ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

«Να σέβεστε την ομάδα»

«Να σέβεστε την ομάδα»

27/04/2013
 Το δικό του μήνυμα εν όψει των δύο ματς που απομένουν στο Κύπελλο για τη λήξη της σεζόν έστειλε ο Μίτσελ στη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού. «Δείτε το σαν πρόβα για τον τελικό», τόνισε ο Ισπανός.

«Να σέβεστε την ομάδα»
Προσπάθεια να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εν όψει των δύο αγώνων που απομένουν στο Κύπελλο Ελλάδας καταβάλει ο Μίτσελ.

Στην πρώτη προπόνηση μετά από τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στους παίκτες, χρησιμοποιώντας «σκληρή γλώσσα», ο Ισπανός τεχνικός θέλησε να τους αφυπνίσει και να τους εξηγήσει πως πρέπει να παίξουν στο προσεχές ματς με τον Πανθρακικό, στον επαναληπτικό του 6-2 του «Καραϊσκάκη».

«Αυτό που θέλω είναι να σέβεστε την ομάδα και τον εαυτό σας. Ξέρετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε στα παιχνίδια που μένουν και θέλω να είστε το ίδιο σοβαροί και την Κυριακή (αυρίο) στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Δεν θέλω να έχετε στο μυαλό σας το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά να το δείτε σαν πρόβα για τον τελικό», είπε μεταξύ άλλων ο 50χρονος προπονητής χωρίς να επεκταθεί περισσότερο.

Οι Πειραιώτες κατέκτησαν το πρωτάθλημα, όμως καλούνται να κάνουν το νταμπλ και να κλίσει με χαμόγελα η φετινή αγωνιστική περίοδος.

Τα δύο εναπομείναντα ματς που απομένουν αποτελούν «κριτήριο» για αρκετούς ποδοσφαιριστές και πρέπει να αποδείξουν στον Μίτσελ πως αξίζουν να έχουν μία θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Πάντως, οι παίκτες πήραν το μήνυμα του Μαρινάκη, ο οποίος θέλησε να τους εξηγήσει πως δεν τους παίρνει άλλο να πραγματοποιούν χαλαρές εμφανίσεις. Επίσης, αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του προέδρου για «κλίκες», κάτι που υπάρχει σε όλες τις ομάδες.

Στους Πειραιώτες, για παράδειγμα, είναι Ελληνες, οι Αλγερινοί, οι λάτιν, οι πιο παλιοί ξένοι και οι προερχόμενοι από τη Γερμανία Ελληνες. Ωστόσο, έχει διαφορά η παρέα με την οικογένεια. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσπαθούσε να έχει καλά αποδυτήρια και αυτό είχε αντίκτυπο στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Όσον αφορά τις πιθανές αποχωρήσεις, πολλά θα εξαρτηθούν από τις προτάσεις που θα φτάσουν στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ το καλοκαίρι. Τζεμπούρ, Αμπντούν, Μανωλά και Μήτρογλου είναι μόνο μερικοί από τους παίκτες που παρακολουθούνται από ομάδες του εξωτερικού.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου