ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Σενάρια για Ρούντι από Ισπανία

Σενάρια για Ρούντι από Ισπανία

Ισπανική εφημερίδα έχει τον Ολυμπιακό ως έναν από τους μνηστήρες του Ρούντι Φερνάντεθ σε περίπτωση που αποφασίσει να γυρίσει στην Ευρώπη. (βίντεο)
Το λοκ άουτ μοιάζει πολύ πιθανό και αρκετοί παίκτες του μαγικού κόσμου του ΝΒΑ έχουν αρχίσει να σκέφτονται να κάνουν το υπερατλαντικό ταξίδι και να αγωνιστούν στην Γηραιά Ήπειρο. Ειδικά οι Ευρωπαίοι.

Ένας από αυτούς είναι ο Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος πρόσφατα μετακόμισε στους πρωταθλητές Ντάλας Μάβερικς. σύμφωνα με την ισπανική "Marca", ο Ισπανός γκαρντ-φόργουορντ σκέφτεται σοβαρά να αφήσει πίσω του την περιπέτεια του ΝΒΑ και να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Στην περίπτωση που αποφασίοσει να γυρίσει, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, οι ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακός αλλά και οι Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θα ασχοληθούν σοβαρά με τον Ρούντι, ο οποίος έφυγε ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όμως δεν έκανε την καριέρα που ήθελε στις ΗΠΑ.

Χαρακτηριστικά του είναι η απίστευτη εκρηκτικότητα που έχει, αλλά και το φοβερό του άλμα. Ο συνδυασμός αυτών των δύο δίνει φάσεις με τρομερά καρφώματα με πρωταγωνιστή τον παίκτη. Μάλιστα, έχει πάρει μέρος σε διαγωνισμό καρφωμάτων σε all star game του ΝΒΑ.

Δείτε βίντεο με τον Ρούντι Φερνάντεθ:


Rudy Fernandez Mix - Increible by Zamponakos

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου