ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Πανηγυρικά αθώος ο Μαρινάκης

Πανηγυρικά αθώος ο Μαρινάκης

28/04/2011

Η επιτροπή έκρινε πως δεν μπορεί να εκδικάσει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού για μια υπόθεση, στην οποία έχει ήδη επιληφθεί. Συγκεκριμένα, η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής:

- ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Π. Γιαννόπουλο (εκπρόσωπο), Αχ. Μπέο (πρόεδρο), για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου Π. Γιαννόπουλου και του προέδρου Αχ. Μπέου καθώς επίσης διότι:

«Στο 50΄λεπτό του αγώνα εξαφανίστηκαν τα ball boys ενώ το σκορ αυτού ήταν υπέρ της γηπεδούχου ομάδας ενώ εμφανίστηκαν στο 66΄λεπτό όταν το σκορ του αγώνα ήταν ισόπαλο και εξαφανίστηκαν πάλι όταν το σκορ της γηπεδούχου ομάδας προηγήθηκε», επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συνολική χρηματική ποινή 8.500 ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον Π. Γιαννόπουλο τη χρηματική ποινή των 10.000 ευρώ και στον Αχ. Μπέο την ποινή της επίπληξης.

- ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της συνολική χρηματική ποινή 2.500 ευρώ.

Ακόμη, για την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον πρόεδρό της Ε. Μαρινάκη αναφέρονται τα εξής: «Βάσει της κλήσης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, της Πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα ΕΠΟ και της απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, καλείσθε ενώπιόν μας την Πέμπτη 28-4-2011 και ώρα 12.00 προς απολογία σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην παραπάνω κλήση»: Κηρύσσει απαράδεκτη την πειθαρχική δίωξη λόγω της ύπαρξης δεδικασμένου.

- ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της επιβάλλει την ποινή της επίπληξης.

- ΠΑΕ Ατρόμητος, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της συνολική χρηματική ποινή 5.000 ευρώ.

Ακόμη, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής:

- ΠΑΕ Ατρόμητος, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της συνολική χρηματική ποινή 7.000 ευρώ.

- ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, Αχ. Μπέο (εκπρόσωπο), για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου Αχ. Μπέου, επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου την χρηματική ποινή των 15.000 ευρώ και στον Αχ. Μπέο την χρηματική ποινή των 15.000 ευρώ.

* Η εκδίκαση της υπόθεσης της ΠΑΕ Αρης αναβλήθηκε.
 
www.thrylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου