ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Αλαφουζος: οσοι ψηφισαν την διαταξη ειναι παραρτηματα του...Ολυμπιακου

 Αλαφουζος: οσοι ψηφισαν την διαταξη ειναι παραρτηματα του...Ολυμπιακου

30/10/2013 

Α ρε Γιαννακη ομορφοπαιδο και καραμπουζουκλη...σου την χαλασε ο Μωραλης ε? τωρα? πως θα βγαινεις στις καμερες και στα μικροφωνα να κανεις τις γλοιωδεις δηλωσεις σου? τις δηλωσεις που αποδοκιμαζουν ακομη και οι εκ των εσω στην βαζελα που το παιζεις αρχηγος? τι θα γινει με τα διαφημιστικα σποτακια του ΣΚΑΙ σου? Παραγκα και Οραμα? Α, ΡΕ ΚΑΚΕ ΜΩΡΑΛΗ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ?Ηθελε το παληκαρι να εκφραστει και του την χαλασε...αλλα εναν θα παραδεχτω...τον Κουγια βρε..εκανε παρεμβαση να παρει την θεση του στο πλευρο του φιλου του του Γιαννακη...ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΚΟΥΓΙΑ ΕΣΕΝΑ? ΕΧΕΙΣ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ? ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ? ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ...

Σταματαω γιατι θα ξεφυγω τελειως....ιδου και η σειρα των γεγονοτων

Πέρασε η διάταξη για τα δυσφημιστικά σχόλια

Με συντριπτική πλειοψηφία (13 υπέρ) πέρασε από τη Σούπερ Λίγκα η διάταξη που προβλέπει τιμωρία όταν Μέσα ή ομάδες ασκούν δυσφημιστική κριτική για τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Πέρασε η διάταξη για τα δυσφημιστικά σχόλια
Σχεδόν ομόφωνα η Σούπερ Λίγκα υπερψήφισε τη διάταξη η οποία προβλέπει τιμωρίες ομάδων στην περίπτωση που από τις ίδιες ή από Μέσα που σχετίζονται με αυτές υπάρξουν δυσφημιστικά σχόλια.

Υπέρ της απόφασης ψήφισαν 13 ΠΑΕ, ενώ υπέρ ήταν και ο ΠΑΣ Γιάννινα μέσω επιστολής, ενώ ο ΠΑΟΚ ζήτησε προθεσμία δύο ημερών για να ενημερωθεί καλύτερα για το θέμα και η SKODA Ξάνθη εξέφρασε ερωτηματικά για τον όρο «συνεταιρισμός» στη σχετική διάταξη. «Όχι», ψήφισε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Ο Παναθηναϊκός είχε ήδη αποχωρήσει από τη διαδικασία νωρίτερα.

Για να εφαρμοστεί θα απαιτείται η ψήφος των 2/3 των ομάδων που συμμετέχουν στη Σούπερ Λίγκα, ενώ η ομάδα που τιμωρείται θα έχει το δικαίωμα έφεσης.

Σύμφωνα με τη διάταξη προβλέπονται υψηλότατα πρόστιμα που φτάνουν μέχρι τις 300.000 ευρώ για δυσφημιστικά σχόλια για το συνεταιρισμό, το πρωτάθλημα αλλά και τους συνεργάτες της Σούπερ Λίγκας.

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης, δήλωσε χαρακτηριστικά για το θέμα:
«Πρέπει να αυτοπροστατευθούμε. Έπρεπε να ‘χε γίνει εδώ και χρόνια αυτό. Δεν μπορείς να εισπράττεις από τη Nova ή τον ΟΠΑΠ και να καταφέρεσαι εναντίον τους. Από αυτούς ζούμε. Πρέπει να ελέγχεις τέτοιες συμπεριφορές και να προστατέψουμε το προϊόν μας. Σε όλον τον κόσμο ισχύει αυτό. Ο Παναθηναϊκός δεν εξήγησε το λόγο που αποχώρησε».

«Θα ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με ανακοίνωσή της, ξεκαθαρίζει ότι θα περιμένει τα πρακτικά της Γ.Σ. της Σούπερ Λίγκας για να σχολιάσει την ψήφιση για τα περί «δυσμενών κρίσεων».

«Θα ασκήσουμε τα νόμιμα δικαιώματά μας»
Αναστάτωση και… μπέρδεμα έχει προκαλέσει η απόφαση της Γ.Σ. της Σούπερ Λίγκας να περάσει διάταξη που προβλέπει ποινή για ομάδες ή και Μέσα που ασκούν δυσφημιστική κριτική για τον συνεταιρισμό.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν συμμετείχε στη συνέλευση, δείχνοντας από νωρίς τη διαμαρτυρία της και με ανακοίνωσή της, τονίζει ότι θα ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της για να προσατεύσει τα συμφέροντα της ομάδας και του ποδοσφαίρου. Ξεκαθαρίζει, δε, ότι δεν θα προβεί σε οποιονδήποτε σχολιασμό αν δεν πάρει πρώτα τα πρακτικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν πρόκειται να προβεί σε οποιονδήποτε σχολιασμό επί των σημερινών αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και της Γενικής Συνέλευσης της Σούπερ Λίγκας πριν λάβει αποτύπωση των τηρουμένων πρακτικών.
Ο Παναθηναϊκός διαβεβαιώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι θα ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά που απορρέουν από το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους για να προστατέψει τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού, αλλά και ευρύτερα του υγιούς επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Σας ευχαριστούμε, καρφωθήκατε»!

Η κόντρα Παναθηναϊκού – Εργοτέλη συνεχίζεται, με «κύκλους» του «τριφυλλιού» να απαντούν στη διαρροή των Κρητικών.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Σας ευχαριστούμε, καρφωθήκατε»!
Νέο επεισόδιο στην αντιπαράθεση Παναθηναϊκού – Εργοτέλη, με αφορμή τη διαιτησία του παιχνιδιού του Σαββάτου. Οι Κρητικοί «απάντησαν» στο «τριφύλλι», τονίζοντας ««Όσο για τις φαιδρότητες περί παραρτημάτων περιμένουμε τις αποδείξεις για να μάθουμε κι εμείς ποια είναι τα αφεντικά μας…».

Οι «πράσινοι», λοιπόν, μέσω «κύκλων» έδωσαν νέα «απάντηση» στους Κρητικούς, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Ευχαριστούμε τον Εργοτέλη που, δίχως να τον κατονομάσουμε, αναγνώρισε τον… εαυτό του στο χαρακτηρισμό ‘παράρτημα του Ολυμπιακού’. Περιμένουμε με ανυπομονησία να ‘καρφωθούν’ και οι υπόλοιποι…»
Και βεβαια ειχαν στο πλευρο τους τον...Κουγια

Κούγιας: «Πλήττει το Σύνταγμα η διάταξη»

Αντίθετος με τη διάταξη περί δυσφημιστικών κρίσεων για τη Σούπερ Λίγκα δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο ποινικολόγος τη χαρακτήρισε αντισυνταγματική και εύκολα προσβλητή.

Κούγιας: «Πλήττει το Σύνταγμα η διάταξη»
Τη δυσαρέσκειά του για τη διάταξη που πέρασε η Σούπερ Λίγκα για ποινές σε όσους προβαίνουν σε δυσφημιστικά σχόλια για την ίδια και τους συνεργάτες της εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας.

Παρεμβαίνοντας στην εκπομπή του Γιάννη Καραλή στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε ότι «αυτά δεν συμβαίνουν ούτε σε ολοκληρωτικά καθεστώτα».

Παρόλο που παραδέχθηκε, δε, ότι το προϊόν του πρωταθλήματος πρέπει να προστατεύεται, σημείωσε ότι γι’ αυτό υπάρχουν νόμοι του κράτους και δεν χρειάζονται διαδικασίες «που πλήττουν το Σύνταγμα», όπως ανέφερε.

Όσα είπε, μεταξύ άλλων, ο Κούγιας

Για τη διάταξη περί δυσφήμισης της Σούπερ Λίγκας: «Πληροφορήθηκα την απόφαση. Μου κάνει εντύπωση πώς γίνονται τέτοια πράγματα. Οποιοσδήποτε έχει έννομο συμφέρον μπορεί να το θίξει νομικά. Αυτή η διάταξη πλήττει θεμελιώδεις αρχές του Συντάγματος. Ούτε σε ολοκληρωτικά καθεστώτα δεν συμβαίνουν αυτά. Σίγουρα πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε ελκυστικό το προϊόν και να μη δυσφημείται. Γι’ αυτές τις συμπεριφορές, όμως, υπάρχουν νόμοι. Και δεν είναι υπεράνω των νόμων το ποδόσφαιρο».

Για το αν προσβάλλεται νομικά η διάταξη: «Όταν έχουμε αξιόποινες συμπεριφορές, ο οποιοσδήποτε έχει την ποιότητα προσωπικότητας και την αντοχή μπορεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Αν και είναι πολύ χαμηλού επιπέδου το περιβάλλον του ποδοσφαίρου και σχεδόν όλοι βράζουν στο ίδιο τσουκάλι, αυτοί που μειοψήφισαν σήμερα (ο Βελλής, ο Πανόπουλος, κλπ) έχουν μια ποιότητα.

Πρόκειται για ανθρώπους επικεφαλής συλλόγων που δεν έχουν ούτε πρόβλημα φορολογικό, ούτε χρωστάνε σε παίκτες, ούτε εξαρτώνται από οργανισμούς όπως ο ΟΠΑΠ. Αν υπήρχαν κι άλλες τέτοιες ομάδες, θα βλέπαμε μεγαλύτερη αντίδραση.

Οι σύλλογοι του πρωταθλήματος, όμως, είναι δυο ταχυτήτων. Υπάρχουν ομάδες που παίζουν με παιδάκια, με περιορισμό μεταγραφών και κάποιες που δεν μπορούν να καλύψουν βασικά έξοδα. Προσπαθούν να επιβιώσουν και γι’ αυτό τα δέχονται όλα αυτά. Αν αποφασίσει, όμως, να το πλήξει ο Παναθηναϊκός ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα ως μέτρο, θα κερδίσει»
.

Για τα φαινόμενα που είχαν κριθεί δυσφημιστικά ως τώρα: «Όλη αυτή η ιστορία με το περιοδικό “Παράγκα και όραμα” είναι ένα τρικ ώστε να εκτεθούν κάποια γεγονότα. Δεν κάνει εντύπωση όμως που κανείς απ’ όσους προσβάλλονται απ’ αυτό δεν έκανε μήνυση; Υπάρχουν συμπεριφορές επώνυμες και κανείς δεν έκανε ένα εξώδικο. Αυτός είναι ο σωστός δρόμος. Και από τους διαιτητές, τους συμβούλους της ΕΠΟ και όλους όσους θίγονται, κανείς δεν επικαλέστηκε το νόμο. Λες και το γνώριζαν ότι θα υπάρχει μια τέτοια μεθόδευση με την οποία πάμε πολλά χρόνια πίσω».

Σκληρή απάντηση του Εργοτέλη

Ο Εργοτέλης δεν άφησε να… πέσουν κάτω τα όσα ανέφεραν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σε χθεσινοβραδινή τους διαρροή στα ΜΜΕ.

Σκληρή απάντηση του Εργοτέλη
Ο Εργοτέλης δεν άφησε να… πέσουν κάτω τα όσα ανέφεραν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σε χθεσινοβραδινή τους διαρροή στα ΜΜΕ.

Μέσω «κύκλων» της διοίκησης της η Κρητική ΠΑΕ απάντησε και μάλιστα φωτογραφίζοντας τον πρόεδρο του τριφυλλιού, Γιάννη Αλαφούζο.

«Δεν δικαιούται να μιλά για γραφικότητα εκείνος που έδωσε άλλη διάσταση στην έννοια. Αυτός που με τα τιτιβίσματά και γενικότερα τις κατά καιρούς δημόσιες τοποθετήσεις του ευτελίζει τον σύλλογο που εκπροσωπεί και ευτελίζεται και ο ίδιος στο πανελλήνιο», αναφέρουν και καταλήγουν:

«Όσο για τις φαιδρότητες περί παραρτημάτων περιμένουμε τις αποδείξεις για να μάθουμε κι εμείς ποια είναι τα αφεντικά μας σε διαφορετική περίπτωση ο παραπάνω κύριος και οι διάφοροι κύκλοι του δεν θα είναι τίποτα άλλο παρά ένας κοινός συκοφάντης όχι μόνο εναντίον του Εργοτέλη αλλά και γενικότερα του ελληνικού ποδοσφαίρου».


Ε, ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΓΩ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ Η ΑΠΛΑ ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥ...ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΖΥΓΟ...ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ....ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου