ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ-«Ανησυχώ με την κατάσταση στον Παναθηναϊκό»

ΩΡΕΣ -ΩΡΕΣ ....ΜΑΡΤΥΡΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΟ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ....ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟΚΑΡΔΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΥΠΟΠΤΕΣ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΣΥΝΔΙΑΛΑΓΕΣ ??? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΚΑΣΗ ΗΜΠΟΜΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ? ΘΑ ΓΙΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ....ΛΟΓΟ ΥΠΟΜΠΝΗ ΑΚΟΜΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΟ LAPTOP ΤΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ? ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΟΤΙ...ΑΠΟ ΠΕΡΣΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΚΛΠ....ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ...ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΩΡΙΜΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ..ΚΑΙ ΕΤΣΙ...Ο ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗΝ  ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΟΙΩΝΟ......

«Ανησυχώ με την κατάσταση στον Παναθηναϊκό»

25.06.2011  Ανήσυχος για το μέλλον του Παναθηναϊκού και την απόφαση των αδελφών Γιαννακόπουλων να αποχωρήσουν από την ΚΑΕ εμφανίστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος πάντως ετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά.

«Ανησυχώ με την κατάσταση στον Παναθηναϊκό»
Ο «Ζοτς» έκανε δηλώσεις σε ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων στο πλαίσιο του σεμιναριού «Mastermind Clinic» που διεξάγει αυτές τις ημέρες η Ευρωλίγκα στη Βαρκελώνη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ιδιοκτησιακό του «τριφυλλιού», στο «χτίσιμο» του νέου ΠΑΟ, αλλά και στην χρονιά που πέρασε.
«Με ανησυχεί η κατάσταση στον Παναθηναϊκό. Αναζητούν νέες λύσεις και δεν ξέρω τί θα γίνει, αν και ελπίζω όλα να τελειώσουν όλα καλά»,δήλωσε αρχικά και συνέχισε για τις μεταγραφές και τους παίκτες που θα έρθουν και αυτούς που θα φύγουν: «Θα δούμε τί θα γίνει αυτό το καλοκαίρι, πώς θα χτίσουμε την ομάδα, αν και δέκα παίκτες έχουν ήδη συμβόλαιο. Δεν ξέρω ακριβώς ποιά είναι η κατάσταση κι ελπίζω τις επόμενες ημέρες να μπορέσω να μάθω κάτι νεώτερο».
Τέλος, αναφέρθηκε και στην περσινή επιτυχημένη σεζόν του Παναθηναϊκού:«Θεωρώ ότι αυτή η τελευταία σεζόν ήταν μία από τις καλύτερές μου στον Παναθηναϊκό, ειδικά αν σκεφτούμε τα προβλήματα που είχαμε πριν το ξεκίνημα της χρονιάς, όταν τρεις παίκτες όπως ο Σπανούλης, ο Πέκοβιτς και ο Χάισλιπ άφησαν την ομάδα. Έτσι, το μόνο που μου είχε μείνει ήταν να μιλήσω με τους παίκτες και να τους πω ότι έχουμε ποιότητα ως ομάδα και ότι με δουλειά θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τίτλους και θα έπρεπε να το προσπαθήσουμε. Ήταν πραγματικά μία πολύ δύσκολη χρονιά». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου