ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Σημερα τα σπουδαία για Τζεμπούρ-Τόρο

Σημερα τα σπουδαία για Τζεμπούρ-Τόρο

5/10/2012

Αύριο τα σπουδαία για Τζεμπούρ-«Τόρο»
Στους ρυθμούς της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας κινείται πλέον ο Ολυμπιακός. Χωρίς τους Τζεμπούρ και Τοροσίδη που έκαναν ατομικό και σημερα θα κριθεί η συμμετοχή τους για το ματς της Κυριακής στο «Καραϊσκάκη» .

Ασφαλείς εκτιμήσεις δεν μπορεί να γίνουν, αφού ναι μεν αμφότεροι δείχνουν να είναι σε καλό σημείο πλήρους αποθεραπείας, αλλά δεν αποκλείεται να προφυλαχθούν. Άλλωστε η συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι εξίσου δύσκολη και οι δύο παίκτες είναι κάτι παραπάνω από πολύτιμοι.

Από εκεί και έπειτα, εκτός προπόνησης πλην του γνωστού τραυματία Αβραάμ Παπαδόπουλου, έμεινε ο Ρόι Κάρολ που είχε άδεια για οικογενειακούς λόγους, ενώ ο Λιούμπομιρ Φέισα συνέχισε θεραπεία στους προσαγωγούς. Το νεότερο με τον Σέρβο μέσο, είναι ότι υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί σε ποιο στάδιο βρίσκεται ο τραυματισμός του. Τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά αύριο. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στην Άρσεναλ, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά, δουλεύοντας επάνω στα τελειώματα των φάσεων, αλλά και την τακτική. Έπαιξαν και δίτερμα, σε μικρό χώρο. Σημερα το πρωί οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν στις 10:30.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα του αγώνα με τους Αρκάδες, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν αποκάλυψε τα πλάνα του μια και είναι ακόμα νωρίς, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνουν αλλαγές για λόγους ξεκούρασης. Πολλά, θα κριθούν βέβαια και από την κατάσταση των Τζεμπούρ και Τοροσίδη, οπότε πιο ασφαλή συμπεράσματα για τις σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού θα έχουμε από αύριο.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου