ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

H τελευταία προπόνηση, η πιθανη εντεκαδα

H τελευταία προπόνηση, η πιθανη εντεκαδα

01/11/2013
 

Αποκλειστικά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στρέφει το ενδιαφέρον του ο Ολυμπιακός που ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Λεωφόρου. Προπονήθηκε ο Μπονγκ, νοκ-άουτ ο Ολαϊτάν.

Στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού ο Μίτσελ δούλεψε πολύ σε ασκήσεις ανάπτυξης με την μπάλα στα πόδια, ενώ την ίδια ώρα οι αμυντικογενείς προσπαθούσαν να σταματήσουν τις προσπάθειες των επιθετικών.

Όσοι αγωνίστηκαν στην Άμφισσα κόντρα στο Φωκικό έκαναν αποθεραπεία, ενώ κανονικά προπονήθηκε με τους υπόλοιπους ο Μπονγκ.

Κι ενώ τα νέα για τον Μπονγκ ήταν ευχάριστα, εκείνα για τον Ολαϊτάν καθόλου αφού όπως διαπιστώθηκε υπέστη θλάση στους οπίσθιους μηριαίους δεξιά και θα μείνει εκτός για περίπου δύο εβδομάδες.

Ο Μασάντο έκανε ατομικό με μπάλα στο γήπεδο, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Θεραπεία και ατομικό στο γήπεδο έκανε ο Τσόρι.

Ο Μίτσελ φανέρωσε τα πλάνα του ενόψει του ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Με δίδυμο Σαβιόλα-Μήτρογλου στην επίθεση και Κάμπελ-Φουστέρ στα άκρα ετοιμάζεται για Λεωφόρο.

Η πιθανη εντεκαδα?


Ο Ισπανός τεχνικός δείχνει να έχει κατασταλάξει στο βασικό σχήμα που θα χρησιμοποιήσει και σύμφωνα με τα όσα δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, αναμένεται να παρατάξει τους Πειραιώτες με το εξής βασικό σχήμα.

Τερματοφύλακας θα είναι ο Ρομπέρτο, έχοντας μπροστά του ως κεντρικό δίδυμο στα στόπερ τους Κώστα Μανωλά και Δημήτρη Σιόβα.
 
 
Τον ρόλο του δεξιού μπακ θα τον αναλάβει ο Τάσος Παπάζογλου, ενώ στα αριστερά θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Χοσέ Χολέμπας (έχει ελάχιστες πιθανότητες ο Μπονγκ).

Στην μεσαία γραμμή, το δίδυμο στον άξονα θα απαρτίζεται από τους Γιάννη Μανιάτη και Ανδρέα Σάμαρη, ενώ στα άκρα ο Μίτσελ θα προτιμήσει τους Νταβίδ Φουστέρ και Τζόελ Κάμπελ, ώστε να πιέσει περισσότερο τους πράσινους.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τον Βλάντιμιρ Βάις το τελευταίο διάστημα και θα τον αφήσει στον πάγκο της ομάδας.

Στην επίθεση θα επιλέξει τον Χαβιέρ Σαβιόλα στο πόστο του δεύτερου στράικερ, ενώ στην κορυφή θα βρεθεί ένας από τους πιο φορμαρισμένους σέντερ-φορ στην Ευρώπη αυτή την στιγμή, όντας και ο πρώτος σκόρερ της Super League με 12 γκολ, ο "εκτελεστής" Κώστας Μήτρογλου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου