ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Μαχμουτί: "Συγκεντρωμένοι για το διπλό"

Μαχμουτί: "Συγκεντρωμένοι για το διπλό"

Αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη στο ΣΕΦ και να πανηγυρίσουν την πρόκριση είναι άπαντες στην Γαλατασαράι, όπως τόνισε ο Οκτάι Μαχμουτί. Τι είπε για το ΣΕΦ.
Ελάχιστες μέρες απέμειναν πριν τον "τελικό" ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Γαλατασαράι που θα κρίνει την πρόκριση στον επόμενη γύρο της Ευρωλίγκας.
Σε δηλώσεις του ο Οκτάι Μαχμουτί, αναφέρθηκε στην επικείμενη συνάντηση, εκφράζοντας την ελπίδα για νίκη. "Έχουμε φτάσει στο σημείο που αυτό το παιχνίδι είναι τελικός.

Εντάξει, παίζουν στην έδρα τους, αλλά όπως και να 'χε το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο. Βέβαια, όλα τα καλά περνούν από σκληρές συναντήσεις", είπε αρχικά ο Μαχμουτί και συμπλήρωσε: "Και κάθε παιχνίδι του Top 16 ήταν δυσκολότερο του προηγουμένου.

Εμείς έχουμε υιοθετήσει όσα αφορούν το παιχνίδι μας, υπάρχει κατανόηση, ταυτότητα και ρόλοι που θα προσπαθήσουμε να εμφανίσουμε εκείνη τη νύχτα.

Είμαι βέβαιος πως ο κόσμος δεν θα είναι μαζί μας και θα προσπαθήσουν να αποσυντονίσουν τους παίκτες μας, αλλά ελπίζω να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να νικήσουμε".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου