ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

"Θα πεθάνει το ποδόσφαιρο, αν φύγει ο Μαρινάκης"


"Θα πεθάνει το ποδόσφαιρο, αν φύγει ο Μαρινάκης"

26.06.2011 
Το δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στο "ΦΩΣ". Επίσης, εξέφρασε τη σιγουριά του ότι ο Ολυμπιακός "δεν θα έχει κανένα πρόβλημα" με τα στημένα.
"Θα πεθάνει το ποδόσφαιρο, αν φύγει ο Μαρινάκης"
Ο Αλέξης Κούγιας επανέλαβε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης – και γενικότερα επενδυτές σαν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού – δεν θα πρέπει να φύγουν ή να διωχθούν από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και αυτό γιατί θα μικρύνει σημαντικά ο ανταγωνισμός, με αποτέλεσμα «να πεθάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο», όπως χαρακτηριστικά τονίζει σε δηλώσεις του στο "ΦΩΣ".
Επίσης, ο γνωστός ποινικολόγος θέλησε να πει την νομική του άποψη, με βάσει τη δικογραφία και τα όσα γνωρίζει, για το αν θα έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός αφού ακούγεται το όνομα του προέδρου του και φέρεται να κατηγορείται για συνέργεια. Ο Κούγιας υπογράμμισε: «Δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα του Ολυμπιακού με την αθλητική δικαιοσύνη».
Αξίζει επίσης να υπενθυμίσουμε ότι ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων έχει ζητήσει από μόνος του να κληθεί να καταθέσει στον εισαγγελέα το συντομότερο δυνατό, ώστε να ξεκαθαρίσει τα όσα ακούγονται γύρω από το όνομά του - όπως τονίστηκε από τον νομικό του εκπρόσωπο.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου