ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Oλυμπιακή καρδιά

Oλυμπιακή καρδιά

Είναι κάποιες στιγμές που απλά στέκεσαι, χειροκροτείς δίχως κραυγές και λοιπά άλλα συνοδευτικά και αναρωτιέσαι το "πως στα κομμάτια έχουν τόσα αποθέματα ψυχής;". Και όμως, ο άνθρωπος είναι πολύ μεγάλο θηρίο και τα όριά του δεν τα γνωρίζει ούτε ο ίδιος.

Υπάρχει βέβαια ένα γνωμικό που αναφέρει ότι "ας μη μου φέρει ο Θεός όσα μπορώ να αντέξω...", που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται σώνει και ντε να δοκιμάζει κάθε φορά ο άνθρωπος τα όριά του και τις αντιστάσεις του απέναντι στον κυκεώνα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Απλά αναρωτηθείτε πως θα αντιδρούσατε, αν ήσασταν αθλητές του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού της χώρας και αντί να νιώθετε ευλογία που φοράτε τον έφηβο στο στήθος, να βυθιζόσασταν ακόμα περισσότερο στη σκέψη για το πως θα ανταπεξέλθετε στα τόσα προβλήματα που υπάρχουν...

Και όμως, αυτές οι ψυχάρες που απαρτίζουν το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού αποτελούν την επιτομή της ψυχής, της μαγκιάς και όλων εκείνων των στοιχείων που απαρτίζουν τα θρυλικά ιδεώδη και κατέστησαν αυτό τον σύλλογο ως τον κορυφαίο της Ελλάδας.

Μια ακόμη τεράστια νίκη στο τάι μπρέικ, ένα ακόμα "πάρτι" στο τάραφλεξ, μια ακόμη επίδειξη δύναμης επί ενός ομολογουμένως δυνατού και άξιου αντιπάλου. Οι παικταράδες του Γιάννη Καλμαζίδη απέδειξαν ότι είναι οι πρώτοι, οι καλύτεροι, οι κορυφαίοι, οι επόμενοι πρωταθλητές! Η Κούπα δεν θα φύγει από τον Πειραιά με τίποτα και το φετινό νταμπλ θα είναι ερυθρόλευκο. Έτσι πρέπει, έτσι θα γίνει...

Ο Θρύλος αύριο στη Μίκρα κάνει το 2-0 και μετά ετοιμάζεται στο Ρέντη για να "σκουπίσει" τη σειρά και να πανηγυρίσει το τρίτο στη σειρά πρωτάθλημα μέσα στην συμπρωτεύουσα. Εντάξει, όλοι θέλουν να πανηγυριστεί δεόντως μέσα στο "Μελίνα Μερκούρη", αλλά όσο πιο γρήγορα έρθει, τόσο το καλύτερο...

Φανταστείτε να ήταν και πληρωμένοι... Δεν γίνεται αυτοί οι άνθρωποι να μην έχουν ζεστό νερό να κάνουν μπάνιο, να ζουν με δανεικά, να μένουν μόνο και μόνο από φιλότιμο και σεβασμό στους εαυτούς και στον σύλλογό τους, δίχως αυτός να μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του απέναντί τους. Είναι αδιανόητο κάποιοι στο τέλος να αποχωρήσουν γιατί πολύ απλά ο Σύνδεσμος δεν μπορεί να τακτοποιήσει τις στοιχειώδεις οικονομικές εκκρεμότητές του.

Ναι, γίνεται τεράστια προσπάθεια από την υπάρχουσα διοίκηση, αλλά η κατάσταση είναι δύσκολη, ας μην κρυβόμαστε. Όπως και να 'χει, ας ζήσουμε το όνειρο μέχρι το τέλος και ας πανηγυρίσουμε μια ακόμη θρυλική Κούπα.

Για να μην ξεχνιόμαστε, ΟΛΟΙ ΜΗΝΥΜΑ στο 54080। Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των απανταχού γαύρων!!!
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου