ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Στηρίζει Τζίγκερ ο Δημήτρης! Ο ΑLEX WEB RADIO/TV ΑΠΟΡΕΙ...

Στηρίζει Τζίγκερ ο Δημήτρης!

Τρίτη, 26-04-2011 21:10
Ο Δ.Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε ότι στηρίζει τον Γ.Βαρδινογιάννη, επιτέθηκε στους οργανωμένους αλλά και στους Α.Βγενόπουλο και Ν.Πατέρα!

Θέση για όλους και για όλα όσα αφορούν τον «οργανισμό Παναθηναϊκός» πήρε ο γιος του Παύλου Γιαννακόπουλου, Δημήτρης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα Sportnet, τόνισε ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι το μέλλον του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, ξεκαθαρίζοντας ότι τον στηρίζει. Παράλληλα, επιτέθηκε στον Νικόλα Πατέρα και τον Ανδρέα Βγενόπουλο αλλά και τους οργανωμένους οπαδούς που του ασκούν σκληρή κριτική. Παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του δημοσιογράφου Κώστα Γκόντζου, λέγοντας ότι τον εκτιμά και υποβάθμισε το περυσινό νταμπλ του «τριφυλλιού»!

Αναλυτικά η συνέντευξη:

- Ας ξεκινήσουμε με κάτι δυσάρεστο… Βρίσκετε λογικές τις επιθέσεις που γίνονται στο πρόσωπο σας;

«Στην Ελλάδα ισχύει πια περισσότερο απ’ ό,τι στη Γερμανία του Γκαίμπελς το ‘’ρίξε, ρίξε λάσπη, στο τέλος κάτι θα μείνει’’. Πρωτοπόρος σ’ αυτή την τακτική είναι ο ιντερνετικός όμιλος λασπολόγων του ύποπτου ιδιοκτήτη, ο οποίος επέλεξε ακόμη και τις Άγιες Μέρες του Πάσχα τη δυσανάλογη προβολή ενός ακόμη ασήμαντου περιστατικού: ένα κείμενο ενός μικρού συνδέσμου έγινε πρώτο θέμα. Δεν πιστεύω ότι έχουν απήχηση τέτοιου είδους πράγματα, παρότι, λυπάμαι που το λέω, στον Παναθηναϊκό, τα τελευταία δύο χρόνια μια μικρή μερίδα κόσμου άλλαξε. Άρχισε να υιοθετεί συμπεριφορές που κάποτε κοροϊδεύαμε».

-Τι εννοείτε;

«Εννοώ ότι κάποιοι, λίγοι ευτυχώς, έγιναν ‘’νεοέλληνες-νεοπαθηναϊκοί’’. Αλαζονικοί, κακομαθημένοι, ανιστόρητοι και με ενδιαφέρον ‘’μόνο για το αποτέλεσμα, όπως κι αν έρθει’’. Εγώ δεν μεγάλωσα έτσι. Σαν παναθηναϊκός έχω μάθει να χαίρομαι μόνο με τις νίκες που έρχονται έντιμα και μέσα στο γήπεδο. Ούτε με ‘’κασέτες’’ ούτε με ‘’παράγκες’’ ούτε ‘’όπως να ‘ναι’’, θέλω να κερδίζω. Το ‘’τι θα γράψει το ταμπλό’’, ‘’τι θα γράψει η Ιστορία’’ δεν μπορεί, ούτε πρέπει να είναι η λογική κανενός υγιούς ανθρώπου. Δεν αγιάζει όλα τα μέσα ο κάθε σκοπός.
Αυτά ήταν πράγματα τελείως ξένα στην παναθηναϊκή νοοτροπία μέχρι πριν από δύο χρόνια και, δικαίως, ήμασταν περήφανοι γι’ αυτό. Άλλωστε, αν το καλοσκεφτείτε, αυτή η νοσηρή νοοτροπία φταίει σε μεγάλο ποσοστό και για την κρίση που σήμερα ταλανίζει τον τόπο μας: να καταφέρω ΕΓΩ κάτι, όπως να ‘ναι. Όχι στο πλαίσιο νόμων, κανονισμών, ηθικών αξιών, θεσμών, αλλά όπως λάχει. Όπως με βολεύει. Κι ας πάνε στο παλιάμπελο οι νόμοι, οι ηθικές αξίες, οι κανονισμοί. Τη δουλίτσα μου να κάνω ΕΓΩ και τι με νοιάζει; Όμως πρέπει να μας νοιάζει. Δεν μας ένοιαζε ότι δίναμε ψεύτικα στατιστικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τώρα το πληρώνουμε. Έτσι και στον αθλητισμό, άμα ‘’δεν σε νοιάζει πώς κερδίζεις, αρκεί να κερδίζεις’’, γίνεσαι ‘’νεοέλληνας-νεοπαναθηναϊκός». Γίνεσαι, δηλαδή, ό,τι κορόιδευες και απέρριπτες κάποτε…»

- Να δούμε για τι σας κατηγορούν, ένα ένα; Με τον Ερασιτέχνη και τη συναυλία της Βίσση και τη χορηγία της DPG Digital Media, για παράδειγμα, τι έγινε; Δεχθήκατε επίθεση γι’ αυτό. Ότι ήταν προσχηματική.

«Εδώ βρέθηκαν άνθρωποι εντός του συλλόγου να σαμποτάρουν την εκδήλωση, επειδή, όπως είπαν ‘’δεν ρωτήθηκαν’’… Τα ‘’νέα ήθη’’ που έφερε ο Πατέρας, στοίχισαν στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό τόσες τιμωρίες αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, ώστε μόνο το χαμένο ποσοστό του Ερασιτέχνη ήταν πάνω από 300.000 ευρώ. Γι’ αυτά, όμως, δεν μιλάει κανείς. Είμαστε σοβαροί; Καθόλου προσχηματική δεν ήταν η χορηγία. Ήταν απολύτως ειλικρινής και ουσιαστική.
Μιλάμε για 500.000 ευρώ χορηγία επικοινωνίας και προβολής για τη συναυλία της Άννας Βίσση από τη DPG Digital Media: έναν Όμιλο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην κορυφή της ελληνικής αγοράς, με 5.500.000 μοναδικούς επισκέπτες το μήνα στα portals της! Και σας λέω ότι ό τιμοκατάλογος, όπως και το πόσες φορές εμφανίστηκαν οι διαφημίσεις και πού, είναι στη διάθεση του οποιουδήποτε τη ζητήσει. Άλλωστε, το να αμφισβητείται για οικονομικούς λόγους ένα μέλος μιας οικογένειας που έχει ξοδέψει πάνω από 350.000.000 ευρώ για το σύλλογο, είναι τουλάχιστον κωμικό.
Κι έπειτα, θέλω να σας πω και κάτι ακόμη, αφού μιλάμε για τον Ερασιτέχνη και το ποιος προσφέρει και ποιος όχι σ’ αυτόν: Έχουν κάποιο λόγο οι αθλητές και οι αθλήτριες αρκετών τμημάτων να με ευχαριστούν μέσα από τις συνεντεύξεις που δίνουν, εάν δεν είχα δώσει τα χρήματα (σ.σ.: 200.000 ευρώ) που είχα υποσχεθεί στην αρχή της σεζόν; Όχι. Ας τα αφήσουν αυτά, λοιπόν, οι ‘’νεοέλληνες-νεοπαναθηναϊκοί’’. Το πόσους αθλητές και πόσες αθλήτριες έχω αποτρέψει προσωπικά, εδώ και χρόνια, από το να φύγουν από το σύλλογο συνεισφέροντας οικονομικά, το ξέρουν μόνο εκείνοι κι εγώ και έτσι θέλω να μείνει, μεταξύ μας».

-Και με τα εισιτήρια του φάιναλ φορ τι συνέβη;

«Αυτό που γνωρίζω είναι ότι η ΚΑΕ έδωσε στους οργανωμένους πάνω από εξακόσια εισιτήρια. Τώρα, πώς τα χωρίζουν και πώς τα μοιράζουν μεταξύ τους είναι δική τους δουλειά».

- Σας κατηγορούν όμως και ότι η οικογένειά σας ανάγκασε τον κ. Σταθοκωστόπουλο να φύγει από τον Ερασιτέχνη.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι γνωστό τοις πάσι ότι ο κύριος Σταθοκωστόπουλος έφυγε για οικογενειακούς λόγους, που έχουν να κάνουν με τα χρήματα που δαπανούσε στο τμήμα του βόλεϊ. Μακάρι να ξαναέδειχνε διάθεση να δαπανήσει και πάλι χρήματα για τον ΠΑΟ».

-Για το πανό που έγραφε περί «χορηγίας της DPG στον Ολυμπιακό», τι απαντάτε;

«Ότι είναι τουλάχιστον αστείος ισχυρισμός, τι άλλο να απαντήσω; Όπως, εύκολα μπορεί ο καθένας να δει μέσω της ελεύθερης τηλεόρασης, αλλά και της NOVA, έχω κλείσει διαφημιστικό χώρο σε όλα τα γήπεδα της χώρας που διαθέτουν πινακίδες LED, για την προβολή όλων των portals της DPG Digital Media. Όπως είμαι στο ΟΑΚΑ, στην Τούμπα, στη Λάρισα, στην Τρίπολη και σ’ ένα σωρό ακόμη γήπεδα, έτσι είμαι και στο Καραϊσκάκη».

- Σας έχουν κατηγορήσει επίσης για το πρωτοσέλιδο της Πράσινης, πέρυσι μετά την ήττα από το Μαρούσι. Γι’ αυτό το «Πετάξτε τις φανέλες» ειπώθηκε ότι μέχρι ο Ομπράντοβιτς ήθελε να φύγει και στο ΟΑΚΑ μαζεύτηκε κόσμος και φώναζε στους παίκτες ότι τους στηρίζει. Έχετε απάντηση;

«Η ευθύνη για τους ανθρώπους που επέλεξαν αυτόν τον τίτλο, βαραίνει την ιδιοκτησία της εφημερίδας, δηλαδή εμένα. Και την ανέλαβα αυτή την ευθύνη. Ελπίζω να μην ξαναγίνει. Όσο για τον Ομπράντοβιτς, ότι δήθεν ήταν τόσο εκνευρισμένος που σκεφτόταν να φύγει από την ομάδα εξαιτίας του πρωτοσέλιδου, ήταν ένα ‘’ράδιο αρβύλα’’, που κυκλοφόρησε εκείνη την ημέρα από τη Νίκη Μπάκουλη συγκεκριμένα, στον Sport-Fm κι από το πρωί ανησύχησε ο κόσμος. Δεν ίσχυε στο παραμικρό. Στο κάτω κάτω γιατί δεν ρωτάτε τον ίδιο τον Ομπράντοβιτς να σας πει εκείνος ποια είναι η σχέση μου μαζί του;»

- Και για να… τελειώσουμε με τις κατηγορίες, έχετε κάποιο σχόλιο για όσους επιμένουν ότι ο Κώστας Γκόντζος είναι σύμβουλος επικοινωνίας σας;

«Θα μπορούσε να είναι, αφού εκτιμώ το μυαλό και τη γραφή του. Δεν είναι σύμβουλός μου, όμως, ούτε θα γίνει ποτέ. Διότι, άσχετα με το προηγούμενο, δεν γίνεται να ξεχάσω τις προσπάθειες που είχε κάνει στο παρελθόν για να μειώσει την προσωπικότητά μου, άνευ λόγου και αιτίας».

- Σας ανησυχούν αυτές οι επιθέσεις, που έχουν συχνά προσωπικό χαρακτήρα;

«Όχι. Δεν με ανησυχούν. Το γεγονός ότι η συντριπτική πλειονότητα του ‘’πράσινου’’ κόσμου δεν είναι ‘’Νεοέλληνες-νεοπαναθηναϊκοί’’, όπως αυτοί που περιέγραψα νωρίτερα, αλλά είναι υγιώς σκεπτόμενοι άνθρωποι, με κάνει να νιώθω ήσυχος ότι αυτή η προπαγάνδα των λίγων δεν θα περάσει».

-Αφού αναφέρατε τον Βγενόπουλο, θέλετε να τοποθετηθείτε και γι’ αυτό το ζήτημα; Οι σχέσεις σας ξεκίνησαν καλές και εξελίχθηκαν διαφορετικά. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, μάλιστα, δεν προτίθεται να συμμετάσχει και στην επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

«Δυστυχώς, ήμουν κι εγώ ένας απ’ όσους τυφλώθηκαν από τα ‘’ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάλα’’. Δεν σας κρύβω ότι, για μεγάλο διάστημα, ήμασταν σε επικοινωνία τουλάχιστον τρεις-τέσσερις φορές την εβδομάδα με τον κ. Βγενόπουλο, σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού και το ‘’plan B’’. Ώσπου, μια ωραία πρωία, άρχισε τα ‘’δεν ξέρω, δεν θέλω, δεν μπορώ’’. Ακόμη ηχεί στ’ αυτιά μου η φράση του: ‘’Πλέον, πρεσβεύω κάτι διαφορετικό από πέρυσι, Δημήτρη μου και δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να ανακατευτώ με τα του Παναθηναϊκού. Κάνε ό,τι θες, αλλά εγώ είμαι out’’΄! Τότε, λοιπόν, κατάλαβα, πως ό,τι ήθελε να αποκομίσει από την εμπλοκή του με τον Παναθηναϊκό, το είχε ήδη αποκομίσει…
Όσο για το αν θα συμμετάσχει ή όχι στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, μην είστε τόσο σίγουροι ότι δεν θα το κάνει. Έχουμε αρκετές μέρες μέχρι το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο ώστε να αλλάξει και πάλι γνώμη…»

-Πολύς λόγος έχει γίνει και για τα οικονομικά της ΠΑΕ μετά την προεδρία του Νίκου Πατέρα, γεγονός που συχνά πυκνά καυτηριάζει η Πράσινη. Τι έχετε να πείτε σ’ αυτό το θέμα;

«Η Πράσινη τονίζει το αυτονόητο και αυταπόδεικτο: Ξοδεύτηκαν 160.000.000 ευρώ για να πάρουμε ένα νταμπλ. Δηλαδή, δύο φορές όσα έδωσε ο Μαρινάκης για να αγοράσει ολόκληρο τον Ολυμπιακό και μέρος του γηπέδου ‘’Καραϊσκάκης’’! Αυτό, εμείς το βαφτίσαμε ‘’επιτυχία’’, επειδή ο κόσμος του Παναθηναϊκού είχε μεγάλη ανάγκη από μια ένεση ηθικού, για να βελτιωθεί η ψυχολογία του. Τώρα, όμως, πού είναι αυτή η ομάδα; Πού είναι η συνέχειά της; Πού είναι οι "τρεις Πιζάρο"…»

- Αληθεύει ότι στηρίζετε τον Γιάννη Βαρδινογιάννη;

«Κοιτάξτε: όσες διαφορές κι αν έχουμε, όσα λάθη κι αν πιστεύω ότι έχει κάνει, είναι πάντως εδώ, η οικογένειά του εννοώ, τριάντα ολόκληρα χρόνια. Και στα εύκολα, αλλά κυρίως στα δύσκολα. Δεν την ‘’έκανε’’ στην πρώτη αναποδιά, όπως κάποιοι άλλοι. Αν τον στηρίζω για την επόμενη μέρα; Μπορώ να κάνω κι αλλιώς; Από τη στιγμή που ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο μεγαλύτερος εν ζωή παράγοντας του Παναθηναϊκού, έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν ενδιαφέρεται, θεωρώ ότι δεν υπάρχει άλλη βιώσιμη λύση».

-Ως «επόμενη μέρα» στον Παναθηναϊκό συνολικά, τι βλέπετε;

«Η οικογένεια Βαρδινογιάννη στο ποδόσφαιρο, η οικογένεια Γιαννακόπουλου στο μπάσκετ. Αυτό βλέπω. Όσο για τον Ερασιτέχνη, παρόλο που ο κύριος Ρισβάς έχει κάνει αξιοσημείωτο έργο και πολύ μεγάλες προσπάθειες, θεωρώ ότι καλύτερη λύση είναι ο Βγενόπουλος και ο Πατέρας, καθώς τα οικονομικά μεγέθη είναι μικρότερα, θα μπορούν να αντεπεξέλθουν και, συγχρόνως, θα εξιλεωθούν στα μάτια του κόσμου».

- Θέλετε να προσθέσετε εσείς κάτι στα όσα είπαμε σήμερα;

«Ναι. Θα ήθελα να κάνω κι εγώ μια ερώτηση, σε όλους αυτούς που κάθε τόσο με κατακρίνουν και ξεκινούν προσωπικές επιθέσεις εναντίον μου: ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει το 56% της ΠΑΕ, δήλωσε κάποια στιγμή ότι θα λειτουργεί ως 30% και έκτοτε το κάνει και στην πράξη! Ο Βγενόπουλος μας δούλεψε όλους ψιλό γαζί και εξαφανίστηκε, ο Πατέρας δημιούργησε αυτή τη ‘’μαύρη τρύπα’’ των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, που ούτε ο πραγματικός Αμπράμοβιτς δεν θα κάλυπτε και αποχώρησε κι αυτός. Αλλά ανακοινώσεις βγαίνουν μόνο για μένα και επιθέσεις γίνονται στο πρόσωπό μου μόνον. Τυχαίο; Δεν νομίζω…»
 www.leoforos.gr
 Ο ΑLEX WEB RADIO/TV ΑΠΟΡΕΙ....ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ GAZETTA.GR ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΟΜΩΣ....ΤΙ...ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ...ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ???? 
ΑΣΤΟ...ΞΕΡΟΥΜΕ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου