ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Για την πρόκριση στη Γαλλία

Για την πρόκριση στη Γαλλία

Την πρόκριση στους "16" του Cev Cup θα διεκδικήσουν οι κοπέλες της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού το βράδυ (21:00) της Τρίτης (29/10) στο Παρίσι απέναντι στην Παρί.
Οι ερυθρόλευκες είχαν επικρατήσει με 3-0 σετ στο πρώτο ματς που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη και ταξιδεύουν στην "Πόλη του Φωτός" για να πάρουν το πολυπόθητο "εισιτήριο".
Ο Ολυμπιακός προκρίνεται πρώτον με νίκη, δεύτερον εάν πάρει δύο σετ, και τρίτον εάν κερδίσει στο "χρυσό σετ" στο οποίο θα πάει η σειρά εάν η Παρί επικρατήσει με 3-0 ή 3-1. Εάν χάσει το "χρυσό σετ" συνεχίζει στην Ευρώπη, αλλά στο Challenge Cup.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Νικολάκης, μιλώντας για τη ρεβάνς σημείωσε: "Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Είπα πως στον Πειραιά παίξαμε το πρώτο ημίχρονο και στο Παρίσι θα δώσουμε το δεύτερο. Η Παρί ίσως μας υποτίμησε στο πρώτο ματς. Περιμένω μεγάλη πίεση αλλά η ομάδα μας είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα. Θα παίξει σίγουρα ρόλο  η έδρα. Πάντως αυτό που θέλω να επισημάνω και πάλι είναι πως στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην Ευρώπη και μέσα από τα δυνατά παιχνίδια η ομάδα να αποκτά εμπειρίες".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου