ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

«Ξαναχτυπά» μέσω κύκλων ο Παναθηναϊκός

«Ξαναχτυπά» μέσω κύκλων ο Παναθηναϊκός

31/10/2013
 
 Την πρόσφατη κόντρα του προέδρου του Ολυμπιακού με τον ΟΠΑΠ, που είναι χορηγός της Σούπερ Λίγκας υπενθυμίζει μέσω κύκλων ο Παναθηναϊκός στον Γιάννη Μώραλη.

«Ξαναχτυπά» μέσω κύκλων ο Παναθηναϊκός
Φαίνεται πως θα τραβήξει πολύ ακόμη η κόντρα του Παναθηναϊκού με τη Σούπερ Λίγκα σχετικά με την περίφημη διάταξη που προβλέπει τιμωρία ομάδων για σχόλια που δυσφημούν το πρωτάθλημα και τους χορηγούς του.

Μέσω κύκλων της, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρεται σε όσα συνέβησαν πριν μερικές εβδομάδες σχετικά με τον ΟΠΑΠ και τις χορηγίες του, υπενθυμίζοντας πως πρόκειται για βασικό «συμπαίκτη» του συνεταιρισμού και την αντιπαράθεση που υπήρξε με τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων».

«Υπενθυμίζουμε στον κύριο Μώραλη πως ο πρόεδρος της ομάδας, στην οποία ο ίδιος είναι αντιπρόεδρος, είχε πρόσφατα έντονη αντιπαράθεση με έναν από τους βασικούς μετόχους του πρωταθλήματος, τον ΟΠΑΠ, ενώ παράλληλα στοχοποιήθηκε έντονα από τα ελεγχόμενα Media της συγκεκριμένης ομάδας», τονίζουν οι κύκλοι της ΠΑΕ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μία μέρα μετά την ψήφιση της διάταξης, κυκλοφόρησε ήδη το επόμενο «τεύχος» του «Παράγκα και Όραμα»!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου