ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

«Φαντάσου να ήμασταν και πληρωμένοι»

«Φαντάσου να ήμασταν και πληρωμένοι»

Ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στη μεγάλη νίκη απέναντι στον Ηρακλή για τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος, Δημήτρης Τζούριτς, μίλησε για τα προβλήματα αλλά και για την ψυχή που έδειξε ο Θρύλος, όταν πιέστηκε από τον «Γηραιό».

«Δυστυχώς δεν λύθηκε κανένα από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Οτι έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα, εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Είμαστε ΟΜΑΔΑ με όλη τη σημασία της λέξης». Σχετικά με τον Ηρακλη, ο Έλληνας διαγώνιος του Θρύλου είπε: «Δεν θέλω να πω πολλά για τον αντίπαλο αλλά το μόνο σίγουρο είναι οτι πρόκειται για μια καλή και έμπειρη ομάδα».

Όσον αφορά τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει στο πόδι:«Δεν μπορώ να κάνω προπόνηση στο βαθμό που θέλω γιατί αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στο πόδι μου. Αλλά σε κάθε περίπτωση η ομάδα έχει αποδείξει οτι μπορεί να ανταπεξέλθει, ανεξάρτητα από το ποιός παίζει καλά».

Όταν ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Καλμαζίδης είπε στους παίκτες οτι θέλει να συνεχίσουν να αγωνίζονται ψυχωμένοι, ο Τζούριτς μεταξύ σοβαρού και αστείου του είπε: «Φαντάσου κόουτς να ήμασταν και πληρωμένοι πως θα παίζαμε».
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου