ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Θα τους φέρει ο Μαρινάκης πίσω με τσάρτερ

Θα τους φέρει ο Μαρινάκης πίσω με τσάρτερ

Δυσαρεστημένοι στον Ολυμπιακό με την ΕΠΟ, λόγω του προγράμματος επιστροφής των διεθνών του. Ο Μαρινάκης σκέφτεται να τους φέρει πίσω με πτήση τσάρτερ μετά το τέλος του αγώνα, καθώς η ομάδα έχει ταξίδια και σημαντικούς αγώνες.
Η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου την Τετάρτη (29/1) το βράδυ (21:30) θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι το Βέλγιο στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η επιστροφή των ποδοσφαιριστών είναι καθορισμένη για την Πέμπτη (1/3) το πρωί (09:30) και το πρόγραμμα της ΕΠΟ δυσαρέστησε δυσαρέστησε τον Ολυμπιακό.
Από το ερυθρόλευκο στρατόπεδο επισημαίνουν πως η ώρα διεξαγωγής του αγώνα είναι υπερβολική, καθώς πρόκειται για ένα φιλικό ματς και το έχουν βάλει σε ώρα... Champions League, όπως σχολιάζουν.

Επίσης, είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με την ώρα επιστροφής των διεθνών στην Αθήνα, καθώς η ΕΠΟ έχει κανονίσει το ταξίδι αναχώρησης από την Κρήτη να γίνει το πρωί (09:30) της Πέμπτης (1/3).

Οι Πειραιώτες είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι με το προγραμματισμό της ΕΠΟ, καθώς επιθυμούν οι ποδοσφαιριστές τους να επιστρέψουν στην βάση τους αμέσως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα και όχι την επόμενη μέρα.

Για αυτόν τον λόγο ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κανονίσει ο ίδιος πτήση τσάρτερ, ώστε να φέρει πίσω στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης (29/1) τους πέντε διεθνείς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, Βασίλη Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Χοσέ Χολέμπας, Γιάννη Μανιάτη και Γιάννη Φετφατζίδη.

Από τον Ολυμπιακό τονίζουν πως η ομάδα έχει δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα στη συνέχεια, με πολλά ταξίδια, και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, καθώς υπάρχουν προπονήσεις και σημαντικοί αγώνες στο πρόγραμμα. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε, πως οι ερυθρόλευκοι την Κυριακή (4/3) θα αντιμετωπίσουν στην Κρήτη τον ΟΦΗ, ενώ στη συνέχεια θα προετοιμαστούν και θα ταξιδέψουν στην Ουκρανία, για το παιχνίδι κόντρα στην Μέταλιστ Χάρκιβ την Πέμπτη 8 Μαρτίου.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου