ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Πληρωστε τους ανθρωπους ρε λιγουρια...

Πληρωστε τους ανθρωπους ρε λιγουρια...

28/10/2013

 
Θαθελα να ξερα πως και παιζετε ακομα στην μεγαλη κατηγορια ρε βαζελες...προσφυγη ο Τοτσε, προσφυγη ο Λετο , δεν θυμαμαι τωρα αν ειναι κιαλλος που εχει κανει προσφυγη...οι Ντολφινς ζητανε τα λεφτα τους για την μεταγραφη Ατζαγκουν στην ομαδα σας...και στελνουν τελεσιγραφα και με χρονικη προθεσμια μαλιστα...για να παρουν τα λεφτα τους οι ανθρωποι..αν δεν κανω λαθος η UEFA  επιτασσει οι ομαδες να μην εχουν χρεη στους λογαριασμους τους αλλα η ΕΠΟ σας κραταει αβαντζο...και ο Αλαφουζος βγαζει σποτακια στο ραδιοφωνο του για ...Παραγκα και Οραμα ε? ξεφτυλα του κερατα δηλαδη...και ακομα καθεστε και τους κοιτατε ρε βαζελια? μπραβο σας...υπομονη και θαρθει ο...Τσακας να σας σωσει..

Ιδου και η ειδηση...

«Τελεσίγραφο σε ΠΑΟ για Ατζαγκούν»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Νοτίου Αφρικής, η πρώην ομάδα του Ατζαγκούν, Ντόλφινς έχουν δώσει προθεσμία δύο εβδομάδων στον Παναθηναϊκό να πληρώσει για την μεταγραφή του παίκτη.

«Τελεσίγραφο σε ΠΑΟ για Ατζαγκούν»
Δεν του φτάνουν οι προσφυγές, ο Παναθηναϊκός φέρεται να βάζει κι άλλους «μπελάδες» στο κεφάλι του. Σύμφωνα με τα όσα γράφει το «mtnfootball.com», οι Ντόλφινς, πρώην ομάδα του Αμπντούλ Ατζαγκούν έχουν στείλει τελεσίγραφο στον Παναθηναϊκό να καταβάλλει εντός των επόμενων δύο εβδομάδων το ποσό που είχε συμφωνηθεί για την μεταγραφή του παίκτη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το τριφύλλι υποχρεούτο να καταβάλλει 200.000 ευρώ ένα μήνα αφότου ολοκληρώθηκε η απόκτηση του 20χρονου μεσοεπιθετικού, όμως μέχρι σήμερα αυτό δεν έχει γίνει, γι' αυτό και ο πρώην σύλλογός του φέρεται να 'χει φτάσει στα όριά του.

Μάλιστα υπογραμμίζεται πως μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, οι Ντόλφινς θα αποστείλουν συγκεκριμένο έγγραφο στην "πράσινη" ΠΑΕ για να της υπενθυμίζουν την υποχρέωσή της. Για την ώρα, το θέμα που έχει προκύψει δεν επιβεβαιώνεται από την ελληνική ομάδα, όμως αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο Μέσο είναι πολύ έγκυρο, αφού και το καλοκαίρι εμφανιζόταν σίγουρο για τον ερχομό του Ατζαγκούν στην Ελλάδα, κάτι που τελικά κι έγινε...


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου