ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Παυλίδης: «Yπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος»

Παυλίδης: «Yπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος»

26 Απριλίου, 2011
παυλιδηςO Χάρης Παυλίδης, προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού μίλησε στον Sentra 103, για ό,τι συνέβη στο final four του Champions Cup κάνοντας λόγο γα αλλοίωση αποτελέσματος από τους διαιτητές….
Οι δηλώσεις του Χάρη Παυλίδη στον Sentra 103,3:
Για τον ημιτελικό με την Οριζόντε:
«Σου μένει μια μικρή απογοήτευση. Μια μικρή τσαντίλα, γιατί βλέπεις ότι πάνε να σου κλέψουν την προσπάθεια μιας χρονιάς. Και δεν ήταν μια χρονιά, στρωμένη με ρόδα, αλλά με δυσκολίες. Όλοι γνωρίζουν τι έχουμε τραβήξει κατά τη διάρκεια της χρονιάς, με τα οικονομικά προβλήματα και όταν φθάνεις εκεί και δεν σε αφήνουν όχι να κατακτήσεις, αλλά να διεκδικήσεις, αυτό που προσπάθησες τόσο, σε πιάνει θυμός, γιατί δεν ξέρεις αν θα έχεις άλλη τέτοια ευκαιρία».
Για την παράταση και τα πέναλτι που έδωσαν οι διαιτητές:
«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία, αλλά στην παράταση υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος. Μας έδωσαν 3 αποβολές που έστειλαν εκτός της Ψούνη και Μανωλιουδάκη και μας σφύριξαν δύο πέναλτι, που κατά γενική ομολογία δεν ήταν. Όσο για το πέναλτι, που δεν έδωσε υπέρ μας, ήταν ο ορισμός του πέναλτι. Έχουμε φέρει και το dvd μας το ζήτησαν από τον Ολυμπιακό, αλλά όλοι είδαν ότι μας έκλεψαν την πρόκριση».
Για τα λάθη της ομάδας του:
«Τη φοβηθήκαμε την Οριζόντε. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε επίθεση. Αυτό τους είπα μετά, ότι έπαιξαν σαν να είχαν αντίπαλο την Μπαρτσελόνα και τον Μέσι. Αν είχαμε παίξει 60-70% σε όλο το παιχνίδι, όπως παίξαμε στο τελευταίο οκτάλεπτο, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».
www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου