ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Προπονήθηκε ο Μπέγκιτς, εκτός ο Παπαπέτρου

Προπονήθηκε ο Μπέγκιτς, εκτός ο Παπαπέτρου

Ο Μπέγκιτς προπονήθηκε ξανά με την ομάδα του Ολυμπιακού και αν συνεχίσει δίχως ενοχλήσεις υπάρχει ενδεχόμενο να παίξει κόντρα στην Μπάγερν. Εκτός ο άτυχος Παπαπέτρου.
 
Το βράδυ της Δευτέρας (28/10) η ομάδα του Ολυμπιακού ξεκίνησε την προετοιμασία της για την αναμέτρησης της Πέμπτης (31/10, 21:15) κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ, για την δεύτερη αγωνιστική της Euroleague. Στα ευχάριστα το γεγονός πως επέστρεψε στις προπονήσεις των ερυθρολεύκων ο Μίρζα Μπέγκιτς.


Ο Σλοβένος σέντερ έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στην ταλαιπωρημένη του μέση.

Αισθάνεται καλύτερα και εφόσον βγάλει τις επόμενες προπονήσεις της ομάδας χωρίς να νιώσει πόνους στην μέση, τότε υπάρχει ενδεχόμενο να τον επιλέξει για την δωδεκάδα των Πειραιωτών ενόψει του αγώνα απέναντι στην γερμανική ομάδα.

Υπενθυμίζεται πως ο Μίρζα Μπέγκιτς είχε αγωνιστεί για περίπου πέντε λεπτά στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, έχοντας κάνει ένεση, αλλά στη συνέχεια η κατάσταση του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να χάσει τα επόμενα παιχνίδια των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Όσον αφορά τον άτυχο Ιωάννη Παπαπέτρου, δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση και θα μείνει εκτός για περίπου μία εβδομάδα, λόγω του διπλού κατάγματος που υπέστη στη μύτη.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου