ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Δεν χωράει ο Σισέ στα σενάρια του Γόντικα

Δεν χωράει ο Σισέ στα σενάρια του Γόντικα

30/04/2011
Δεν χωράει ο Σισέ στα σενάρια του Γόντικα 
Τα δύο σενάρια που πρότεινε ο Δημήτρης Γόντικας, στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού, περιλαμβάνουν πωλήσεις παικτών μαζί με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και αν στο πρώτο είναι δεδομένη η πώληση του Τζιμπρίλ Σισέ, στο δεύτερο είναι η πιο πιθανή. Με άμυνα ανάγκης στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, κόντρα στον ΠΑΟΚ, οι «πράσινοι».

Είτε έτσι, είτε αλλιώς ο Σισέ είναι ο πρώτος υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με τα πλάνα που είχε προτείνει ο Δημήτρης Γόντικας την 15η Απριλίου, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “Εξέδρα”, το πρώτο σενάριο του προεδρεύοντα αντιπροέδρου του «τριφυλλιού» περιλαμβάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 10 εκ. ευρώ και παράλληλα την πώληση τριών παικτών και την αποδέσμευση άλλων πέντε παικτών. Έτσι, το έλλειμμα χρήσης θα είναι 2,9 εκ. ευρώ. Βάσει αυτού του σεναρίου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στις πωλήσεις λογίζονται οι Σισέ, Νίνης και Λέτο, από τους οποίους ο Παναθηναϊκός υπολογίζει να κερδίσει 13-14 εκ. ευρώ.

Κατά το δεύτερο σενάριο, το οποίο βασίζεται σε ΑΜΚ ύψους 15 εκ. ευρώ, γίνεται αναφορά για έναν πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή, με επικρατέστερο και πάλι τον Σισέ. Σε αυτή τη περίπτωση το έλλειμμα θα είναι 1,2 εκ. ευρώ.

Αναφορικά με τις αποδεσμεύσεις, η λίστα θα καταρτιστεί μετά την εισήγηση του προπονητή, όμως οι… πιο αδύναμοι κρίκοι είναι, βάσει υψηλών αποδοχών, οι Σίντνεϊ Γκοβού (1.500.000), Νταμιέν Πλεσί (650.000), Γκάμπριελ (600.000), Χρήστος Μελίσσης (420.000) και Γιούρκας Σεϊταρίδης (220.000). Ο στόχος είναι να εξασφαλιστούν άλλα περίπου 3 εκ. ευρώ. Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι και στα δύο σενάρια έχουν προσβηστεί τα συμβόλαια των παικτών, οι οποίοι ολοκληρώνουν τη συνεργασία τους με το σύλλογο: Ζιλμπέρτο Σίλβα (2.500.000), Λουίς Γκαρσία (800.000), Ντάνιελ Φερνάντες (580.000), Μάριο Γκαλίνοβιτς (420.000), Βαγγέλης Μάντζιος (420.000).
Πειραματική άμυνα

Χωρίς τους τιμωρημένους Καντέ και Μπουμσόνγκ, οι οποίοι είχαν αποβληθεί στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου για την 30η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, αλλά και τον τραυματία Σπυρόπουλο κάνει τα πλάνα του για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ, κόντρα τον ΠΑΟΚ, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα χρησιμοποιήσει, όπως όλα δείχνουν τον Λουκά Βύντρα σαν σέντερ μπακ, μαζί με τον Γιόσου Σαριέγκο, ενώ τα άκρα θα καλύψουν οι Μαρίνος και Ιωαννίδης.

Εκτός από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς, στην αναμέτρηση της Τούμπας, ο προπονητής των «πρασίνων» δεν υπολογίζει τον επίσης τιμωρημένο Λέτο, ο οποίος είχε συμπληρώσει δέκα κίτρινες, και θα απουσιάσει και από το παιχνίδι με την ΑΕΚ.
Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές, και ιδιαίτερα οι παλαιότεροι στην ομάδα, κάνουν μια προσπάθεια συσπείρωσης ενόψει των σημαντικών αναμετρήσεων που ακολουθούν, αφού ξέρουν τι σημαίνει η κατάληψη της πρωτιάς και του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Αλέξη Τζόρβα, ο οποίος είπε: «Παιδιά, πρέπει να μιλάμε λιγότερο στην προπόνηση και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Να βγάζουμε πάθος στα παιχνίδια που έρχονται».

www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου