ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Πανέτοιμος για το ντέρμπι-Ενδεχόμενο αναβολής του ντέρμπι

Πανέτοιμος για το ντέρμπι-Ενδεχόμενο αναβολής του ντέρμπι

02/11/2013
 Έτοιμος για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι ο Ολυμπιακός που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και πηγαίνει με 18μελή αποστολή στη Λεωφόρο για τη νίκη.



Άλλωστε, τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα τις τελευταίες μέρες αφού ήταν γνωστοί οι τραυματίες της ομάδας.

Παρά τις απουσίες όμως, οι ετοιμοπόλεμοι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι για «διπλό» μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού, κάτι που φάνηκε και από το κλίμα που κυριαρχούσε στην προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε ατμόσφαιρα πάθους και καλής διάθεσης.

Ο Μασάντο και ο Ντομίνγκες έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Κανονικά γυμνάστηκε ξανά ο Μπονγκ ενώ προπονήθηκε και ο Τόρες. Θεραπεία έκανε ο Ιμπαγάσα, όπως και ο Ολαϊτάν.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή που αποτελείται από τους: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Κάμπελ, Φουστέρ, Χολέβας, Μανιάτη, Μανωλά, Μετζανί, Μήτρογλου, Nτινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Σαλίνο, Σάμαρη, Σαβιόλα, Σιόβα, Βάις και Γιαταμπαρέ. 

H αποστολη του ΠΑΟ
 
Μπορεί να απέχει 11 βαθμούς από τον Ολυμπιακό και να έχει το υποπολλαπλάσιο μπάτζετ, όμως ο Παναθηναϊκός θέλει να αποδείξει πως μπορεί να κερδίσει το «αιώνιο» αντίπαλό του ΚΑΙ υπό αυτές τις συνθήκες.

Σαν… Παναθηναϊκός!
Αποφασισμένοι να δείξουν πως δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τον Ολυμπιακό, τον οποίο υποδέχονται απόψε στη Λεωφόρο για τη 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, παρουσιάζονται οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Αναστασίου σκοπεύει να ξεκινήσει με επιθετικές διαθέσεις την ομάδα του, χρησιμοποιώντας δύο επιθετικούς και να έχει ένα «ενισχυμένο» κέντρο.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο, με τους – δεξιά προς αριστερά – Μαρινάκη, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ και Νάνο – στην άμυνα. Ως «κόφτης» θα αγωνιστεί ο Μέντες, έχοντας ως εσωτερικούς χαφ τους Λαγό και Ζέκα.

Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Πράνιτς και το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μπεργκ, Φιγκερόα. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Ρισβάνης, Ατζαγκούν, Αμπεΐντ, Κλωναρίδης, Καρέλης και Ταμπάκης.

 Προϊστορία

Σε 54 αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα, υπάρχει απόλυτη ισορροπία: κάθε «αιώνιος» έχει από 15 νίκες και 24 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Τα πέντε τελευταία ματς: Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

09/12/12 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-2 (17' Μαυρίας, 67' Τοτσέ - 22', 34' Τζεμπούρ)
18/03/12 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-1 (51' Αμπντούν)
30/10/10 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1 (57', 63' Σισέ - 37' Μιραλάς)
21/03/10 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-1 (68΄ Ντάρμπισιρ)
09/11/08 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-0

Ανοιχτό ενδεχόμενο αναβολής του ντέρμπι

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται η τύχη του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Γιατί ενδέχεται η ΕΛ.ΑΣ. να ζητήσει τη μετάθεση του ντέρμπι.
Η τελευταία σύσκεψη για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός θα γίνει το πρωί του Σαββάτου στη ΓΑΔΑ (2/11, 11:00) μεταξύ των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, του παρατηρητή της λίγκας και των εκπροσώπων των δύο ομάδων.
Η συγκεκριμένη συνάντηση ήταν προγραμματισμένη για να καθοριστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Με τα νέα δεδομένα όμως μπορεί να φέρει και την αναβολή του.

Ο λόγος έχει να κάνει με την εν ψυχρώ δολοφονία δύο μελών της Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία του κόμματος στο Νέο Ηράκλειο.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο οι εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ. να ζητήσουν μετάθεση του αγώνα επικαλούμενοι την έλλειψη επαρκών δυνάμεων για την τήρηση της τάξης στο γήπεδο της Λεωφόρου λόγω φερ' ειπείν συγκεντρώσεων στην Αθήνα με αφορμή τη δολοφονία.

Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάποια ενόχληση προς την Super League. Άλλωστε όλα είναι ρευστά μετά την δολοφονία και γίνονται συνεχείς συσκέψεις από τους ιθύνοντες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ωστόσο αν προκύψει η ανάγκη να ζητήσει η ΕΛ.ΑΣ. μετάθεση του αγώνα αύριο το πρωί, είναι εξαιρετικά απίθανο να μην γίνει αποδεκτό το αίτημά της.

ALEX WEB RADIO/TV


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου