ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι... Παναθηναϊκοί

Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι... Παναθηναϊκοί

Η φανερά πιο ευνοημένη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος δεν υπάρχει πουθενά στις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και αυτό, όπως είναι φυσικό, προκαλεί απορίες καθώς το "τριφύλλι" εμφανίζεται ως "αθώα περιστερά", άσχετα αν δεν πείθει κανέναν. Το RedPlanet.gr θυμίζει τις σκανδαλώδεις διαιτησίες του φετινού Παναθηναϊκού, που δεν είναι και λίγες... Δείτε τα χαρακτηριστικά βίντεο.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει συγκλονιστεί από τις τελευταίες αποκαλύψεις και τις φήμες για τα στημένα παιχνίδια. Κόσμος μπαίνει στη φυλακή, συνομιλίες βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας και όλες οι ομάδες φέρονται να έχουν ανάμειξη στην υπόθεση. Όλες; Όχι! Υπάρχει μια ομάδα που φοράει πράσινα, κατοικοεδρεύει στην Αθήνα και προσπαθεί να πείσει όλο τον κόσμο ότι είναι "αμόλυντη" και "παρθένα". Είναι όμως;
"Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια" λέει η σοφή ρήση. Βέβαια, η συγκεκριμένη "σύντροφος", όχι μόνο δεν είναι τίμια, αλλά σχεδόν κάθε αγωνιστική μας "έτριβε στα μούτρα" ότι κάθε άλλο παρά τίμια είναι, προκαλώντας το ελληνικό φίλαθλο κοινό. Και το κερασάκι στην τούρτα όλων αυτών είναι το γεγονός ότι το όνομα "της" δεν υπάρχει πουθενά σε όλες αυτές τις τελευταίες εξελίξεις!! Ο πατέρας της, ο οποίος όπως έλεγε πέρυσι "καθάρισε την μπουγάδα" και φούσκωνε σαν παγόνι, βρίσκεται στο εξωτερικό και στην ελληνική κοινωνία παρουσιάζεται ο Παναθηναϊκός σαν την αθώα περιστερά. Είναι όμως έτσι; Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια...Η εικόνα μιλά από μόνη της:

Ας πάρουμε τα πράγματα σιγά σιγά από την αρχή:

2η Αγωνιστική: Άρης - Παναθηναϊκός στα μέσα του Σεπτέμβρη. Το ματς οδεύει προς το ημίχρονο χωρίς γκολ. Ο Βύντρα κάνει μια προσπάθεια από τα αριστερά, περνάει τον Χαβίτο, όμως τινάζεται και πέφτει κάτω. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Γιώργος Δαλούκας δείχνει το σημείο του πέναλτι χωρίς δεύτερη σκέψη.


 
Και συνεχίζουμε.. Μια μόλις βδομάδα μετά. 3η αγωνιστική και η Καβάλα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο "Ανθη Καραγιάννη". Οι "πράσινοι" προηγούνται στο σκορ από το 12', αλλά η Καβάλα με 2 γκολ σε 3' μέχρι το ματς υπέρ της. Ο Παναθηναϊκός πιέζει αλλά οι προσπάθειες του δεν είναι αρκετές. Και φτάνουμε στο 79'. Ο Λέτο βγάζει σέντρα από τα αριστερά για τον Σισέ ο οποίος σαν σε "μακρια γαϊδούρα" καβαλάει τον προσωπικό του αντίπαλο και ισοφαρίζει σε 2-2. Ο διαιτητής Κάκος δείχνει σέντρα αντί για επιθετικό φάουλ.



KAVALA - PAO 2-2 by pklora7
 
6η αγωνιστική: Ο Παναθηναϊκός προηγείται του ΠΑΟΚ με ένα γκολ του Βύντρα από το 20'. Στο 30' ο Ίβιτς βγαίνει μόνος του σε προφανή θέση για γκολ και ο Σαριέγκι τον "γκρεμιζει" ενώ ήταν έτοιμος να πλασάρει τον Τζορβα. Καθαρή περίπτωση κόκκινης κάρτας, έτσι; Όχι, ο Τριτσώνης βγάζει κίτρινη και οι "πράσινοι" συνεχίζουν με 11 παίκτες.


panathinaikos-paok-markarisma-sarriegi by pklora7
 
8η αγωνιστική: Το μεγάλο ντέρμπι δεσπόζει στο ΟΑΚΑ. Το ματς βρίσκεται στην ισοπαλία χάρη στα γκολ των Μιραλάς και Σισέ. Στη συνέχεια ο Γκαρσία βγάζει μια κάθετη πάσα προς τον, σε εμφανή θέση οφσάιντ, Σισέ ο οποίος κάνει μια μεγαλοπρεπή βουτιά μέσα στην περιοχή. "Πέναλτι" από τον Κάκο και κόκκινη στον Αβραάμ, έτσι για να "δέσει" η συνταγή.


pao - olympiakos penalti by spapas
 
13η αγωνιστική: ΠΑΟ - Πανσερραϊκός. Το σκορ είναι 1-0 και τα "λιοντάρια" εκτελούν κόρνερ. Η μπάλα χτυπάει καθαρά στο χέρι του Πλεσί αλλά ο διαιτητής Μάνταλος δεν βλέπει τίποτα.


Panathinaikos-Panserraikos 2-0 by pklora7
 
17η αγωνιστική: Παναθηναϊκός - Άρης στο ΟΑΚΑ. Οι πράσινοι προηγούνται στην αναμέτρηση με 1-0. Οι Θεσσαλονικείς κερδίζουν φάουλ έξω από την περιοχή. Ο Νέτο το εκτελεί, ο Μίσελ στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο διαιτητής Σταθόπουλος "ανακαλύπτει" φάουλ του Ρουίζ στον Βύντρα και ακυρώνει το γκολ.


pao aris 1-0 akiro goal tou ari by spapas
 
18η αγωνιστική: Παναθηναϊκός - Καβάλα και πάλι στο ΟΑΚΑ. Οι "Αργοναύτες" στέκονται πολύ καλά και το ματς είναι ισόπαλο 2-2. Σε μια ανύποπτη φάση ο Νίνης μπαίνει στην περιοχή, πέφτει εντυπωσιακά και ο Μήτσιος δείχνει τη βούλα αφήνοντας ολόκληρη την Ελλάδα να απορεί. Ο Παναθηναϊκός παίρνει κεφάλι στο σκορ και τελικά κερδίζει με 4-2.


panathinaikos-kavala-penalti-ninis.mpg by pklora7
 
19η αγωνιστική: Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος είναι μπροστά στο σκορ με το γκολ του Μήτρογλου και το "τριφύλλι" πιέζει για την ισοφάριση. Ο Λέτο μπαίνει στην περιοχή, μπερδεύεται μόνος του και πέφτει κάτω. Πέναλτι δίνει ο συνήθης ύποπτος, Τάσος Κάκος και Παναθηναϊκός ισοφαρίζει.

Panionios-Pao 1-1 Penalty by pklora7

 
Φυσικά δεν προκύπτει πουθενά ότι όλα αυτά τα υπέρ του Παναθηναϊκού σφυρίγματα είναι αποτέλεσμα "σκοτεινών" ενεργειών, όμως σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση. Και ενώ φέτος έχουν δει και οι τυφλοί τη σκανδαλώδη εύνοια της διαιτησίας προς το "τριφύλλι", είναι τουλάχιστον προκλητικό να εμφανίζονται οι "πράσινοι" ως τιμητές των πάντων, "καθαροί" και "αθώες περιστέρες". Πόσο μάλλον αν αναλογιστεί κανείς και το παρελθόν της ομάδας (λουλούδια, δηλώσεις κυρά- Δέσποινας κτλ.)...

To έπος του Χουντέμπλεϊ by bouklesto18

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου