ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Ετοιμάζει τον νέο ΠΑΟΚ

Ετοιμάζει τον νέο ΠΑΟΚ

26/2/2012

Ετοιμάζει τον νέο ΠΑΟΚ 
Η προσοχή του Λάζλο Μπόλονι βρίσκεται στην πορεία του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως ταυτόχρονα σκέφτεται να προετοιμάσει την ομάδα εν όψει της επόμενης σεζόν. Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός εξετάζει το ενδεχόμενο να δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστής, οι οποίοι θα κατεβάσουν τον μέσο όρο ηλικίας του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο 59χρονος προπονητής έδωσε την ευκαιρία στον Σταφυλίδη, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες δείχνει ντεφορμέ. Ωστόσο, ο Μπόλονι παρουσιάζεται σίγουρος ότι ο νεαρός μπακ θα επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερος.

Επίσης, ευκαιρίες έχουν πάρει ο Απόστολος Γιάννου και ο Γιώργος Κατσικάς, οι οποίοι κέρδισαν άξια την εμπιστοσύνη του προπονητή τους, όπως και ο Γλύκος που θα υπερασπίζεται για πολλά ακόμα χρόνια την «ασπρόμαυρη» εστία.

Ακόμη ένα νεαρός παίκτης που δείχνει να παρακολουθεί την πορεία του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος, ο οποίος έχει αγωνιστεί 36 λεπτά στο εντός έδρας ματς με την Ουντινέζε και 2 λεπτά στο Δουβλίνο με τη Σάμροκ Ρόβερς.

Αρκετό χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν Δημήτρης Πόποβιτς, τον οποίο αποκαλούν «νέο Βιεϊρίνια», ο Δημήτρης Πέλκας και ο Κώστας Παναγιωτούδης. Στόχος του Μπόλονι, πάντως, είναι να αυξήσεις τις παραστάσεις των νεαρών ποδοσφαιριστών, χωρίς όμως να τους φορτώσει με απαιτήσεις που δεν μπορούν να ανταποκριθούν.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου