ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΠΙΘΑΝΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ....

ΠΙΘΑΝΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ....


Νούμερο 1…
Η απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ο οποίος προορίζεται για βασικός είναι η πρώτη προτεραιότητα στον Ολυμπιακό. Πολλά τα ονόματα στη λίστα των Βαλβέρδε και Μαθία, με την πιθανή αποχώρηση του Πάρντο να φέρνει τον Ελευθερόπουλο πίσω στου Ρέντη, ως δεύτερη λύση. Χαφ και αμυντικός οι θέσεις που έχουν σειρά να καλυφθούν.


Η πολιτική που ακολουθεί ο Ολυμπιακός είναι ένας τερματοφύλακας από το εξωτερικό και ένας από το ελληνικό πρωτάθλημα και αν για τον δεύτερο οι επιλογές περιορίζονται ανάμεσα σε Μάχο, Γιακούποβιτς και Σηφάκη, με την επιλογή του Ελευθερόπουλου να έχει προκύψει εσχάτως, για τον πρώτο τα ονόματα κάνουν… παρέλαση. Η ισπανική αγορά είναι πρώτη στις λίστες των Ερνέστο Βαλβέρδε και Εντουάρντο Μαθία, αφού είναι αυτή που γνωρίζουν καλύτερα από τις υπόλοιπες και οι δύο.

Ψηλά στις προτιμήσεις των «ερυθρόλευκων» είναι ο Μπράβο της Ρεάλ Σοσιεδάδ, ωστόσο για τον Χιλιανό ενδιαφέρονται αρκετές «μεγάλες» ισπανικές ομάδες, γεγονός που κάνει την απόκτησή του ιδιαίτερα δύσκολη. Από εκεί και πέρα υπάρχουν οι Φάλκος της Θέλτα και Καταλαγιούθ της Έρκουλες, οι οποίοι μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, όπως επίσης και ο Καμενί της Εσπανιόλ, τον οποίον δίνουν οι Καταλανοί με ένα ποσό γύρω στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Από εκεί και πέρα έχει προταθεί ο Αλμούνια της Άρσεναλ, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τους «κανονιέρηδες», αλλά αποτελεί ίσως τη δυσκολότερη περίπτωση όλων. Όσον αφορά το θέμα του Οτσόα, ο οποίος μένει ελεύθερος και μέχρι πριν λίγο καιρό αποτελούσε την πρώτη επιλογή για τη φανέλα με τον νούμερο 1 στην πλάτη, ο μάνατζέρ του, Χόρχε Μπερλάνγκα, τόνισε: «Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Γκιγέρμο από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Είναι αλήθεια ότι μιλάμε, αλλά δεν μπορώ να σας πω τώρα κάτι με σιγουριά. Στην Ελλάδα τελείωσε το πρωτάθλημα και οι συζητήσεις έχουν ήδη προχωρήσει περισσότερο. Έτσι ελπίζω ότι στις επόμενες 10 ή 12 μέρες θα μπορούμε να πούμε με σιγουριά τι θα γίνει, γιατί στο ποδόσφαιρο τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν πολύ γρήγορα».

Ακολουθούν μέσος και αμυντικός

Με το που «κλείσει» ο πρώτος, τουλάχιστον, τερματοφύλακας θα μπει στο πρόγραμμα και η απόκτηση ενός χαφ. Η υπόθεση Πιζάρο δεν έχει κλείσει, αλλά παραμένει πολύ δύσκολη, αφού ο ίδιος προτιμά να παραμείνει στην Ιταλία, με τον Κάρλος Σάντσες της Βαλανσιέν να εξακολουθεί να είναι στη λίστα, αφού έχουν ανάψει «πράσινο φως» Βαλβέρδε, Κοβάσεβιτς και Νινιάδης. Στον «ερυθρόλευκο» κατάλογο υπάρχει επίσης και οι Κάλστρομ, Σαντάνα της Φιορεντίνα, Μάξι Ροντρίγκεζ. Από την Ελλάδα, πιο ψηλά βρίσκεται ο Τζαμέλ Αμπντούν.

Για τη θέση του αμυντικού, όλες οι επιλογές αφορούν Έλληνες. Η υπόθεση του Παπασταθόπουλου είναι πολύ δύσκολη, αφού η Μίλαν συζητά μόνον το δανεισμό του με κάλυψη ολόκληρου του συμβολαίου του (φτάνει τα 3.3 εκατ. ευρώ με την εφορία) και καλή οψιόν αγοράς ή την πώλησή του. Από την άλλη υπάρχει και ο Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος μένει ελεύθερος και το συμβόλαιό του δεν είναι πολύ υψηλό. Για τη θέση του αριστερού μπακ εξετάστηκε η περίπτωση του Εμιλιάνο Ινσούα της Λίβερπουλ, τον οποίο πιστεύει πολύ ο Μαθία και αρέσει και στον Βαλβέρδε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου