ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Έτοιμος ο Θρύλος για το «σπάσιμο» της έδρας του Γηραιού»!


Έτοιμος ο Θρύλος για το «σπάσιμο» της έδρας του Γηραιού»!

  • 26 Απριλίου, 2011
Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε, με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο κλειστό του Ρέντη, η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον 1ο τελικό αγώνα των play off της Volleyleague ΟΠΑΠ με τον Ηρακλή που θα διεξαχθεί αύριο (19:00, Novasports 3) στη Θεσσαλονίκη.

«Τις είκοσι ημέρες που μεσολάβησαν δουλέψαμε πολύ και καλά ώστε να είμαστε έτοιμοι για τους τελικούς» δηλώνει στο olympiacos.org ο κεντρικός της ομάδας , Γιώργος Παπάζογλου και προσθέτει: «Θα είναι μία σειρά με αμφίρροπους αγώνες. Οποιος κάνει τα λιγότερα λάθη, θα έχει προβάδισμα. Εμείς έχουμε αποδείξει ότι όταν παίζουμε καλά δεν έχουμε πρόβλημα απέναντι σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Ο Ηρακλής έχει ένα μικρό προβάδισμα όχι λόγω έδρας αλλά λόγω εμπειρίας».

Ο Ανδρέας Φράγκος τονίζει: «Σε μία σειρά τελικών αγώνων δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ। Εμείς θα πρέπει να υπερβάλουμε για ακόμη μία φορά καθώς για να πάρουμε τον τίτλο πρέπει να σπάσουμε την έδρα του Ηρακλή και φυσικά να διαφυλάξουμε τη δική μας. Το γεγονός ότι νικήσαμε τον Ηρακλή στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας δεν λέει απολύτως τίποτα. Ξεκινάμε από το μηδέν και πρέπει να αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο της σειράς».

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου