ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Γαργαρα η κοκκινη στον Λαγο και οι εκατερωθεν ανακοινωσεις (video)

Γαργαρα η κοκκινη στον Λαγο και οι εκατερωθεν ανακοινωσεις (video)

28/10/2013
ΛΑΓΟΣ...Ο ΝΕΟΣ ΚΑΛΙΤΖΑΚΗΣ....

 Σιγα να μην την εδινε...ολοι πλεον γνωριζουμε πως η διαιτησια εχει δυο μετρα και δυο σταθμα ...αλλη διαιτησια για τον Ολυμπιακο και αλλη για τον βαζελα...ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ !!!
Το γραφω αυτο για να μην νομιζουν οτι δεν τους  περιμενουμε οπως πρεπει...συνηθισμενα τα βουνα απο τα χιονια βλεπεις...
ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΑΛΑΦΟΥΖΕ? ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ...ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟΥΖΗ?
Τσαμπα χανουμε τα λογια μας...αλλα βλεπεις πρεπει να τα γραφουμε για να μην νομιζουν οτι δεν τα βλεπουμε...
Πιο κατω θα δειτε το βιντεο με την επιμαχη φαση και διαβαστε την αιχμηρη ανακοινωση του Εργοτελη...

Την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε η διοίκηση του Εργοτέλη και με ανακοίνωσή της άφησε αιχμές για τα παράπονα που έχουν εκφράσει κατά καιρούς για σφυρίγματα εναντίον τους οι πράσινοι και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης:

"Η ΠΑΕ Εργοτέλης εκφράζει την απογοήτευσή της για την πολύ κακή διαιτησία του χθεσινού αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αναρωτιόμαστε πόσα και τί είδους "τιτιβίσματα" θα είχε κάνει και πόσα τηλεοπτικά περιοδικά θα είχε βγάλει στον "αέρα" ο κ. Αλαφούζος αν το βάναυσο μαρκάρισμα του Λαγού στον Μπαντιμπανγκά στην αρχή του 2ου ημιχρόνου, για το οποίο ο παίκτης του ΠΑΟ δεν αποβλήθηκε, είχε γίνει εις βάρος της ομάδας του ή αν είχε δεχθεί γκολ σε φάση που ξεκινάει με καθαρό φάουλ, όπως αυτό στον Ρομάνο στο 0-1. Εμείς "δυστυχώς" δεν χρησιμοποιούμε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να δημιουργούμε εντυπώσεις, ούτε διαθέτουμε τηλεοπτικά κανάλια για να ασκούμε πίεση και τελικά να γινόμαστε ηθικοί αυτουργοί κακών διαιτησιών όπως η χθεσινή".

Δείτε την επίμαχη φάση στα 02:09 του βίντεο:



Η απαντηση της βαζελας...

«Δανεικές φωνές από Εργοτέλη»

Για κατεστημένο που δεν αντέχει το 50-50 και υπόνοιες πως η αντίδρασή του δεν αποτελεί δική του πρωτοβουλία κάνει λόγο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απαντώντας σε ανακοίνωση του Εργοτέλη για τη διαιτησία.

«Δανεικές φωνές από Εργοτέλη»
Δεν άφησε αναπάντητη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός την ανακοίνωση του Εργοτέλη, με την οποία εκφράζονται παράπονα για τη διαιτησία και στην οποία υπάρχουν αιχμές για τον Γιάννη Αλαφούζο. Οι «πράσινοι» σε απάντησή τους κάνουν λόγο για κατεστημένο που δεν αντέχει το 50-50 και αφήνουν υπόνοιες πως η αντίδρασή των Κρητικών δεν αποτελεί δική τους πρωτοβουλία.

Η ανακοίνωση:

«Μόνο ως πρόκληση μπορεί να χαρακτηριστεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης περί δήθεν εύνοιας του Παναθηναϊκού από τη διαιτησία στο μεταξύ μας παιχνίδι. Πέραν του γεγονότος ότι συνολικά στον αγώνα, αλλά και στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που δικαιούται να έχει παράπονα, φαίνεται ότι το 50-50 δεν «αντέχεται» από το ποδοσφαιρικό κατεστημένο που αντιδρά όλως περιέργως όποτε κερδίζουμε. Το αστείο είναι ότι όποιος και να φωνάζει ή να διαμαρτύρεται κάθε φορά, είναι σαν να του έχει «δανείσει» κάποιος τη φωνή του και να μιλάει αντ’ αυτού».

Ανταπαντηση ΠΑΕ Εργοτέλης: «Όλοι γνωρίζουν ποιος προκαλεί τον γέλωτα»

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ Εργοτέλης η οποία απαντά στον Παναθηναϊκό και φωτογραφίζει τον Γιάννη Αλαφούζο τονίζοντας πως απλά προσπαθεί να καλύψει τις αδυναμίες του.

ΠΑΕ Εργοτέλης: «Όλοι γνωρίζουν ποιος προκαλεί τον γέλωτα»
Συνέχεια στο σίριαλ της ανταλλαγής ανακοινώσεων μεταξύ Εργοτέλη και Παναθηναϊκού έδωσε η ΠΑΕ της Κρήτης.

Με δεύτερη ανακοίνωσή της τονίζει χαρακτηριστικά πως όλοι γνωρίζουν ποιος προκαλεί τον γέλωτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ προσθέτει πως όλα γίνονται απλά και μόνο για να καλυφθούν οι δικές του αδυναμίες.

Η ανακοίνωση:

«Σχετικά με το "κατεστημένο" και τις "φωνές που κάποιος έχει δανείσει" που αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΠΑΟ, δε χρειάζεται να απαντήσουμε τίποτα άλλο πέραν του ονόματος του Εργοτέλη που διαχρονικά έχει πληρώσει ακριβά το ήθος και την ανεξαρτησία του. Το αίσθημα "αδικίας" που εκφράζει ο ΠΑΟ για την έως τώρα διαιτησία στο πρωτάθλημα δεν τον νομιμοποιεί να κάνει πως δεν βλέπει τα εγκλήματα εις βάρος αντιπάλων του. Και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πόσα έκτακτα δελτία και πόσα "περιοδικά" θα είχαν βγει αν θύμα του χθεσινού ατιμώρητου "εγκληματικού" μαρκαρίσματος δεν είχε πέσει ο Μπαντιμπανγκά, αλλά κάποιος παίκτης του ΠΑΟ.

Όσο για το "αστείο" που επίσης αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟ, θα το αφήσουμε στην κρίση του φίλαθλου κοινού. Όλοι γνωρίζουν ποιος προκαλεί τον γέλωτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι άλλος από εκείνον που προσπαθώντας να καλύψει την αδυναμία του να βοηθήσει τον πολύ μεγάλο σύλλογο που "υπηρετεί", εφευρίσκει συνέχεια φθηνές δικαιολογίες χρησιμοποιώντας διαφόρων ειδών μέσα...»

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου