ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Θρυλικό πάθος! (special photo!)

Θρυλικό πάθος! (special photo!)

27 Απριλίου, 2011
span_rinΑποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2000, όταν ήταν αμούστακο παιδί. Έντεκα χρόνια μετά ο Γιώργος Πρίντεζης συνεχίζει στην ομάδα της καρδιάς τουμ έστω κι αν έκανε ένα «διαλλειμα» 21 μηνών. Πλην όμως από τον Ιούλιο του 2009, όταν ανακοίνωσε την μετακίνηση του στη Μάλαγα μέχρι την 27η Απριλίου του 2011 που υπέγραψε ξανά στους «ερυθρόλευκους» το μυαλό του ήταν συνεχώς στο λιμάνι.
Δεν είναι τυχαίο πως το καλοκαίρι που μας πέρασε, ενώ ήταν στέλεχος της Μάλαγα «χτύπησε» στο χέρι του ένα τατουάζ, για να «σφραγίσει» την αγάπη του προς τον Ολυμπιακό. Σε αυτό έγραψε: «One passion (ένα πάθος), one story (μια ιστορία), my legend (Ο θρύλος μου). Μάλιστα πάνω στη τελευταία λέξη με κόκκινα γράμματα και λατινικούς χαρακτήρες (VII) έγραψε τον αριθμό 7, που φυσικά παραπέμπει στη «Θύρα 7″. Άλλωστε ακόμα και στη Μάλαγα, είχε επιλέξει τη φανέλα με το Νο7 και είναι χαρακτηριστικό ότι ποτέ δεν σταμάτησε να επικοινωνεί με τους φίλους του από την ομάδα.
ΔΕΙΤΕ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ

Ακόμα κι όταν έφυγε, είχε φροντίσει με την ανακοίνωση του να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό, τους αδελφούς Αγγελόπουλος και τον Παναγιώτη Γιαννάκη, για όλα όσα είχε ζήσει στη θητεία του στον Ολυμπιακό.
Το καλοκαίρι που μας πέρασε μάλιστα όταν είχε ερωτηθεί αν θα επέστρεφε στον Ολυμπιακό, είχε πει χαρακτηριστικά. «Τρέχοντας θα επέστρεφα, αλλά δεν μπορώ».
Οι μήνες πέρασαν και οι συγκυρίες τα’ φεραν έτσι, ώστε τώρα στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν και με τους δύο τίτλους στην Ελλάδα να είναι προ των πυλών, να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του, κάτι που χρειάζεται πολύ ο ίδιος, αλλά και η ομάδα μετά την απώλεια του Νεστέροβιτς. Πλέον θα είναι το πιο παλιό στέλεχος του Ολυμπιακού, στον οποίο μεταγράφηκε το 2000 έχασε μόνο τη σεζόν 2006-07, όταν δόθηκε δανεικός στην Ολύμπια Λάρισας και φυσικά τις δύο προηγούμενες στη Μάλαγα.
Καλώς, να ορίσει λοιπόν το μεσημέρι της Πέμπτης, ο… θρυλικός Γιώργος.
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου