ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

"Μετα το ντερμπι θα τα μάθει όλα ο κόσμος"

"Μετα το ντερμπι θα τα μάθει όλα ο κόσμος"

01/11/2013

Ο Γιάννης Μώραλης μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «liberofm». Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας αναφέρθηκε και στην κατάσταση που προσπαθεί να δημιουργήσει η διοίκηση του ΠΟΑ μέσω του καναλιού του προέδρου του. Στο τελευταίο σποτάκι αυτού του κατάπτυστου «εντύπου» που κυκλοφορούν υπάρχει αναφορά και στον «ερυθρόλευκο» παράγοντα.

Ο ίδιος έδειξε για μια ακόμα φορά όταν αντιλαμβάνεται με συναίσθηση το ρόλο του. Κι όπως τόνισε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης όπου και μίλησε: «Δεν μπορώ να κάνω σχόλιο και εκ της θέσεως μου ως πρόεδρος και συναισθανόμενος ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που θα διεξαχθεί κάτω από μεγάλη ένταση το Σάββατο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, δεν θα ήθελα να θεωρηθεί ότι οποιαδήποτε κουβέντα δική μου ότι μπορεί να ρίξει λάδι στη φωτιά.

Επειδή δεν μπορώ να απαντώ σε ανώνυμους... κύκλους, τετράγωνα και τρίγωνα και επειδή σαν άνθρωπος θα πρέπει να τοποθετηθώ όταν τελειώσει το ντέρμπι, είναι πολύ κοντά ο χρόνος που ο κόσμος θα μάθει ποιοι είναι αυτοί που επιθυμούν ένα νέφος πάνω από τη Σούπερ Λίγκ».

Και συνέχισε δίνοντας την πραγματική διάσταση στο θέμα: «Ο κόσμος θα μάθει τι επιδιώξεις έχουν και ποιοι είναι αυτοί που έστω και αν κάνουμε λάθη, προσπαθούμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά. Σε όλες τις συνεδριάσεις κρατιούνται πρακτικά. Είναι κοντά η ώρα που το σύνολο των φιλάθλων θα μάθει την πραγματικότητα».


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου