ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Μπράβο… Εμιλιάνο

Μπράβο… Εμιλιάνο

28/04/2011
Του Σπύρου Γρομητσάρη

Με τον Ραούλ Μπράβο να παραμένει στον... αέρα και μοναδικό σίγουρο τον Χοσέ Χολέμπας για το αριστερό άκρο της άμυνας είναι λογικό στον Ολυμπιακό να... ξεσκονίζουν λίστες με αριστερούς μπακ ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν. Έως ότου ξεκαθαρίσει τί θα γίνει με τον έμπειρο Ισπανό και πρώην της Ρεάλ Μαδρίτης ο πρωταθλητής δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή. Εξάλλου, προέχουν παίκτες για άλλες θέσεις και δη τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Όπως και να 'χει όμως, σκέψεις γίνονται. Στο μυαλό υπάρχουν πολλά.

Η σύναψη συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Εντουάρντο Μαθία... φέρνει στην επιφάνεια το όνομα του Εμιλιάνο Ινσουά για το αριστερό άκρο της άμυνας. Επί του παρόντος υπάρχει μια σκέψη, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Από την άλλη όμως, είναι προφανές πως αν θελήσουν στον Θρύλο να κάνουν τη σκέψη, πράξη, τότε θα έιναι λιγοστά τα μεγάλα εμπόδια... Ο Μαθία έχει τα... κλειδιά για να... ξεκλειδώσει τη συγκεκριμένη υπόθεση όπως και πολλές άλλες.

Ποιός είναι ο Ινσούα; Δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Μιλάμε για έναν πραγματικά εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και αρκετά διάσημο παρά τα 22 του χρόνια. Ο ίδιος ο Μαθία τον είχε παρακολουθήσει και τον πήγε στη Λίβερπουλ απ' όπου, φέτος, δόθηκε ως δανεικός στη Γαλατασαράι της Τουρκίας. Στην Γαλατά έπαιξε τα μισά παιχνίδια (σ.σ. 15 ματς στο πρωτάθλημα) και θα επιστρέψει στο τέλος της σεζόν στην Λίβερπουλ. Λογικά οι Αγγλοι δεν τον υπολογίζουν και αν όντως ο Ραούλ Μπράβο... κουνήσει μαντήλι να μην εκπλαγεί κανείς αν δει να γίνεται...
 παιχνίδι με τον Ινσούα.

www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου