ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Tα συνεταιρακια καταψηφισαν την διαταξη..

 Tα συνεταιρακια καταψηφισαν την διαταξη..

31/10/2013

 

Οπως ηταν αναμενομενο τα συνεταιρακια Αλαφουζος και Σαββιδης καταψηφισαν την διαταξη της Super League που υπερψηφισαν οι υπολοιποι 13 αυτοι ειναι χαζοι η παραρτηματα το Ολυμπιακου ετσι? Επιασε τοπο η συνεντηση Ιβαν -Γιαννακη ...τα ειπανε τα συμφωνησανε για το κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου και της Super League βεβαια...επιφυλαψθηκε και καλα ο μπαοκ και ειπε θα απαντησω...και εν τελει απαντησε...αρνητικα...δηλαδη για να μην λεμε και πολλα και γινομαστε κουραστικοι...ο παο και ο ...μπαοκ θελουν να μην υπαρχει τιμωρια για δυσφημιστικα για σχόλια που δυσφημούν το πρωτάθλημα και τους χορηγούς του, δηλαδη θελουν να λενε οτι γουσταρουν και να υπαρχει ατιμωρησια...οπως ειχαν συνηθισει 10ετιες τωρα...τι αλλο να πει κανεις...? και αντιδρουν βεβαια με τον γνωστο τροπο..

ΙΔΟΥ...

«Προκαλεί αηδία στους φιλάθλους»

Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ καταφέρεται εναντίον της απόφασης της Σούπερ Λίγκ για τιμωρία των ομάδων κάνοντας λόγο για «αναγκαστική συμφωνία των συλλόγων… που προκαλεί αηδία στους φιλάθλους».

Παράλληλα, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός καλεί την Πολιτεία να παρέμβει για αυτήν την απόφαση περί τιμωρίας για δυσφημιστικά σχόλια την οποία χαρακτηρίζει «ντροπή», ενώ απευθύνει και έκκληση στους φιλάθλους του «τριφυλλιού» να μην αποπροσανατολιστούν ενόψει του ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς, στη σύγχρονη Ελλάδα της κρίσης των ιδεών και των αξιών, μέρα με τη μέρα καταλύεται και μία ακόμα αρχή της δημοκρατίας. Χθες, η Super League με μία άνευ προηγουμένου απόφαση, η οποία μας παραπέμπει σε πρακτικές Γερμανικής κατοχής, αφαίρεσε το δικαίωμα της δημόσιας έκφρασης, άποψης και κριτικής από τους Ποδοσφαιρικούς συλλόγους - μέλη της.

Επιπλέον, η αναγκαστική συμφωνία των περισσοτέρων συλλόγων προκαλεί αηδία στους φιλάθλους που καταλαβαίνουν ότι το μόνο που μετράει στο σύγχρονο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι να κάνεις ό,τι ζητάει ο δυνάστης του. Η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί ντροπή για τον Ελληνικό αθλητισμό και ταυτόχρονα ασέβεια προς την ιστορία του Έθνους που γέννησε το δημοκρατικό πολίτευμα.

Καλούμε την Πολιτεία να επέμβει δυναμικά ενάντια σε αυτή την ωμή καταστρατήγηση των δημοκρατικών θεσμών και ενημερώνουμε άπαντες πως όσες διατάξεις και αν ψηφίσουν στους συνεταιρισμούς τους, η φωνή των Παναθηναϊκών φιλάθλων θα βρίσκει πάντα τρόπο να ακουστεί δυνατά.

Τέλος, καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας να μην αποπροσανατολιστούν από τις ωμές προκλήσεις του ποδοσφαιρικού κατεστημένου και να επικεντρωθούν στην ώθηση ποδοσφαιριστών μας, πάντα με κόσμιο τρόπο, προς τη νίκη έναντι του ΟΣΦΠ».

ΠΑΟΚ: «Ψηφίσαμε αρνητικά»

Ο ΠΑΟΚ με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ενημερώνει για τη στάση που είχε στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ.
Ο ΠΑΟΚ με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ενημερώνει για τη στάση που είχε στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ.

Μάλιστα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» επισημαίνει πως ζήτησε αναβολή της ψηφοφορίας κάτι που δεν έγινε αποδεκτό με αποτέλεσμα να καταψηφίζει την σχετική διάταξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

«Σχετικά με τη διάταξη της Super League περί απαγόρευσης κρίσεων μελών του Συνεταιρισμού, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζει πως στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ ζήτησε αναβολή της ψηφοφορίας της επίμαχης διάταξης. Από τη στιγμή που κάτι τέτοιο δεν έγινε δεκτό, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχοντας σημαντικές διαφωνίες επί του συγκεκριμένου άρθρου ψήφισε αρνητικά»


  Να θυμηθουμε το ντου στα δημοσιογραφικα μπουθ απο τον Καπετανιο και τις δηλωσεις του που ελεγε οτι απαγορευεται να κανει κριτικη ο δημοσιογραφος?
Να θυμηθουμε το ΕΠΟ...ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην πλατη του δημοσιογραφου στο δελτιο ειδησεων του ΣΚΑΙ?
Εσεις δηλαδη μπορειτε να λετε οτι θελετε και εμεις θα καθομαστε να σας ακουμε ε? και θα υπαρχει και ασυλια για σας και για μας τιμωρια ε?
Σας εχει βαρεσει η ατιτλια στο κεφαλι...πολλες οι καρπαζιες και εχετε χαζεψει...και οχι τιποτε αλλο εχετε χαζεψει και τον κοσμο σας...
Και σε αυτο εισαστε ταλε κουαλε με τα μπαοκια...
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΤΣΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ Η...ΠΑΡΑΓΚΑ...
Και ετσι τα συνεταιρακια εχουν κανει κοινο μετωπο κατα του Ολυμπιακου και ετσι καιανεβει και το αεκακι? εκει να δεις τι εχει να γινει...ηδη υπαρχει κοινο μετωπο και απο τον Μελισσανιδη...
ΚΥΛΗΣΕ Ο ΤΕΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ...ΚΑΠΑΚΙ !!!

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου