ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Η βράβευση του Νικοπολίδη

Η βράβευση του Νικοπολίδη

Ο Αντώνης Νικοπολίδης στον τελευταίο επίσημο παιχνίδι της καριέρας του με την ΑΕΛ (17/4) αναδείχθηκε ο MVP της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και η βράβευση του θα γίνει την Παρασκευή (29/4, 12:00) στα γραφεία του Ο.Π.Α.Π.
Ο Αντώνης Νικοπολίδης αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League και η βράβευση του θα γίνει την Παρασκευή (29/4, 12:00) στα γραφεία του Ο.Π.Α.Π.
Ο 40χρονος (πρώην πλέον) τερματοφύλακας του Ολυμπιακού κέρδισε το βραβείο στο τελευταίο του επίσημο παιχνίδι με την φανέλα του Ολυμπιακού, στο παιχνίδι με τη Λάρισα (17/4, 6-0) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

"Την Παρασκευή 29/4/2011 και ώρα 12:00, θα πραγματοποιηθεί από την Super League και τον Π.Σ.Α.Π., η βράβευση του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης (MVP) της 30ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Ο.Π.Α.Π. της Super League.

Η εκδήλωση της βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Ο.Π.Α.Π. (Λεωφ. Κηφισού 62, Περιστέρι) και την απονομή στον διεθνή τερματοφύλακα θα κάνει ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. κ. Γιάννης Σπανουδάκης".
www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου