ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Πω πω ένα παράρτημα!

Πω πω ένα παράρτημα!

Οι πράσινες αστειότητες πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, αποδείχτηκαν γελοιότητες μετά από αυτήν. Η ανυπαρξία διοίκησης στον Παναθηναϊκό έχει αναγκάσει τον πρόεδρο της ΕΠΟ να... σηκώσει μανίκια!
Τις ημέρες που προηγήθηκαν της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, "πήξαμε" στις πράσινες αστειότητες. Από τον Παναθηναϊκό έβγαινε προς τα έξω πως το παιχνίδι στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα είναι φιλικό, εξαιτίας της δήθεν καλής σχέσης των δύο ομάδων.
Βλέπετε ο πρόεδρος των Κρητικών, Νίκος Μαχλάς, είχε κάνει το ολίσθημα να παραδεχτεί το αυτονόητο, ότι δηλαδή ο Μαρινάκης αυτή τη στιγμή είναι ο κορυφαίος παράγοντας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο Νίκος Αναστόπουλος, ο προπονητής του ΟΦΗ, εκτός από πλούσιο ερυθρόλευκο παρελθόν είχε επίσης... προκαλέσει υποστηρίζοντας σε δηλώσεις του πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται ένα κλικ πάνω από όλες τις άλλες ομάδες της Super League. Αμ, το άλλο που το βάζετε; Σουμπίνιο και Κατάι αγωνίζονται δανεικοί στο "Γεντί Κουλέ"!

Καταλάβατε τώρα για τι σκάνδαλο μιλάμε; Τι; Δεν νίκησε ο Ολυμπιακός στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"; Πως; Το ματς ήρθε 2-2; Τι; Ο ΟΦΗ έχανε 2-0 και αντί να κάτσει να φάει άλλα 2 τεμάχια, γύρισε το παιχνίδι και ισοφάρισε; Ώστε για τέτοιο σκάνδαλο μιλάμε, ε; Πω πω ένα παράρτημα!

Ορισμένα πράγματα έτσι είναι όμως. Ο "Αναστό" πράγματι δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Αλλά πήγε στο Φάληρο και έπαιξε το παιχνίδι στα ΙΣΑ. Παντελονάτα. Δεν χάρισε τίποτα στους ερυθρόλευκους. Κατέβασε τον ΟΦΗ φουλ αμυντικά για να πάρει το "x" και τελικά το πήρε... όπως το πήρε. Έπαιξε δηλαδή όπως και ο Εργοτέλης του (καταπράσινου) Καραγεωργίου στο ΟΑΚΑ! Οι συγκρίσεις δικές σας.

Βέβαια να μιλάνε για παράρτημα οι άνθρωποι που για χρόνια ολόκληρα είχαν δημιουργήσει ανώτατη σχολή θυγατρικών σωματείων, μάλλον πάει πολύ. Πάνω από 60 (!) μετακινήσεις παικτών μεταξύ Παναθηναϊκού και ΟΦΗ, έχουν καταγραφεί στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου! Πάνω από 60! Με τους οπαδούς της κρητικής ομάδας να έχουν παραδεχτεί ανοικτά την εξάρτηση του συλλόγου για χρόνια από την οικογένεια Βαρδινογιάννη!

Αλήθεια όταν αυτός ο Κουτσουπιάς τους πέταξε εκτός Ευρώπης (υπάρχουν πάντα και άνθρωποι που είναι εκτός "συστήματος") που τον στείλανε μετά να παίξει μπάλα; Εκτός Ελλάδας (!) αν θυμάστε...

Αλήθεια, όταν ο Βγενόπουλος έκανε χορηγίες ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ στον ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός πέρναγε εν μέσω χειροκροτημάτων (!) στην Τούμπα, τότε ήταν όλα καλά; Σαφώς και ήταν...

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τη φετινή σεζόν ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει κι άλλα... ωραία πράγματα. Βλέπετε η διοικητική ανυπαρξία των πράσινων έχει αναγκάσει τον πρόεδρο της ΕΠΟ (και παλιό μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός) να... σηκώσει μανίκια! Έχει πιάσει δουλειά ο Σοφοκλής Πιλάβιος. Συγκεκριμένα έχει πάρει "εργολαβία" μια ομάδα με τριφύλλι στη φανέλα. Και την πάει "καροτσάκι". Για όσο αντέξει, για όσο μπορεί. Κι όταν έχει χρόνο περνάει μια και από το μπάσκετ της "Πανάθας" για να πανηγυρίσει κανένα τριποντάκι!

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου