ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Μεταγραφική έκπληξη περιμένουμε εντός των επόμενων ωρών....?

Μεταγραφική έκπληξη περιμένουμε εντός των επόμενων ωρών....?

29/10/2013

Ο Αγραβάνης, που δεν έκανε ιδιαίτερη αίσθηση....
Πολύς λόγος έγινε τελευταίως για τον Δημήτρη Αγραβάνη με αφορμή το ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον χρησιμοποίησε βασικό στο ματς με την Γαλατά και ο μικρός έκανε εξαιρετική δουλειά στα περίπου 9 λεπτά, που έπαιξε.

Ο Αγραβάνης πήρε έτσι την έκταση στα ΜΜΕ, που δεν πήρε το καλοκαίρι όταν τον απέκτησε ο Ολυμπιακός. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν εκείνος, που συγκέντρωσε τα περισσότερα φώτα το καλοκαίρι, και όχι αδικαιολόγητα, αφού όχι μόνο θεωρείται υψηλότερης ποιότητας σε σχέση με τον Αγραβάνη, αλλά συν τοις άλλοις και το στόρι της μεταγραφής του είχε μεγαλύτερο σασπένς: δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι για τους πολλούς μετά από ένα σημείο δεν υπήρχε περίπτωση μετακόμισης του "Πάπι" στον Ολυμπιακό, ο πιτσιρικάς μάλιστα ήταν έτοιμος να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στο Τέξας για να συνεχίσει μπάσκετ και σπουδές, ώσπου οι Αγγελόπουλοι έκαναν τη κίνηση-ματ, τους έπιασαν όλους στον ύπνο και υλοποίησαν τη σπουδαία αυτή επένδυση.

Επιστρέφοντας στον Αγραβάνη, που είναι και το θέμα μας στο εν λόγω κείμενο, στον Πανιώνιο έπαιξε δεν έπαιξε (ημερολογιακά) ένα χρόνο. Οι Νεοσμυρνιώτες τον απέκτησαν από το Μαρούσι έναντι 17.000 ευρώ και τον παραχώρησαν στον Ολυμπιακό σχεδόν με τα 8πλάσια. Κατ' αρχάς η μεταγραφή αυτή είναι μία αποστομωτική απάντηση σε όσους έλεγαν ότι ο Πανιώνιος δεν παραχωρεί παίκτες στους πρωταθλητές Ευρώπης. Από κει και πέρα, η αλήθεια είναι ότι ο Αγραβάνης όσο έπαιξε στους "κυανέρυθρους" δεν έκανε ιδιαίτερη αίσθηση. Οχι σε μας (σε μένα δηλαδή, που παρακολούθησα όλα σχεδόν τα παιχνίδια του Πανιωνίου, κάτι, που συμβαίνει εδώ και 23 συναπτά έτη) αλλά στη πλειοψηφία του κόσμου της ομάδας. Είδαν ένα παιδί να παλεύει και να "δέρνει" τους αντιπάλους του, αλλά μέχρι εκεί.

Ο κόσμος θέλει, ειδικά από ένα πιτσιρικά, επιδόσεις στην επίθεση και ο 19χρονος δεν το έδειξε αυτό όσο ήταν στη Νέα Σμύρνη. Ασχέτως αν ο Πανιώνιος τον πήρε από το Μαρούσι, ποντάροντας πάνω από όλα στα επιθετικά του προσόντα. Ο Αγραβάνης τα έχει και τα παραέχει τα επιθετικά προσόντα, αλλά στον Πανιώνιο δεν τα έβγαλε. Κάτι, που δεν είναι αφύσικο από τη στιγμή, που εκτός των άλλων έπαιξε στην ουσία για πρώτη φορά στο υψηλό επίπεδο της Α1.

Οσοι είδαν τα φιλικά του Ολυμπιακού, θα διαπίστωσαν ότι ο Αγραβάνης το "έχει" στην επίθεση. Αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει πάνω από όλα από τον μικρό Αμαρουσιώτη να παίζει άμυνα πρώτα από όλα: "Ολα τα άλλα έρχονται στη συνέχεια" όπως λένε σχεδόν όλοι οι προπονητές.
Οπως και να έχει, ό, τι και να γίνει, οι πρωταθλητές Ευρώπης έκαναν αυτό, που έπρεπε: ανανέωσαν το ρόστερ τους, παίρνοντας σχεδόν ό, τι εκλεκτό υπήρχε. Και μιλάμε για Παπαπέτρου, Αγραβάνη, αλλά και Χριστοδούλου, τον οποίο σύντομα θα δούμε επίσης. Και βεβαίως ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να σταματήσει σε αυτούς. Θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια.
* Υ.Γ. Μεταγραφική έκπληξη περιμένουμε εντός των επόμενων ωρών....

Πηγη:www.superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου