Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι διεργασίες για το 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7, που θα γίνει το προσεχές Σάββατο (2/7) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Στο φαληρικό στάδιο και με τη συμμετοχή του Βαγγέλη Μαρινάκη,για πρώτη φορά, ως ιδιοκτήτη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ θα πραγματοποιηθεί το 4ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7. Το τελευταίο συνέδριο είχε γίνει δύο χρόνια πριν όταν στο «τιμόνι» του συλλόγου βρισκόταν ο Σωκράτης Κόκκαλης.

Ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών, αναμένεται να επιστήσει την προσοχή των προέδρων των συνδέσμων του Ολυμπιακού για την συμπεριφορά των οργανωμένων οπαδών στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και στις εκτός έδρας εκδρομές, προκειμένου να μην δημιουργηθεί το παραμικρό επεισόδιο, όπως ήδη έγινε και την περασμένη σεζόν με μοναδική εξαίρεση το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, ο επικεφαλής της Θύρας 7, Μιχάλης Κουντούρης, θα αναλύσει στους προέδρους των συνδέσμων τα πλάνα για την ερχόμενη περίοδο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακόυ, ζητώντας την συμπαράσταση τους. Υπολογίζεται, τέλος, πως στο συνέδριο θα παρευρεθούν περίπου 100 σύνεδροι τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.