ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Βενγκέρ: "Με την πλάτη στον τοίχο ο Ολυμπιακός"

Βενγκέρ: "Με την πλάτη στον τοίχο ο Ολυμπιακός"

Ο Αρσέν Βενγκέρ υπολογίζει τον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (3/10) στο "Emirates", στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League.
Ο τεχνικός της Άρσεναλ, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο Λονδίνο με την πλάτη στον τοίχο.
"Ο Ολυμπιακός έρχεται με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα του στο πρώτο ματς από τη Σάλκε μέσα στην έδρα του. Θα είναι πιο επικίνδυνος τώρα. Είμαι σίγουρος πως η ομάδα μου θα αντιδράσει σωστά μετά την ήττα από την Τσέλσι. Είναι σημαντικό πλεονέκτημα ότι έχουμε ήδη μία εκτός έδρας νίκη, αλλά θα πρέπει να είμαστε εξίσου αποτελεσματικοί στην έδρα μας" δήλωσε αρχικά ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ο προπονητής της Άρσεναλ, λόγω της περσινής τιμωρίας, δεν θα καθίσει στον πάγκο των "κανονιέρηδων". "Δεν αποτελεί μειονέκτημα για μένα ότι θα είμαι τιμωρημένος και δεν θα βρίσκομαι στον πάγκο μου. Και σίγουρα δεν αποτελεί δικαιολογία για μας", ανέφερε σχετικά.

Όσο για τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, υπογράμμισε: "Ο Αρτέτα θα εξεταστεί αύριο στον αστράγαλό του και θα δούμε. Ο Ντιαμπί είναι σίγουρα εκτός με μυϊκό πρόβλημα στο μηρό. Ο Σέζνι θα χρειαστεί 2-3 εβδομάδες ακόμη. Για τον Γουίλσιρ είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε στις προπονήσεις κι έπαιξε με τη δεύτερη ομάδα, αλλά πρέπει να πάμε σιγά-σιγά. Κι ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος".

Τους παίκτες της Άρσεναλ εκπροσώπησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο Καρλ Τζένκινσον, ο οποίος δήλωσε: "Έχουμε δουλέψει πολύ σε αρκετούς τομείς ως ομάδα στην άμυνα, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων, γιατί έχουμε δεχτεί πολλά γκολ από τέτοιες. Είμαστε απογοητευμένοι για την ήττα από την Τσέλσι, αλλά θεωρώ πως έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Όριό μας είναι ο ουρανός. Απολαμβάνω την παρουσία μου στην ομάδα. Νιώθω πολύ καλά σε αυτό το επίπεδο. Αυτό που θέλω τώρα είναι να συνεχίσω να προσπαθώ και να συνεχίζω να βελτιώνομαι".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου