ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Καραπαπάς: "Δεν θα ανεχτούμε το παραμικρό στη Λεωφόρο"

Καραπαπάς: "Δεν θα ανεχτούμε το παραμικρό στη Λεωφόρο"

Ο Κώστας Καραπαπάς τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα ανεχτεί το παραμικρό στη Λεωφόρο και επισήμανε πως η ομάδα θα πάει για να κερδίσει. "Κάποιοι να αποφασίσουν εάν θα έχουν τον ρόλο του σοβαρού παράγοντα ή αυτού του ηθικού αυτουργού", τόνισε στις δηλώσεις του
 
ΟΔιευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μίλησε για το παιχνίδι του Σαββάτου (2/11) κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Ο εκπρόσωπος των ερυθρολεύκων επεσήμανε πως οι Πειραιώτες δεν θα ανεχθούν το παραμικρό στην έδρα των πρασίνων, τονίζοντας πως "κάποιοι να αποφασίσουν εάν θα έχουν τον ρόλο του σοβαρού παράγοντα ή αυτού του ηθικού αυτουργού".
 
Ο Κώστας Καραπαπάς είπε τα εξής: "Eμείς θα πάμε στη Λεωφόρο για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ξέρετε όλοι πως στο συγκεκριμένο γήπεδο γίνονται περίεργα περιστατικά τον τελευταίο καιρό, όπως ο εμπρησμός του βαν της NOVA και καταγγελίες των φιλοξενούμενων ομάδων για την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια, αλλά και για τους ανθρώπους που σουλατσάρουν εκεί, στο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά μας θέλουμε και ελπίζουμε, η φιλοξενία να είναι αυτή που πρέπει, διαφορετικά εμείς δεν θα ανεχτούμε το παραμικρό και για ότι συμβεί θα υπάρχει ηθικός αυτουργός. Στο συμβάν το εμπρησμού του βαν της NOVA, το συνδρομητικό κανάλι είχε δείξει ως ηθικό αυτουργό τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το κανάλι του οποίου (ΣΚΑΪ) συνεχίζει να συκοφαντεί και να προσβάλει ανθρώπους.

Τις προάλλες υπήρξε ξυλοδαρμός ανθρώπου της ΕΠΟ και είμαστε σίγουροι πως σύντομα θα μάθουμε ποιοι ευθύνονται για αυτό το περιστατικό. Επαναλαμβάνω εμείς πάμε στη Λεωφόρο για να παίξουμε ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε και δεν θα ανεχτούμε να συμβεί το παραμικρό στην αποστολή της ομάδας μας. Πρέπει κάποιοι να αποφασίσουν εάν θα έχουν τον ρόλο του σοβαρού παράγοντα ή αυτού του ηθικού αυτουργού".


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου