ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ο Μαρινάκης ήθελε και τους κράτησε όλους!

Ο Μαρινάκης ήθελε και τους κράτησε όλους!

Δεν ήταν μόνο ο Κέβιν Μιραλάς εκείνος που προκάλεσε το επίσημο ενδιαφέρον ξένων ομάδων, αλλά ακόμα τρεις ερυθρόλευκοι. Για όλους είπε "όχι", ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ήθελε να μην αποδυναμωθεί η ομάδα. Δείτε τους παίκτες που για χάρης τους, έφτασαν προτάσεις στα γραφεία της ΠΑΕ και εισέπραξαν αρνητική απάντηση.
Σε δηλώσεις του ο Κέβιν Μιραλάς αποκάλυψε πρόταση από Ρωσία και ΤΣΣΚΑ, η αλήθεια είναι όμως, ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν απέρριψε μόνο την συγκεκριμένη προσφορά.
Στα γραφεία του Ολυμπιακού τον Γενάρη, έφτασαν προτάσεις για ακόμη τρεις παίκτες, οι οποίες είχαν την ίδια τύχη με εκείνη του Βέλγου.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης απέρριψε προσφορές και για τους Ραφίκ Τζεμπούρ, Νταβίδ Φουστέρ και Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Ο λόγος είναι ότι, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ δεν ήθελε να αποδυναμωθεί η ομάδα του Πειραιά, την ώρα που "κυνηγάει" το νταμπλ στην Ελλάδα και την ευρωπαϊκή διάκριση.

Αντίθετα, στόχος του ήταν η ενίσχυση ακόμα περισσότερο του Ολυμπιακού και το είδαμε αυτό περίτρανα με τις προσθήκες των Καζίμ-Ρίτσαρντς και Ρόι Κάρολ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα χρήματα που ακούστηκαν για τον Μιραλάς είναι λογικό μία πρόταση που έρχεται να ξεκινάει από τα 6.500.000 ευρώ, από την στιγμή που ο παίκτης έχει ρήτρα αποδέσμευσης, 8.000.000 ευρώ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου