ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Χωράνε και οι δύο

Χωράνε και οι δύο 

6/10/2012

Χωράνε και οι δύο
Έτοιμος να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού τον Ράφικ Τζεμπούρ και τον Κώστα Μήτρογλου στον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης είναι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Αυτή η σκέψη υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό στο μυαλό του Πορτογάλου, όμως φαίνεται ότι έφτασε ο καιρός να δούμε το συγκεκριμένο επιθετικό δίδυμο. Άλλωστε, αυτό φάνηκε στη χθεσινή προπόνηση των Πειραιωτών στου Ρέντη και φανερώθηκαν τα πλάνα του 38χρονου κόουτς.

Ο Ζαρντίμ θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι οι δύο φορ έχουν το γκολ και αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Τζεμπούρ σκοράρει ανελλιπώς στο πρωτάθλημα, ενώ ο Μήτρογλου κέρδισε πόντους μετά το γκολ που πέτυχε την Τετάρτη στο «Έμιρεϊτς».

Εκτός από την επίθεση, ο 38χρονος κόουτς ετοιμάζει αλλαγές και στα μετόπισθεν. Ο Σιόβας είναι και εκείνος σε καλή κατάσταση, όμως ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» σκέφτεται να τον χρησιμοποιήσει στο κέντρο της άμυνας (δίπλα στον Κοντρέρας) αντί του Μανωλάς. Εν τω μεταξύ, στο δεξί άκρο της άμυνας επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του ο Τοροσίδης και στην άλλη πλευρά παραμένει ο Χολέμπας.

Όσον αφορά τώρα τους παίκτες που θα αγωνιστούν στη μεσαία γραμμή, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Ζαρντίμ να χρησιμοποιήσει ξανά τον Ντιακιτέ και από δεξί μπακ να τον κάνει ανασταλτικό μέσο. Εκτός του διεθνούς παίκτη από το Μάλι ο Πορτογάλος ετοιμάζει τον Ιμπαγάσα και τον Μοντέστο, τους οποίους είδε να παίζουν μαζί μετά τις αλλαγές που έκανε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Άρσεναλ. Πάντως, θέση βασικού διεκδικεί και ο Γκρέκο μετά την καλή εμφάνισή του στην Αγγλία. Για την άλλη θέση της επίθεσης (εκτός από τους Μήτρογλου και Τζεμπούρ) φανέλα βασικού φαίνεται ότι παίρνει ο Αμπντούν.

Σύμφωνα με το σκεπτικό του 38χρονου κόουτς, τη θέση τα «ερυθρόλευκα» γκολποστ θα υπερασπιστεί ο Κάρολ. Ο έμπειρος τερματοφύλακας δείχνει πιο έτοιμος αυτή τη στιγμή σε σχέση με τον Μέγιερι, ο οποίος χθες γυμνάστηκε κανονικά και δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Ο Ούγγρος πορτιέρο υποβλήθηκε σε εξετάσεις, ο οποίες ήταν καθαρές και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Σε κάθε περίπτωση, τα πλάνα του Ζαρντίμ θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή-τελευταία προπόνηση εν όψει του αυριανού αγώνα με τους Αρκάδες. Όλα, όμως, δείχνουν ότι ο Πορτογάλος θέλει να δώσει «ανάσες» στον Μανιάτη, ο οποίος κλήθηκε στην Εθνική και πιθανότατα θα είναι βασικό στα παιχνίδια με Βοσνία και Σλοβακία. Έτσι θα επιβαρυνθεί περισσότερο από τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου