ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Ετσι γιορταζει ο Ολυμπιακός (pics+video)

Ετσι γιορταζει ο Ολυμπιακός (pics+video)


01/05/2014

Τυπικά κατέκτησε το πρωτάθλημα την Κυριακή όμως η αντρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού το γιόρτασε την Τετάρτη (30/4) με τη… ψυχή του και τον κόσμο του! Δείτε φωτογραφίες απ’ τη φιέστα των «ερυθρόλευκων»

Άργησε, αλλά το γιόρτασε ο Ολυμπιακός! (Pics)
Τρελό «γλέντι» έστησε η αντρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, μετά το τέλος της αναμέτρησης των γυναικών με τη Βουλιαγμένοι.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν σήμερα (Τετάρτη 30/4) την φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου, που πήρε… αναβολή, λόγω της τιμωρίας κεκλεισμένων των θυρών που τους είχε επιβληθεί στο τελευταίο ματς κόντρα στην Βουλιαγμένη.

Έτσι, πανηγύρισαν σήμερα με τον κόσμο τους, παρουσία και του προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος νωρίτερα βράβευσε τη γυναικεία ομάδα για την κατάκτηση του LEN Trophy.

Παρόντες στο κολυμβητήριο του Πειραιά ήταν ακόμα ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, αλλά και διάφορα στελέχη των «ερυθρόλευκων». Ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος Κούλης Δουρέκας, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς, ο μέγας χορηγός του Ερασιτέχνη Χρήστος Φλάμπουρας, ο αντιπρόεδρος Αλέκος Αδαμαντόπουλος, ο γενικός γραμματέας Γιάννης Δαλέζιος, ο επίτιμος πρόεδρος Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, όπως και ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού στους Άνδρες, Δημήτρης Καζάζης.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner


inner

inner


 Δειτε το video  απο την βραβευση




 Προσωπικα σαν ALEX WEB RADIO/TV...θα ηθελα να συγχαρω τον προεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την στηριξη στον Ερασιτεχνη Ολυμπιακο αλλα και μια εκτενεστερη αναφορα στο παιδι της Θυρας 7 και προεδρο του Ερασιτεχνη Μιχαλη Κουντουρη αλλα, και στο ΔΣ της ΤΑΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ οπου στην πλειοψηφια της αποτελειται απο παιδια της Θυρας 7 και που στην δυσκολη στιγμη που κατερεε ο Ερασιτεχνης βγηκαν μπροστα  και πηραν στα χερια τους αυτην την μεγαλη ευθυνη με κινδυνο να καηγορηθουν αργοτερα αν δεν τα καταφερναν και τα αποτελεσματα ειναι πλεον ορατα ακομη και για τον πιο απιστο και κακοπροαιρετο...Τιτλοι...εγχωριοι και Ευρωπαικοι και η ζωη συνεχιζεται..
Επισης ενα μεγαλο μπραβο στους αφανεις αλλα επιφανεις ηρωες του Ολυμπιακου γενικωτερα...τον αμιμητο ερυθρολευκο λαο και ιδιαιτερα τους οργανωμενους που στηριξαν αυτην την προσπαθεια ακομα και μεσα απο το υστερημα τους  για να ορθοποδησει ο Ολυμπιακος.Ενα μονο μενει...ο Ολυμπιακος να συνεχιζει να ειναι παντα ψηλα  οπως ολοι τον ονειρευομαστε!!!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου