ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Στόχος επετεύχθη!

Στόχος επετεύχθη!

29/10/2011
Στόχος επετεύχθη!
Επαγγελματική εμφάνιση, επαγγελματική νίκη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» πέρασαν από το «Γκούντισον Παρκ» με 1-0, επικρατώντας της Έβερτον και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, μετά τη συντριβή από τη συμπολίτισσα Σίτι. Σε μέτρια επίπεδα η απόδοση των πρωταθλητών, το γκολ ο Χαβιέ Ερνάντες, τραυματίας και πάλι ο Τομ Κλέβερλι.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε ζητήσει με κάθε τρόπο επιστροφή στις νίκες και οι παίκτες του έκαναν πράξη τις «διαταγές» του προπονητή τους.

Μια άκρως σοβαρή Γιουνάιτεντ σκόραρε και στη συνέχεια έκανε ότι χρειάζονταν για να διαφυλάξει το προβάδισμά της. Το γκολ ο «Τσιτσαρίτο», ο οποίος γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την ανανέωση του συμβολαίου του.

Με πολλές αλλαγές οι πρωταθλητές Αγγλίας, με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να αφήνει τον Ρίο Φέρντιναντ στον πάγκο και να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Νεμάνια Βίντιτς. Βασικός και πάλι ο Τζόνι Έβανς, ενώ ο Άσλεϊ Γιανγκ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του στο δάχτυλο του ποδιού του.


Α’ Ημίχρονο

Η Έβερτον θέλησε να αιφνιδιάσει τη Γιουνάιτεντ και προσπάθησε να ανοίξει το σκορ με το «καλημέρα». Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες φρόντισε να πιέσει ψηλά, κυκλοφόρησε γρήγορα την μπάλα και έφτανε με σχετική άνεση μπροστά στην εστία του Νταβίντ Ντε Χέα. Ωστόσο, οι προσπάθειές της δεν ήταν αποτελεσματικές και ο Ισπανός γκολκίπερ δεν δυσκολεύονταν κρατήσει το μηδέν.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ισορρόπησε το παιχνίδι και κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Πατρίς Εβρά σέντραρε από αριστερά και ο Χαβιέ Ερνάντες έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα. Έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Έβερτον, μπήκε σφήνα ανάμεσα στους αμυντικούς και τον Τιμ Χάουαρντ και δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία. Στη συνέχεια η Έβερτον προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς να έχει κλασσικές ευκαιρίες, με εξαίρεση το δοκάρι του Μπέινς, μετά από εκτέλεση φάουλ στο 40’.

Β’ Ημίχρονο

Στο δεύτερο μέρος, η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να κρατήσει το σκορ και δεν είχε διάθεση να ανοιχθεί για να κυνηγήσει το δεύτερο γκολ. Οι παίκτες των πρωταθλητών Αγγλίας έκλεισαν τους διαδρόμους προς την εστία του Ντε Χέα και η Έβερτον έφτανε με δυσκολία στην εστία του Ντε Χέα. Αποτέλεσμα αυτών ήταν τα «ζαχαρωτά» να απειλούν με μακρινά σουτ, με καλύτερη στιγμή αυτή στο 62’, όταν το σουτ του Ρόντγουελ απέκρουσε θεαματικά ο Ντε Χέα.

Η Γιουνάιτεντ πήρε τη νίκη, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και περιμένει στραβοπάτημα της Σίτι για να την πλησιάσει στη βαθμολογία.
http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου