ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Προπονήθηκαν κανονικά οι Τζεμπούρ και Τοροσίδης

Προπονήθηκαν κανονικά οι Τζεμπούρ και Τοροσίδης

Οι Ράφικ Τζεμπούρ και Βασίλης Τοροσίδης έλαβαν κανονικά μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής (5/10) και τέθηκαν στη διάθεση του Λεονάρντο Ζαρντίμ για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία τους για το ματς της Κυριακής
Η πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (5/10, 10:30) του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε με ευχάριστα νέα, καθώς οι Ράφικ Τζεμπούρ και Βασίλης Τοροσίδης γυμνάστηκαν κανονικά, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Οι δύο ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας αφήνουν πίσω τους τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα.

Ο Λιούμπομιρ Φέισα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στον προσαγωγό. Μαζί του και ο Τάσος Παπάζογλου, ο οποίος είναι σε διαδικασία ανάρρωσης και αποκατάστασης από τον τραυματισμό του στον ώμο.

Μία ελαφριά αδιαθεσία, παρουσιάζοντας συμπτώματα κοινού κρυολογήματος, παρουσίασε ο Γιάννης Ζαραδούκας και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την προπόνηση, χωρίς να συντρέχει λόγος ανησυχίας. Ο Ρόι Κάρολ επέστρεψε κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας, λαμβάνοντας μέρος στο πρωινό πρόγραμμα.

Οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν εντατικά, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στο κομμάτι της τακτικής. Έκαναν δίτερμα, δουλεύοντας επάνω σε αυτά που θέλει να τους περάσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, χωρίς φυσικά να "παραμελούν" και το κομμάτι της τεχνικής.

Η επόμενη προπόνηση του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένη για το πρωί του Σαββάτου (6/10, 10:30).

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου