ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

O δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης εναντίον του Ηρακλή (video)


O δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης εναντίον του Ηρακλή (video)

28/2/2012

 Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δημόσια τοποθέτηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη εναντίον του Ηρακλή. Σε πρόσφατη αποκριάτικη εκδήλωση της παράταξης τους, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης μίλησε για «αλήτες» και χαρακτήρισε «χαζούς» εκείνους που του πρότειναν να βοηθήσει ο δήμος την ομάδα.
boutaris iraklis«Ποια ομάδα ρε φίλε; Τους αλήτες; Διότι ο Ηρακλής δεν είναι πια ομάδα, θα πρέπει να το πάρουμε χαμπάρι. Ζητώ συγγνώμη που παραφέρθηκα, αλλά δεν αλλάζω γνώμη και επειδή έχει επανειλημμένα τεθεί στο δημοτικό συμβούλιο από κάτι άλλους χαζούς για τον Ηρακλή, δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο δήμος Θεσσαλονίκης να στηρίξει την προσπάθεια οποιασδήποτε επαγγελματικής ομάδας, η οποία είναι ανώνυμος εταιρία και ας κάνει ό,τι θέλει. Δεν υπάρχει περίπτωση καμία και παρακαλώ τους αντίστοιχους με τον χοντροκέφαλο που του ζήτησα συγγνώμη να έχουν το νου τους» είπε οπ δήμαρχος Θεσσαλονίκης στη συγκεκριμένη εκδήλωση.
Δείτε το video με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη να καταφέρεται εναντίον του Ηρακλή, αλλά και εναντίον όσων του ζήτησαν να υποστηρίξει την ΠΑΕ.

Το video προέρχεται από τη bluarena.gr
Σήμερα ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη και του ΤΑΠ Ηρακλής, Γιώργος Μανίκας, βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου και εκπροσωπώντας τον σύλλογο, κατέθεσε μήνυση εναντίον του Δημάρχου Θεσσαλονίκης.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου