όπως η φίλη μου η Μαρινέλλα) δεν έχουν την ίδια συμπεριφορά με το γήπεδο. Εκεί υπάρχει ένα κενό που πρέπει να το συμπληρώσουμε και να αλλάξουμε την κατάσταση".


Ο Μίλαν Τόμιτς στην εκδήλωση:

Ο Μίλαν Τόμις μαζί με τον Ζάρκο Πάσπαλ:

  Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς:

Ο Ίλια Ίβιτς:

Η εκδήλωση είχε ως κεντρικά πρόσωπα τους Ντούσαν Ίβκοβιτς και Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

 
 
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου