ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Φουστέρ, το αγαπημένο παιδί του κόουτς



Φουστέρ, το αγαπημένο παιδί του κόουτς

09/10/2010

Φουστέρ, το αγαπημένο παιδί του κόουτς 
Είθισται όλοι οι προπονητές να έχουν κάποιες συμπάθειες. Κάποιους παίκτες που δύσκολα βγαίνουν από το αρχικό σχήμα, αρέσει δεν αρέσει στον κόσμο της ομάδας. Στον Ολυμπιακό του Βαλβέρδε λοιπόν, ο παίκτης αυτός είναι ο Νταβίδ Φουστέρ. Σίγουρα δεν κάνει το «κλικ» στους φίλους της ομάδας που (ενδεχομένως) θα ήθελαν κάποιον άλλον στη θέση του Ισπανού, ωστόσο οι αριθμοί δικαιώνουν τον Βάσκο τεχνικό για την επιλογή του. Σειρά παίρνουν και οι Ζαϊρί, Νέμεθ. Όπως επανειλημμένα έχει τονίσει ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» είναι ο πρώτος παίκτης που βοηθάει πολύ αμυντικά, με το ανελέητο πρέσινγκ στους αντίπαλους αμυντικούς. Δηλαδή, κάνει αρκετή… «χαμαλοδουλειά» παρά τη θέση του που είναι αυτή του δεύτερου επιθετικού. Ενδεικτικό ότι είναι ότι με τον Αστέρα Τρίπολης διένυσε τα περισσότερα χιλιόμετρα στο χορτάρι. Συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα, γι΄αυτό άλλωστε και ο Βαλβέρδε τον δοκίμασε για ένα μισάωρο ως αμυντικό χαφ (!) στο φιλικό με τους Νέους.





 Όσον αφορά τους δύο… αδικημένους (Ζαϊρί και Νέμεθ), η ώρα που θα τους δούμε με τα «ερυθρόλευκα» ζυγώνει. Ο Ζαουάντ Ζαϊρί (του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι) ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στο… οικογενειακό φιλικό και θεωρείται δεδομένο ότι σύντομα θα πάρει ευκαιρίες.
Ομοίως και ο Κριστιάν Νέμεθ που στο φιλικό της Πέμπτης χρησιμοποιήθηκε πίσω από τον Πάντελιτς. Στο μυαλό του Βαλβέρδε στριφογυρνάει ο τρόπος με τον οποίο θα μπορεί να βοηθήσει ο Νέμεθ.



Στα όπλα ο Νέμεθ
* Εκνευρισμός επικρατεί στην πλατεία Αλεξάνδρας για την απόφαση να κληθούν ενώπιον του αθλητικού δικαστή οι Τοροσίδης, Μαρινάκης. Οι «ερυθρόλευκοι» υποστηρίζουν ότι υπάρχει μεροληπτική αντιμετώπιση από την πολιτεία που προσπαθεί να εξισώσει τα επεισόδια των οπαδών του Παναθηναϊκού στην Καβάλα με αντίστοιχες των δικών τους φιλάθλων. Άλλωστε, από την ΠΑΕ υποστηρίζεται ότι ναι μεν ο Παναθηναϊκός συναίνεσε στην απαγόρευση μετακινήσεων οπαδών του στο Παγκρήτιο, όμως εκεί βρέθηκαν περισσότεροι από 20.000 «πράσινοι» οπαδοί.

* Διήμερο ρεπό έδωσε στους παίκτες του ο Βαλβέρδε. Παρ’ όλα αυτά, ο Μοϊσές Ουρτάδο αποφάσισε να μείνει στην Αθήνα και να συνεχίσει το ατομικό του πρόβλημα ώστε να βελτιώσει την κατάσταση του τραυματισμού του.

 

* Και η κακοδαιμονία συνεχίζεται για τον Ντιόγο. Όχι μόνο δεν έχει «σπάσει το ρόδι» στη Βραζιλία -στην οποία πήγε για να θυμηθεί τα… καλά του- αλλά σαν να μην έφτανε αυτό
Τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι με την Ατλέτικο Γκοϊανένσε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου