ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Δηλωσεις παικτων

 Δηλωσεις παικτων

4/10/2012

Σιόβας: "Έτοιμος να βοηθήσω όπου μου ζητηθεί"

Ο Δημήτρης Σιόβας στις δηλώσεις του τόνισε πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε όποια θέση κι αν του ζητήσει ο προπονητής του, ενώ υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να αντιδράσει σωστά μετά το 2-1.
Πολύ καλή απόδοση είχε ο Δημήτρης Σιόβας στο "Emirates", αγωνιζόμενος σαν αμυντικός χαφ, παρά την ήττα του Ολυμπιακού με 3-1 από την Άρσεναλ. Ο Έλληνας διεθνής άσος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε όποια θέση κι αν του ζητήσει ο προπονητής του, ενώ υποστήριξε πως η ομάδα του δεν μπόρεσε να αντιδράσει σωστά μετά το 2-1.
"Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε όπως στο πρώτο. Δεχθήκαμε γρήγορα το δεύτερο γκολ και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε σωστά όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-1. Όλοι στην ομάδα πιστεύαμε ότι μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Άρσεναλ, όμως τελικά δεν τα καταφέραμε.

Έχω όντως να αγωνιστώ πολλά χρόνια ως αμυντικός χαφ, αλλά δεν έχω πρόβλημα. Εφόσον ο προπονητής μου μου ζητήσει να παίξω σε κάποια συγκεκριμένη θέση, τότε είμαι έτοιμος να βοηθήσω όπου και αν είναι αυτό", επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Σιόβας.

Φουστέρ: "Παρακαταθήκη για τη συνέχεια"

Αισιόδοξος για το ευρωπαϊκό μέλλον του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος υπογράμμισε πως η εμφάνιση της ομάδας κόντρα στην Άρσεναλ αποτελεί παρακαταθήκη για τη συνέχεια.
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός ήταν εξαιρετικός στο Λονδίνο και στις δηλώσεις του στάθηκε στην εξαιρετική εμφάνιση της πειραϊκής ομάδας.

"Πιστεύω ότι μας έλλειψε ένα ακόμα γκολ. Το να σκοράρουμε περισσότερο, δηλαδή. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και τελικά αυτό θα είναι πολύ καλή παρακαταθήκη για τη συνέχεια", τόνισε αρχικά ο Νταβίντ Φουστέρ, συμπληρώνοντας:

"Ξέραμε ότι χάσαμε στο Καραϊσκάκης στην πρεμιέρα και έτσι δεν είχαμε περιθώρια. Παίξαμε καλά, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, δώσαμε έναν πολύ καλό εαυτό".

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός ανάλογη πορεία με την περυσινή στην Ευρώπη, απάντησε: "Ναι, γιατί όχι... Καταρχήν στην Ελλάδα έχουμε πέντε νίκες και πάμε πολύ καλά, ενώ σε σχέση με πέρυσι έχουμε ίδια εκκίνηση στην Ευρώπη. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πάντα πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα".

Μανιάτης: "Kάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι"

Ο Μανιάτης τόνισε πως ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο έκανε το καλύτερο του παιχνίδι, στάθηκε στην απόδοση της ομάδας στο πρώτο μέρος, ενώ τόνισε πως το επόμενο ματς κόντρα στην Μονπελιέ στη Γαλλία είναι πολύ σημαντικό.
Ο Γιάννης Μανιάτης αγωνίστηκε ως αρχηγός στο παιχνίδι Ολυμπιακός - Άρσεναλ, πραγματοποιώντας θετική εμφάνιση. Στις δηλώσεις του ο δυναμικός χαφ τόνισε πως στο Λονδίνο οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν το καλύτερο τους παιχνίδι και επεσήμανε πως το επόμενο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Μονπελιέ είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Ο Γιάννης Μανιάτης, σχολίασε: "Πιστεύω ότι σήμερα κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι. Παίξαμε πολύ καλά απέναντι στην Άρσεναλ. Μπήκαμε διαβασμένοι στον αγωνιστικό χώρο. Καταφέραμε να τους περιορίσουμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι και ελπίζω να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία που παρουσιάσαμε στο Λονδίνο για τη συνέχεια. Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε από την ήττα.

Και πέρσι είχαμε στις δύο πρώτες αγωνιστικές μηδέν βαθμούς, αλλά είδατε πως στη συνέχεια τα πήγαμε πολύ καλά. Θεωρώ πως είναι καθοριστικό και πολύ σημαντικό το επόμενο ματς στη Γαλλία κόντρα στη Μονπελιέ.

Στο πρώτο μέρος ήμασταν περισσότερο επιθετικοί και κάναμε ευκαιρίες. Η Άρσεναλ, ουσιαστικά, στην πρώτη φάση που έκανε, στοπρώτοσουτ που δοκίμασε, έβαλε γκολ. Ισοφαρίσαμε στη συνέχεια, αλλά στην επανάληψη θεωρώ πως δεχτήκαμε δύο γκολ τα οποία θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει.

Ο Σιόβας τα πήγε εξαιρετικά ως αμυντικό χαφ και μπράβο του. Έδειξε ότι είμαι έτοιμος. Είχε συγκέντρωση και ταπήγεκαλά σε αυτή την θέση. Έχει ξαναπαίξει και στον Πανιώνιο ως "κόφτης", την ξέρει την θέση, δεν του είναι άγνωστη. Είναι και δείγμα της δουλειάς που κάνει στην προπόνηση".

Γκρέκο: "Μας αδικεί το 3-1"

Στο καλό πρόσωπο του Ολυμπιακού στο πρώτο μέρος στάθηκε ο Λεάντρο Γκρέκο, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του θα μπορούσε να φύγει με ένα βαθμό από το "Emirates".
Ο Ιταλός μέσος του Ολυμπιακού, ο οποίος έκανε την ασίστ στο γκολ του Μήτρογλου, στάθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Άρσεναλ.
Συγκεκριμένα, ο Λεάντρο Γκρέκο δήλωσε: "Θεωρώ πως ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα για εμάς γιατί παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο μέρος και χάσαμε πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα εκείνη τη φάση με τον Μασάντο. Θα μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία και θεωρώ πως μας αδικεί το αποτέλεσμα και το 3-1, αφού το τελευταίο γκολ μπήκε στις καθυστερήσεις. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να φύγει με κάτι καλό από το Emirates.

Δεν αλλάζουν τα πλάνα μας στην Ευρώπη, αλλά προηγείται αυτήν τη στιγμή το πρωτάθλημα. Έχουμε ένα δύσκολο ματς (σ.σ. με τον Αστέρα Τρίπολης) και χρειαζόμαστε τη νίκη για να επέλθει ξανά ηρεμία και να καταφέρουμε να δείξουμε τι μπορούμε στην Ευρώπη. Στο επόμενο ματς θα δείξουμε αν μπορούμε να συνεχίσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ".

 ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου